Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 705
  • 857
  •   1
Отговори
# 735
Аз Експрес тест никога не съм намирала в аптеките... най-доброто, което намирам е Клиър тест, те хващат най-рано при мен. Ама този път нямам от тях, даже май нямам никакви тестове Grinning и по-добре за мен, да не се изкушавам.
Шантал стискам палци и на теб да приключим темата ударно Grinning

# 736
Шанталче, пускай кръвни направо...аз миналата година няма да забравя как чхг ми бешв 166 някъде, а чертата на Престо - бледа. След 2 дни правих 2 уринарни, с още по-бледа черта на Престо и Шуърчек, мислех, че бременността отива на зле, а ЧхГ беще над 400....

# 737
Аз последния път от Ремедиум взех два броя от EasyTest. С първия видях бледата черта миналата седмица, втория го пазя за сряда сутрин, за да е възможно най-ярък преди да изненадам ММ.

# 738
2402, съжалявам и разбирам гнева и болката ти.
Tanya25 честито, пожелавам пухкав финал!
Petufin, заделям палци за стискане!

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 21:46 от Nala_

# 739
  • София
абе да ви кажа за първи път изпитвам страх да се тествам Grinning нямам грам сиптом, ще взема да си втълпя някоя черта пък после да се разочаровам....

# 740
Едно предложение към rave за първа страница ако иска може да постне това виждам, че всички изследваме прогестерона а си е важен та да не се чудим.

# 741
Таня честито Heart до финал
Абе аз да взема да стана една гадателка... Пустата ми уста каквото каже.... Знаех си, че ще има много плюсове. Аз чакам Ц утре, направих малка беля ония ден с дуфастона, като на 10ден вечерта го забравих... Не съм пила на др ден сутринта, за да навксвам..иначе се чувствам супер изморена, спяща и подута. Което означава, че тия дни съм на червената линия. После на морето с ММ и О и дай боже септември да се изнасям.

# 742
  • София
мен си ме почва болка в дясно тъй, че се отписвам от нечакащите Grinning  ще чакам следващата положителна вълна явно Grinning

# 743
Към Petufin и всички нечакащи - хайде дано видим скоро двете ви чертички!

Таня, и според мен теста ти е положителен! Успех!

# 744
Аз се записвам с менструация от вчера - 63ти ден от последната. До някъде се радвам, че заради чакането на прегледа при Калчев не съм я предизвиквала с хапчета и дойде сама. Исках да ви питам според вас на какво се дължат големи съсиреци? Като споделих с досегашния ми репро не обърна никакво внимание, а от началото на годината съм така. И преди съм имала, но последните месеци е предимно това и са доста големи. Ставам на 2 часа през нощта не толкова от количеството кръв, а защото ако не сменя превръзката става страшно от тях. Извинявам се за детайлите, но ако някой има подобен опит ще се радвам да сподели.

# 745
  • Замък сред облаците
Заради натрупалата се лигавица в този предълъг период.
99% овулация няма и лигавицата раств докато спре да се самоподдържа и се излющи.

# 746
При мен от СПКЯ са се получавали до 70 дни закъснение. Не знам и аз как изчаках толкова преди да ида на гинеколог за предизвикване. Може би защото имах друг проблем с хронично заболяване, което се беше обострило и си ме болеше, та после  може да е по-обилно да..

# 747
И мен ме сърбят ръцете да купя тестче....
На 11 съм на рд та дотогава искам да знам 😁

# 748
Тихичко честито, Tanya!
☘️Леко и успешно бременеене ти желая! ☘️

Аз уж успях да засека овулацията си, но яйчника от ляво започна да ме наболява няколко дни преди ову и сега два дни след нея продължава да ме мъчи.

Силно стискам палци за още много плюсчета в тази алена темичка! Нека всички ЧХГ са до небето и над него! Успех бъдещи мами! ☘️🙏🏻

# 749
С ММ имахме една теория, че много бебета се раждат в края на лятото, защото хората бебеправят масово зимата, но тази тема много ме изкефи! Вълна от пролетни бебета ще има ако зависи от вас момичета! Дано!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт