Седмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 37 971
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
... откъде (смятате да) купувате водоустойчиви зимни обувки за пораснали момчета?
На Декатлон съм вземала прилични. Тези от миналата година още са напълно здрави.

# 496
... откъде (смятате да) купувате водоустойчиви зимни обувки за пораснали момчета?
На Декатлон съм вземала прилични. Тези от миналата година още са напълно здрави.
И у дома така. Цялото семейство сме и с техни зимни.
Аз да запитам от къде ги облякохте? 😁 За детското вече са големи, за мъжкото (дамското) малки. Ни риба, ни рак.
От къде панталони, от къде спортни гащи? 😂 Карго ватирани търся за слаби и високи и удрям на камък. Последно взех от H&M. Чудни, но вече няма номерация.
И 🌸за 15септември не смея да питам. 🤦

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 20:35 от *FIORE*

# 497
LC Waikiki
Цветя ще взема, да. Аз обичам да подарявам цветя, когато човекът заслужава Simple Smile

# 498
  • София
165 см, 41 номер обувки. 43 кила. Момиче е това. Joy Обувки и якета от Amazon.de  От много време все от amazon. Ще расте още, ние с баща й сме високи, но виж номера на краката не е от мен Joy Дано не е прекалено Висока де, че и с тоя характер, ще плаши момчетата Joy

# 499
Ние дрехи взимаме от мъжката секция на Зара, Бершка...и т.н. Но младежа е вече М.
По -голям проблем са ми баскетболните му екстри, които са едни цифри, свят да ти се завие.😒

# 500
LC Waikiki
Цветя ще взема, да. Аз обичам да подарявам цветя, когато човекът заслужава Simple Smile
И аз Румка. ❤️ Много обичам цветя - и да получавам и да подарявам. Но няма да ги подаряваме ние. Това имах предвид. 😉
В предходни стр.писахме за наборчетата 2010- ни се води, ни се кара. 😂

# 501
Оффф, моят е слаботелесен... Още му вземаме дрехи размер за 10 - 11 годишни. Около 150 см висок, 36 килограма, 39-40ти номер обувки Smile Февруари става на 14. Като цяло си е доста дребен сред наборите и по-дребен от сестра му, която е 2 години по-малка. Яде като ламя, но само хаби храната Smiley Чакаме бум на растежа все още.

# 502
Това лято дръпна много на височина, но с килограмите е зле- 162 см. 38 кг.39 номер обувки. С много търсене намерихме два панталона, спортни той такива си носи. Тениски брат му купи и на двамата при едно от намаленията.

# 503
Наборката е 160 см, 48 кг. В S размер или  XS влиза. Клиновете само са проблем,  но от няколко месеца започна да иска анцузи и ластика обира тънката талия. Мисля да я заведа в аутлета на асикс и да видим за 2 клина за физическо и спорт. НМ, reserved, waiki не й стават. По-проблемен ми е брат й - той ще е 5 клас. Откъде взимате спортни панталони на момчетата, ако може с ластик отгоре, но да не изглеждат като долнище на анцуг?

# 504
Дъщеря ми от поне година сама си купува дрехи и нямам думата по този въпрос. За София, за обувки/маратонки давам идея за аутлета до Технополис в Младост 4 на Околовръстното, има много добри попадения особено в нестандартния диапазон номера - Найк, Адидас, Ню баланс и т.н. Имат често разни оферти 3 за цената на 2 и покрай девойките и аз съм забирала по нещо.

# 505
  • София
Моят син е като този, на jsed - успя обаче от 36 кг да напредне до 40 кг. Дрехи поръчвам онлайн, в момента е зарибен по найк, но М размер от детското е леко късеещ, а L е видимо голям. Имаше добри попадения, от sport depot, aboutyou и други.
Сестра му сама си пазарува, излиза с приятелки. С мен пробва 20 неща, за да купи накрая 2. Тя обаче е 164 см, 49 кг и XS и S от дамската номерация са й добре.
При нас обявиха първата родителска среща, на която ще раздават и учебниците - 11.09.
Започнаха и уроците. Наборът е с контузия от около месец и не може да играе футбол- много му е тежко, на мен също - спортът за него е от жизнено важно значение. Та се мъкнем и по кинезитерапевти и физиотерапевти.

# 506
  • София
Синчето е 163/45-46 кг, 40 номер. Дрехи - HM основно понеже има панталони, които му стават и той ги харесва.
Обувките са кошмар - той и малката са с висок свод, по-широко краче. Трудно се намират подходящи модели.  Взимаме това, което стане.
Голямата е с тесен крак. Докато беше под 38, лесно намираше като можеше и да избира. Но вече е 40 номер и положението е - ако има номер.

# 507
Така като ви чета моят е най-едър. Това лято ме задмина сериозно вече.

# 508
  • Варна
Наборката е 160 висока, 45кг, 38 номер са обувките. От миналата година нямам думата за дрехи и обувки. Само плащам Simple Smile Главно от мола пазарува и някой неща от Шийн. Обувките са само и единствено Конвърс-различни цветове, модели и материи. С нова класна ще сме отново, питах за цветя, не искала да и подарява.

# 509
И у дома така. Цялото семейство сме и с техни зимни.
Аз да запитам от къде ги облякохте? 😁 За детското вече са големи, за мъжкото (дамското) малки. Ни риба, ни рак.
От къде панталони, от къде спортни гащи? 😂 Карго ватирани търся за слаби и високи и удрям на камък. Последно взех от H&M. Чудни, но вече няма номерация.
И 🌸за 15септември не смея да питам. 🤦

Сетих се и аз за Декатлон, но явно още не са започнали зареждане за зимата - 2-3 модела в мъжката секция, и то по-скоро туристически. А в детската им секция изборът е голям. H&M - мъжката секция - същата работа - обувки за мъже, не за момчета. Виж, за панталони юношеските модели са си хубави там, а и размер 170+ върши добра работа за тийнове. Ако в момента няма, със сигурност ще заредят. Но си трябва редовно следене.
Споделям, защото може да е полезно и за други изтерзани родителки Grin - аз в последствие се сетих, че още миналата година си бях набелязала една марка за проба и сега много приятно се изненадах, че детските им модели са с номерация до 45. Успях да харесам доста неща, както и да поръчам: https://www.kangaroos.bg/catalog.html  
Надявам се и качеството да се окаже добро.

Цвете/я ще носим за класната. Тя ги търпи по 12 часа седмично, мисля, че заслужава такъв елементарен знак на уважение. Wink

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 13:29 от Алисса

Общи условия

Активация на акаунт