💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 712
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Попадали ли сте на информация дали тази вечер ще пуснат фраг?

☆☆☆
Мелис е последвала Ясемин и Серенай 😉

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:39 от tina-latina

# 181
Тина, към момента няма информация, зависи как са  с графика Simple Smile
В очакване на интервюто:

Айтфитът на Атеш:

Simple Smile

Gift Heart

# 182
От соц. мрежи:
1.
Феновете на Керем са във възторг за предполагаемото подновяване на връзката на Серенай с Керем ( след последването от Мелис). Всички са в очакване на лайк от страна на Керем на публикация на Серенай в Инстаграм.

2.
Връзката на Хакан и Ханде към този момент  е „най-дългата официална връзка“ за плейбоя ( тези дни правели 6 месеца) .

Интересното при тях е,че за това време не са хванати да се целуват или да вървят прегърнати като влюбени. Единствената интимност е когато знаят, че ги снимат, и най-много да се  държат за ръце.

# 183
Ново от Хафса:
https://twitter.com/i/status/1685343103102734336

От днес: Simple Smile

Gift Heart

В очакване на "Двама непознати"

Purple Heart

# 184
Дилеми, много ти благодаря за споделеното. Hug

Така и не можах да го изгледам втори сезон. Лелята ми е точно толкова дразнеща, колкото и Ердем.

Днес не вярвам да има фраг.
Сега прочетох интересна новина при рускините. Направо онемях!

📍Hafsanur Sanjaktar активно продължава да подкрепя момичета, които са били подложени на семейно насилие.

Актрисата в своя акаунт: „Аз съм внучка на педофил. Дядо ми ме изнасили. Съседи, колеги, братовчеди ме тормозеха… Не се страхувайте от нищо. Не мълчете! Не сте сами. Много ви обичам."

Четох и че тя е получила договор на мястото на Дилан, сега и снимка ми попадна. Защо се обезобразяват така тези жени?? Наистина умът ми не го побира.
Актрисата Мелиса Дьонгел, която играеше и в първи сезон на Почукай на вратата ми, не се сещам как се казваше там героинята й, се е докарала в същият вид. Кошмар.

# 185
  • София
Бл@гуна, преди няколко седмици Мелиса Дьонгел/ Джерен от SCK/ участва в предаване, в което публично благодари на Керем за  оказваната й от него подкрепа в случая с домашното насилие, на което е била жертва. Сподели и за психическата травма, причинена й от случилото се с нея. По същото време беше споменато в темата, че и Хафса  е споделила миналата година публично случилото се с нея в детството й. За съжаление това се случва с доста момичета и жени и по възможност трябва да им оказваме нужното внимание и подкрепа. Blue Heart

В https://twitter.com/yacokseversentv/status/1685293279955267584 с картинки "разказват" по-важните случки в 4 епизод на Ya Cok Seversen Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 22:08 от Dilemi

# 186
Да, сега се сетих, че и Мелиса разказва, че е била насилвана от баща си. Това даже не искам да си представям каква брутална травма е. Как може да се преживее от толкова млади момичета. Направо душата ме боли.
Много ми хареса това, че Керем я е подкрепил. Чисто човешки.

Рускините са сложили субтитри. Утре ще го изгледам, въпреки че след всички качени клипчета в Тик Ток с превод и без, след подробния превод на Мики, то направо съм го гледала епизода,  но все пак. За да мога да си изказвам "компетентното" мнение, трябва да съм запозната от първа ръка Joy

# 187
Гамзе също последва Серенай 😉

Явно наистина доста изостават с графика щом не пуснаха фраг..

# 188
Керем в Туитър:

Gift Heart

Yellow Heart

# 189
Не знам колко е вярно,  но ми излезе инфо, че фраг ще имаме утре вечер, защото са променяли сценария и днес  са презаснемали сцени.
Обещават новият епизод да е интрегуващ и държащ в напрежение. 😎

# 190
Приятна и прохладна вечер момичета.

Относно евентуална връзка между Серенай и Керем. Много ми не ми се вярва. Мисля че е поредната  жълта клюка папараците затопляне в сензация.
Преди време мисля че накъде в големите пишеше за новия приятел на Серенай. Не съм много сигурна в това   но мисля че накъде четох такава  статия.

# 191
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Yellow Heart

Gift Heart

# 192
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Коя си ти, Лейля? Thinking

Скрит текст:

Лек ден ви желая! Satisfied

PS: интервю на Хафса  за Set Ekstra, Kanal D :

https://twitter.com/AtesOnFire/status/1685552810115383296
няма все още превод Smirk

за Керем: "Защото, когато енергията ми е ниска, той може да дойде и да ме вдигне/ изправи веднага."

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 11:19 от Dilemi

# 193
Здравейте, 🌞
От къде са парите на Атеш, че си е купул хотел, след като не са от парите на баща му?
Днес си пуснах отново еп. 1, но май досега не са казали точно с какво се занимава🙄

# 194
Здравейте Animal Bee

Да, Тина. Не са казали абсолютно нищо за работата на Атеш, само че пътувал много и че е отворил училището за дизайнери, купил си хотел, а парите откъде са не се знае. Grinning Бирсен беше писала, че продал разработеното от него приложение, значи някакъв IT специалист е може би, но в сериала не са казали нищо. Може би още не са решили окончателно каква ще му е историята. Joy За родителите на Лейля също нищо не се чува.

Хафсанур за Керем:
Керем е много учтив човек към всички, животни, цветя, хора, към всички, които работят на снимачната площадка, жени, мисля, че той е човек, с когото всеки би искал да работи.
Много се радвам да работя с Керем, защото когато енергията ми падне, той веднага идва и я повишава.

https://twitter.com/LayanL111/status/1685565747571900416?s=20

Общи условия

Активация на акаунт