Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 740
  • 857
  •   1
Отговори
# 630
Tuti, супер чхг! Честито и пухкав финал!

Момичета, ако някой е правил тестове за овулация и знае. Ако единия ден имам силно положителен ову тест, а на другия ден е отрицателен, това значи ли че овулацията и фертилния прозорец са свършили?

# 631
Овулацията настъпва 12-24 часа след силно положителния тест (две еднакво наситени черти)

# 632
Аз си мислех, че оставам само на Пролутекс пък то било и утрогестана от 300мг 2х1😂.

# 633
Tuti браво, тихичко честито!
Еййй момичета страхотна тема е тази, откакто съм тук май не е имало тема с толкова +

# 634
  • Замък сред облаците
Аз си мислех, че оставам само на Пролутекс пък то било и утрогестана от 300мг 2х1😂.

Ако утрогестана ти прави дискомфорт вземи пробвай една опаковка циклогест, той е 400мг сутрин и вечер по 1 песар.

# 635

Ако утрогестана ти прави дискомфорт вземи пробвай една опаковка циклогест, той е 400мг сутрин и вечер по 1 песар.

Не й давайте такива съвети. От доктор знам, че не е хубаво така да се сменят препаратите. Все пак трябва да си се посъветва с доктор ние не сме доктори тук

# 636
Имаше в началото на годината плюсчета, после за малко се спряха 🫠😁 сега както е тръгнало така да продължи 🤞🏻

# 637
  • Замък сред облаците
Активната съставка е една и съща в утрогестан и циклогест, различни са съпътстващите съставки/мазнини/консерванти, които могат да  причиняват раздразнение и дискомфорт. Циклогест е най-изчистеният препарат с прогестерон у нас и се продава само в една разфасовка.

Някои от нас са миналия по тоя път и обменяме опит, който да е от полза. А всеки дали ще предприеме нещо или не има сам глава на раменете си да прецени, съответно да консултира с лекаря си, уж сме възрастни хора, дето правят деца, нали…

# 638
  • София
аз лично на АА и Кактусчето май повече доверие от  на лекар имам 😁

Но и на мен след пункцията циклогест ми кзписаха като по-добрият вариант.

# 639
Тути, честито Simple Smile Може ли да питам какви симптоми имаше преди да разбереш и кога се появиха?

# 640
Тути, честито Simple Smile Може ли да питам какви симптоми имаше преди да разбереш и кога се появиха?
Благодаря Ви на всички за подкрепата 🤗аз лично още не мога да повярвам. И същевременно ме е шубе да не прокървя и направя аборт.
Моите симптоми бяха много объркани. Както писах, заминахме на почивка в Родопите и очаквах цикъл. На втория ден започнах да получавам топли и студени вълни. Вярно е, че от 32 градуса отидохме на 15 през нощта и 25 през деня. Веднага след това получих зверски болки в стомаха и диария. Без лекарства мина за 1 ден точно. Може би от пътуването леко ме придърпваше и усещах все едно всеки момент ще ми дойде. Гърдите също започнаха да ме болят и леко ми се гадеше. Усещах се схваната, таза ме болеше само от дясната страна. Към днешна дата останаха само болките в гърдите. Започнах да закусвам с бисквити и май положението с гаденето се нормализира.
Още не мога да се зарадвам, по изчисления в онлайн калкулатори съм в 4 седмица и 4 дни.
Хайде чакам ви да бременеем заедно и да обменяме опит 🤞

# 641
Аз НЕ чакам на 10🍀 и от вчера ми е напрегнато ходихме на плаж и си бях взела за всеки случай дамски хигиенни нещица ...знае ли човек...

# 642
Файона Тути Честито, момичета! Да имате една лека, прекрасна бременност с пухкав финал! 💖

Минзухар Радвам се, че прегледът е минал добре! Чакаме добри новини от следващия😊

Влизам рядко, защото нямам какво да кажа за себе си, а за лекарства и процедури, нямам с какво да ви помогна като съвети, но ви изчитам.
На мен ми дойде 5 дни по-рано, миналия месец пък ми закъсня 5 дни и вече тотално не знам кога ще ми е О. Не искам и да се натоварвам с тестове, които и да са + накрая пак нищо.. Ще си изкарам още 2 месеца лято и после ще го мисля. И без това на ЦС през март ми казаха да пробваме поне 6 месеца естествено или до края на годината (да станат 2).

# 643
Здравейте!

Честито на всички момичета с положителни тестове! От все сърце ви желая една спокойна, безпроблемна и успешна бременност! 🍀🌞
Аз също НЕ чакам цикъл след 2 дни, пък ще видим какво ще стане този месец.

Може ли да ми кажете, преди да изследвам стойността на фолиевата киселина, трябва ли да спра приема й известно време преди това или не?

# 644
Честито на бременните момичета лека и безпроблемна бременност и един пухкав финал ❤
Успех и на всички,които НЕ чакат цикъл тези дни 🙏🍀
Аз очаквам днес по някое време евентуално да ми дойде

Общи условия

Активация на акаунт