💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Много са сладки двете сестрички

# 211
Ново:
Ханде има нов пост в Инстаграм:

Ново от сета на "Ако обичаш силно":

# 212
Малииии, имало и друга тема за Керем. Обърках се и влязох там, реших, че имам халюцинации-непознати никове, стил на писане, изобщо тотална разлика. Как се радвам, че първо в тази попаднах. Stuck Out Tongue Winking Eye

Изгледах епизода. Ами..... не знам, какво да кажа. Май режисьорът наистина е избягъл. Тина, сори, но съпругът просто ми преля чашата.  Не ми стигнаха другите глупости и той за финал. Оф. Берит е най-сладкото бонбонче. Керем имаше няколко добри момента. Биге в тази серия ми беше непоносима и с екипа, и с реплики, и с всичко. Измамниците хич няма да ги коментирам. 2 месеца е срока на договора, тъкмо да се наместят в 7-8 епизода, Атеш да се вземе с Лейла, да си остане в къщата, децата да го заобичат и той тях, скиците на майката да видят бял свят, Умут да се взима с Биге и кой не съм оправила още и да се приключва.
Шофьорът в този епизод ми беше много симпатичен.
Малко фенски колажи. Много ми харесаха. Ако ви дразнят, казвайте да ги сложа в скрит текст.
Редкатирам. Сложих ги, че това няма превъртане. Simple Smile
Скрит текст:

Много красива Ханде.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 20:16 от Бл@гуна

# 213
Flowers Herb Красива, лятна магия ... Ханде!

За къде без... Керем!

# 214

Благуна, явно жегите не ми действат добре, защото Хасан ми е на четвърто място след любимците в сериала. Нареждам го след Атеш, Берит, Лейла и .. Хасан. 😉😎 Забавен ми е 😀

# 215
Май и днес ще минем без фраг Simple Smile

Yellow Heart

и малко цвят Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 21:04 от mi_si

# 216
Фрагман и днес ли няма да има? Явно много изостават с графика и писането на сценарий...

Как се празнува рожден ден с Керем.

https://twitter.com/de_kb_nny/status/1685669324311162880

Скрит текст:

# 217
Рускиня ли е тази с рождения ден? Joy
При тях съм виждала такива празненства, даже в цял ръст.

Сега в един канал в Телеграм четох за Бурак, до колко е достоверна обаче информацията не знам, защото не е даден източник. Че те досега не доказваха ли има ли или няма вина? Вече тотално не мога да разбера, какво се случва.

"Вчера прокуратурата в Адана издаде решение за образуване на наказателно дело по делото, заведено от Нилпери Шахинкая срещу Бурак Дениз. Ако адвокатите на пострадалата страна докажат в съда, че Бурак Дениз в нетрезво състояние е обидил Нилпери Шахинкая и се е опитал да нанесе телесна повреда, тогава актьорът е изправен пред реално углавно наказание, дори лишаване от свобода."

Фраг и днес май няма да има.

# 218
Бл@гуна, да има друга тема за Керем, от нея се отделихме през април 2022г. Имаше малко драма, сега всичко е точно, на който където му харесва да си пише.
Всъщност има и 3та тема за Керем, но тя е доста стара и рядко се разписват там.
Ханде пък си има само една тема - тази, но това не й пречи да бъде обсъждана във всички останали теми в раздела. Joy 🤷‍♀️

Момичета, предупреждавам, че от утре за около 3 седмици няма да съм особено активна. Ще ви чета, но не знам колко често ще имам възможност да пиша. Новите епизоди на сериала със сигурност няма да мога да гледам, ще разчитам на вас да ме държите в течение. Grinning Подготвила съм и следващата тема, пишете спокойно, изпратила съм я на останалите членове от екипа 4 Magic Grinning, ако има нужда да помагат.

# 219
  • София
Мики,  със сигурност ще ни липсваш, но искрено ти желая дълга и  незабравима почивка. Hug

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 23:07 от Dilemi

# 220
От папараци Ханде-Хакан

Облеклото на Ханде от новите снимки

# 221
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

Sparkling Heart

Gift Heart

П.С.
Мики, приятна почивка! Hug

# 222
Мики, приятна почивка ти пожелавам! Да се заредиш с много прекрасни емоции.
Ще липсваш много.

Като гледам кучетата си лаят, Ханде се забавлява. Аз много я харесвам, нямам търпение и нейният проект да излезе на екран и да е успешен.
Гледах много приятно клипче на Хафса за списание Вог. Толкова й отива този леко ретро френски стил. Много нежна и елегантна. Май е ясно, че и нея я харесвам Simple Smile

Лека седмица ви пожелавам!

# 223
Добро утро момичета!
На онези които са на почивка или им предстои такава ви пожелавам една прекрасна почивка изпълнена с прекрасни емоции и усмихнати моменти. А на всички останали ви пожелавам спорна седмица да ви е спокойна и лека .
Един красавец Керем.

# 224
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, приятна почивка! Flowers Hibiscus

Спокойна съм за сериала на Ханде и Бурак. Всеки ще хвърли по един поглед от любопитство. И хейтърите и те няма да останат безучастни. Satisfied Ако не се хареса ще имат повод за коментари, ако тръгне добре обаче, двойно ще се засилят. Satisfied
Бих казала, че ние сме горе-долу обективни и ако не ни допадне няма да се правим, че много ни харесва. Satisfied
Надявам се да има превод, но и да няма както сега при Керем, пак ще се оправим. Satisfied

Керем напредва

Днес вече трябва да пуснат фрагман...

Хубава седмица! Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт