💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Ролята му не я свързвам с ИТ специалист,  затова се е обърках, какво работи всъщност.  😎 Досега не са го дали да работи на таблет или на лаптоп. Повече бих заложила на покупка и продажба на акции или нещо в тази област 😉. Все пак Атеш кара скъп модел спортен автомобил има частен самолет и хотел ( засега , което ни е известно 😉). Дано скоро сценаристите ни кажат или поне подскажат,  че ми е интересно 😀

# 196
От стори на Ханде

# 197
  • София
още от интервюто на Хафса:
https://twitter.com/i/status/1685569476006223873

"В този проект разбрах колко много са феновете на Керем, особено в Испания и Италия има изненадващ интерес и това ме направи много щастлив, защото стойността на нашата работа се увеличи и тяхното внимание повиши енергията ни,  приятно усещане."

Почти същото каза в интервюто си за Хюриет  https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/ya-cok-seversenin … a-bencil-42305343 преди дни Азиз Джанер Инан / Умут/ за интереса към сериала в чужбина:

"Мисля, че фактът, че Керем (Бюрсин) е международна звезда, оказва значително влияние върху този интерес. Постоянно получаваме съобщения на различни езици и дори на различни азбуки в социалните медии. Разбира се, можем да предположим, че това са любовни съобщения, защото те са съобщения, поддържани от емотикони. Но сега, благодарение на този въпрос, осъзнавам това; Нормализирах тази ситуация. Какъв позор! На хиляди километри някой си прави труда да изгледа твоя сериал и ти изпраща своята благодарност... Много благодаря на всички, които гледат и подкрепят."

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 12:13 от Dilemi

# 198
Още от интервюто на Хафса за Керем:
В този проект разбрах колко много са феновете на Керем, особено в Испания и Италия има изненадващ интерес и това ме направи много щастлива, защото стойността на нашата работа се увеличи и тяхното внимание повиши енергията ни, това е приятно усещане.
https://twitter.com/LayanL111/status/1685569476006223873?s=20

Ох, нищо не си видяла Хафсанур...къде са 2,3,5,8 милиона туита. Grinning По 100 000 човека гледаха в ютуб , когато Фокс пускаше на живо. Онзи ден влязох за новия сериал на Бурджу да погледна 5000 човека имаше. Grinning
Скрит текст:
Да си кажа, че ми хареса сериала на Бурджу. Наистина е малко по - разчупен с тези екшън сцени, нищо че гледаш и си мърмориш колко неестествено са снимани. Joy Двата часа обаче ми дойдоха дълги, на почивки го гледах. Всички актьори са симпатични иначе, даже този главният злодей ми се струва много интересен.  Целувката на финала ми се стори излишна , нямаше причина за нея, сякаш Айше е казала "искам тея двамата да се целунат на финала на серията, без значение каква ще е финалната сцена" Joy

Дилеми, видях, че и ти го качи, но докато си напиша романа. Grinning Нищо , да има. Hug

# 199
Здравейте момичета качкам анализ на 1-ви и 2-ри епизод на "Ya Çok Seversen"!
Малко са дълги анализите, но който желае да ги чете!

Анализ на 1-ви епизод
Двама луди не трябваше да се събират (Ами ако обичаш твърде много, част 1)

Ya Çok Seversen е историята на двама души, които са били изпитани с различни болки от едно и също място. Не знам къде ще ни доведе срещата на двама луди герои, които се сблъскват с празнотата, създадена от любовта. Въпреки това, от момента, в който се срещнаха за първи път, двамата млади хора, които бяха изплели мрежите си, се събраха като пъзел, с празнините в себе си. В душите и на двамата има празнота и тази празнота не е изпълнена само с любов, те имат нужда от много по-дълбоко завършване, останалото е дело на съдбата...

https://mycapella.org/2023/07/10/iki-deli-bir-araya-gelmemeliydi … seversen-1-bolum/

Анализ на 2-ри епизод
Не отивай (Ами ако обичаш твърде много, част 2)

В този живот повечето хората гледат на всичко от собствената си гледна точка, понякога сравняват болката си, понякога щастието си, понякога парите си, понякога живота си и тези сравнения се променят според тяхната гледна точка. Но никой не гледа първо през какво преминава някой, приоритетът е според собствения живот. Разбира се, бих похвалил тези, които са замислени и съпричастни, но нека си признаем, ние, синовете на Адам, обикновено гледаме изражението на първото лице на човек. Признаването идва на по-късен етап. Дори човекът, когото познаваме понякога може да го направи. Ако лицето му се усмихва, значи е много щастлив, ако плаче, но е тъжно или ако крещи, значи е ядосан. Тези, които крият чувствата си и изглеждат силни, винаги са обявявани за безчувствени и жестоки.

https://mycapella.org/2023/07/17/gitme-ya-cok-seversen-2-bolum

Хубав ден!

# 200
  • София
Хафса казва за Керем: „Когато нивото на енергията ми е ниско, той идва и ми го включва веднага.“
Ефектът, който той има върху хората и когото обичаме толкова много.

До този момент не съм прочела никъде, от никого, нито една лоша дума за Керем. Това наистина е един прекрасен човек, раздаващ любов, състрадателен и съпричастен към околните. За мен името КЕРЕМ е синоним на ЛЮБОВ. Всеки, който се е докоснал до него казва, че той те кара да се усмихваш. Искрено му пожелавам да си намери момичето, което истински ще го оцени.

# 201
Туит от Бурак

Отговор от Ханде

Очевидно сериал ще има. Sunglasses

# 202
  • София
Хатидже Аслан хвали Керем Бюрсин, с когото работи в сериала "Ya Çok Seversen":
Той играе моя племенник. Обичам неговата реалистична страна, неговата естественост и услужливост, мисля, че е специален и съм много щастлива да работя с него“

Не знам, какви са нагласите на някои към Бурак Дениз, но виждам, че на самите артисти не им пречи да дружат с него. Ето и Неслихан Атагюл и Кадир Доолу са се снимали заедно с Бурак.

# 203
Джанер и Хакан се последваха в Инстаграм

Сладури

# 204
Ново:

Лайк от Бурак:

Ново от сета на "Ако обичаш силно":

Yellow Heart

# 205
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес на два-три пъти идвам да сложа нещо, но все ме изпреварвате. Миси като ракета, торпедо или Юсен Болт си, но не мога да се вредя. Satisfied

Много са хубави сестри Ерчел. Хубаво е да си имаш такава дружка цял живот. Flowers Hibiscus

Темата за Бурак малко ми се преекспонира. Той че си е виновен, пил е, агресивен е бил се вижда и от клиповете. Някои просто като се знаят какви стават след няколко чашки и е желателно да се ограничават, особено ако са популярни.
Но пък 7 години, те убийците лежат по-малко или ги изкарват невменяеми. Никой от колегите му не се дистанцира от него. Снимат се, харесват му постовете. Марките го взимат за рекламно лице на BMW, Прада, ако не се лъжа и Булгари, канят го по събития. Основно фенките на Керем в Туитър са го погнали, но май защото си партнира сега с Ханде. Другите му партньорки по-леко минаха, но Ханде знаем, че си ги дразни. Satisfied Нищо де, ние не скучаем. Satisfied

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 16:26 от midnight__sun

# 206
Инфо:
Изненадващо, поне според мен ... не сме на първо място...
"Според актуалните информационни данни най-коментираните продукции за седмицата; (23-30 юли)"

"Най-популярните двойки за седмицата"

Yellow Heart

# 207
Миси, на първо място са, понеже имаше някакъв скандал и отследвания с главната актриса Рабия Сойтюрк и партньорът й от Duy Beni Джанер Топчу, който сега участва в Тропик по Канал Д.

От стори на Ясемин Сефик

"Най-обсъжданите актьори за седмицата (23-30 юли)"

Миси, благодаря ти, че ми даде възможност да сложа нещо актуално. Satisfied Flowers Hibiscus

# 208
Голям късмет има Хафсанур, че си партнира с Керем!

"Сетът върви много добре. Всички се разбираме много добре. Връзката ми с Керем е страхотна. Ние винаги се дразним един друг. И така се наслаждаваме на времето на снимачната площадка. Керем каза на хората, че съм много мързелива и отидох на почивка. Той винаги се шегува и понякога аз ще бъда като „Yaa Kerem ya!! Тамам я". Но Керем избра войната срещу мен. И аз си имам работа с него".

https://twitter.com/i/status/1685613003255984128

"Керем е много учтив човек към всички, животни, цветя, хора, към всички, които работят на снимачната площадка, жени, мисля, че той е човек, с когото всеки би искал да работи. Много съм щастлива да работя с Керем, защото когато енергията ми е надолу той идва веднага и я вдига.Той идва да ме развесели, когато съм отчаяна"
https://twitter.com/i/status/1685599107413409792

Голяма сладурана е Хавса , много истинска и завладяваща!

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 17:18 от didi54

# 209
Да цитирам Марги: "Нищо не ви нося, само себе си." Joy

Нещо тази агенция не ми вдъхва доверие, какъв е тоя хаштаг #AtLey , нашето име е друго. Joy Да се информират малко преди да пишат.

Предполагам, че Бурак ще се размине с някаква глоба в крайна сметка, промотира си сериала, няма намерение да влиза в затвора. Joy

Нещо от нашите новини:

Скрит текст:
Утре в 18ч ще има шествие в много от големите градове в България, в подкрепа на момичето , пострадало от маниака с макетното ножче. Да покажем, че не сме безразлични. Организирани са събития в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Сливен, Плевен, Перник, Димитровград, предполагам и други градове, но за тези открих информация.

Общи условия

Активация на акаунт