Седмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 37 952
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Излезе програмата, нашите ще са с 36 часа, от които 8 ч. математика. Надявам се, че поне ще има полза.
Родителска среща - след 2 седмици, помагала - около 80 лв.
Аз вече съм стресирана от рязко увеличилия се трафик в и без това разкопания ни град и като си представя, че пак се почва със ставането и мъките сутрин Sweat

# 571
  • София
Помагалата на малкия са 110лв. Програма все още няма, най-вероятно ще им я раздаде утре класната.
Трафика в София вече е ужас, а годината не е започнала добре че училището е на 5мин пеша от нас

# 572
И при нас излезе програмата. Миналата година имаха 34 часа седмично. Тази 33ч. Бел - 6 ч. мат -  5часа, КМИТ 2, АЕ- 4ч. Намалена е математиката. Имаха по 6 ч до 6 клас.

# 573
4 дни по 7 часа и един със 6- 34 общо.
Помагалата са ни 68 лв., влизат тук и 2 лв. застраховка. Събрахме по 80, и за касата да има. Ще сме втора смяна първия срок.

Пожелавам утре един хубав и слънчев ден, да са здрави децата, много усмивки, много настроение и успешна учебна година за малки и големи! Simple Smile

# 574
И ние като h.d сме с часовете, застраховка 5, всичко помагала 55. Почват в 8.

# 575
Завиждам на всички, които получават своевременно информация от класните.
Първа смяна ще са, друго още не знам.

# 576
О, нашите помагала бяха над 100. Ще станат мнооого умни!

# 577
Ние програма още нямаме. За помагалата също нищо не знаем. Обикновено учителите ги показват първия час и получаваме информацията от децата. Успешна учебна година на всички!

# 578
Да им е успешна новата учебна година на децата! Да са здрави и уверени и да устоят психически на седмокласната епопея, а и ние покрай тях Simple Smile

# 579
Да минава по-бързо тази година.
Успешна да е за всички седмокласници.

# 580
Да се запиша и аз официално в седмокласната тема Simple Smile
Успешна да е учебната година за наборите, да са здрави и ученолюбиви и да сбъдват мечтите си с лекота!
А на нас спокойствие да ги подкрепяме!

# 581
И от мен пожелание за успех за децата. Ще се справят, знам аз!
Моят почна с уроците по БЕЛ, криво ляво, вървят. Обаче учителката, с която се бях уговорила за МАТ, нещо си прави пас. Питам я, питам я - мълчи. Мънка. На много била обещала. Еее ... пфу. Ама понеже мега много я уважавам по принцип, все се надявам да се получат нещата с нея. Ако не стане, ще го запиша на курс, или ще търся друг учител. Разочарована съм от отношението, не от способностите й.

# 582
И аз да се запиша, скоро не съм писала, но вече ще съм по-редовна тук. Така мисля, че на всички ще ни е някак по-леко.
Помагалата за училище при нас са 110лв. Помагалата за уроците по мат. 49лв Помагалата по уроците за БЕЛ са ни от учителката 🙂.
Детето започва с първа смяна, което при него е по-добрият вариант. 2рата смяна не я харесваме, меко казано...
Има по 8часа математика на седмица. БЕЛ 6часа седмично. Два дена ще е с 8учебни часа другите три дена 7часа. Програмата му е кошмар.
Mama Ru още не е започнала учебната година, но и аз искам да свършва вече 🤣🤣🤣незнам за децата...
Тежко ще е определено, но съм решила да го караме, колкото се може по-спокоино пък здраве да е.

# 583
Румка, не разчитай и не губи време. Щом те мота, няма да стане работата, но явно няма кураж да ти го каже направо.

# 584
Здрава и успешна да е новата учебна година за всички! Дъщеря ми първият срок ще бъде 2 смяна. Изобщо не я харесва нито тя, нито аз. 3 дни в седмицата са до 7 час и ще приключва към 19:20, другите два дни ще започват нулев час и поне тогава ще се прибира по-рано.
Имаме ли вече достъп до abv пощата от предишните седмокласници? Надявам се да има материали, които да са ни от помощ?

Общи условия

Активация на акаунт