Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 713
  • 857
  •   1
Отговори
# 540
Fayona, тихичко честито и до финал! 🍀💖💖💖 Стискам палци всичко да се развие до край и да изненадаш ТМ!

При мен няма нищо ново, имам около 10 дни до Ц, но сигурно ще ми дойде - днес ми избиха 2 големи пъпки и корема ми се подува както се случва винаги преди Ц… Ако ми дойде ще трябва да спрем с опитите, защото септември месец ми предстои една лека операция на коляното и заради упойката мисля, че е по-добре да пропуснем. Много се моля да не ми дойде и да отложа операцията 🍀🙏🙏

# 541
Днес отново дадох кръв за повторни изследвания за тромбофилията и витамини 😂това вече ми стана като добър ден 😂. Пуснах и прогестерон да видя дали се е вдигнал.

# 542
  • Замък сред облаците
Защо повторни изследвания за тромбофилията?

# 543
Др Иванова ги искаше защото са стари от 2022 и каза, че при бременност се променят.

# 544
Да не е искала за придобитата тромбофилия да се пуснат? Антифосфолипидни антитела и други

Или стандартните за вродената ?? Тя не се променя

# 545
Да за придобитата аз съм с такава.

# 546
  • Замък сред облаците
Аа, за АФС е редно, да Simple Smile все пак трябва да се следи Simple Smile

# 547
АА сега следим дооста неща 😁та дано всичко е наред.

# 548
Fayona, пусна ли днес отново кръвен. Май минаха 48 часа от предния. Пиши да ни зарадваш!

# 549
Днес бяхме при Дойчиновски, забрани всякакви физически дейности. Всичко изглежда наред взе и микробиология, запозна се със случая ни. Прегледа ме на ехограф даже видя ембриончето колко е малко. Аз бях в шок как за 2 дни е пораснало вече съм в 6та.😊

# 550
Минзухаар! Браво. Аз от 6-7 седмица някъде, като отидох в 10  г.с и ченето ми падна като видях вече мъничко бебе - краченца, ръчички, главичка. Казах си, това не може аз да съм го направила!

# 551
Да де ама за 2 дни да стане ембрион😍викам на доктора правилно ли виждаш той умря да се смее😂

# 552
  • София
Момичета,след аборта ми се промени цикъла,стана на 32 дни с овулация на 18-и ден.
Дали това е индикация за проблем?
Дали престарява яйцеклетката така?
Преди бях с 28 дневен цикъл и овулация на 14 ден,сега нещата се промениха.
Миналия месец ми дойде точно,сега пак отклонения 😭 За този месец не знам кога е била точно овулацията,предполагам само ... но явно че има изместване спрямо преди аборта.

# 553
  • София
Момичета,след аборта ми се промени цикъла,стана на 32 дни с овулация на 18-и ден.
Дали това е индикация за проблем?
Дали престарява яйцеклетката така?
Преди бях с 28 дневен цикъл и овулация на 14 ден,сега нещата се промениха.
Миналия месец ми дойде точно,сега пак отклонения 😭 За този месец не знам кога е била точно овулацията,предполагам само ... но явно че има изместване спрямо преди аборта.

аз след аборта имах супер оскъден цикъл, пих 3 месеца Овабуст и се оправи. Та мога да съветвам да пробваш, хем подобрява качеството.

# 554
Минзухар, много се радвам! Кога си пак на преглед? А защо забрани физически дейности, каза ли? То и аз бях така...

Fayona, чакаме с отлични новини 💜

Общи условия

Активация на акаунт