💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 43 145
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Какво ни очаква 😎

# 511
Изгледах епизода. Някои сцени много ми харесаха, някои недомислици хич не ми допаднаха. За мен основният проблем е сценария.
Много добра игра на Илгаз, много силни сцени с нея и Атеш. Хафса с децата перфектна. Хафаса прелъстителката накъртваше на моменти. Несериозно е просто. Големият женкар с над 500 жени да припадне от любов още на втория ден.
Харесва ми все пак историята, в каква посока взе да се развива, децата започват да харесват Атеш, а най-вече той малко по-малко започва да сваля бронята.
Освен трагедията с майка му, явно има и нещо друго, защото, когато се караха на масата, той каза нещо от сорта: Трябва да резбере, че не може да спаси всяка жена в живота си или нещо подобно.
Какво обаче се случва с човека в болницата? Ни дума за него.
Сигурна съм, че няма да има никакво продължение на финалната сцена.

Ако има как да ги разкарат цялата бригада измамници, ще ми е доста по-приятно за гледане. Може само Баръш да оставят евентуално.
Искам и съвсем скоро лелята да си го получи. Колко е неприятна...

Много хубава Ханде! Изглежда щастлива, дано и да е здрава, а това, което се писа да е само плод на болните мозъци на хейтърите.

Миси, благодаря за споделеното. Този Халил пак втори, пред доста по-популярни актьори. Голяма мистерия ми е Joy Дали няма някоя фенка в темата да каже, с какво е толкова популярен.

# 512
Sparkling Heart

Ново от сета: "Ако обичаш силно"

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
Гости, приятна почивка Hug

# 513
# 514
  • София
Стори от Керем

"Художествената красота не се състои в представянето на красиво нещо, а в красивото представяне на нещо." (I.Kant)

Кулата Галата през погледа/обектива на Керем. Nature Sparkles Nature Zap Nature Sparkles

Един месец от началото на #YaÇokSeversen Nature Sparkles

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 20:11 от Dilemi

# 515
Хакан също май е фен на изкуството..

Не се ли бавят с фрага? Днес режисьорът на сериала "Ако обичаш силно" е обсъждал началото на другия сериал "Присъда".  Имате ли инфо, това ще засегне ли нашия сериал?

# 516

Може и да не е фен но щом Ханде харесва изкуството и той трябва да я следва.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 20:41 от azisiq

# 517
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Гости, цял месец казваш. Flowers Hibiscus Значи ако не всеки ден, то поне през ден-два може да ни носиш кафето. Flowers Hibiscus

Благи, Халил участвa в Emanet/Наследство със Сила Тюркоглу. Излъчват го на обяд по Нова.
Помня, че го даваха още по времето на "Почукай на вратата ми". Слаб беше рейтингът, но все още продължава. Не знам какво се харесва на такива сериали и изобщо какво имат толкова да разкажат в своите, сега видях 577+ епизода с двучасова продължителност. Satisfied

https://play.nova.bg/tvshow/nasledstvo/614622

Хич не стоят зле Ханде и Хакан

"Топ 10 дизи двойки"

Благи, въпросната Сила е първа в класацията. Напуснала е Наследство и играе в Шербета. С Алп Навруз се е гаджосала пишат.
Хафсанур странно защо, но изостава.

Руската двойка. Няма да им се получи казвате. Satisfied Турските Еда и Серкан ще си останат ненадминати.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 23:03 от midnight__sun

# 518
Слънчице, на мен ми стана много интересен, кой е този актьор. Аз признавам си не съм гледала много сериали и не съм в час с всички, но този все е в топ 3, а не съм чула някой да го споменава, та и аз се разтърсих, май даже писах в темата. Не знаех, че го дават и по българска телевизия, но като видях 570+ епизода... и не е играл  в нищо друго. Повечето епизоди на сериала даже нямат рейтинг, защото е под 0.5. Явно обаче е интересен с нещо. Съла от Шербета му е била партньорка в първи и втори сезон, но са се разделили драматично и той, както и сценаристката и още някой си от екипа са  направили всичко възможно да я оплюят и да й пречат, тя е запазила мълчание. Доста грозна история е била, поне това четох при рускините. Сега ще участва в новия сериал с Мелис.
Пълен спам, но при тях не видях да е особено итнересен.

Руската Еда в движение е доста симпатична. Проблемът е, че са доста дървени и копират сериала 1:1. Толкова кулотовата реплика Мразя те! и Чувствата са ни взаимни! само ако ги видиш как си ги казват. Днес ги гледах и в сцената с белезниците. Просто няма как да не правиш сравнение. В крайна сметка този сериал при рускините е един от най-популярните. 2 години ВИП блогърки, влогърки, богаташки и подобни имаха Керем Б партита, с манекени в цял ръст и какво ли още не. И изведнъж тези. Веднага ги кръстиха Еда и Серкан от Алиекспрес.
Да бяха изчакали още малко време, ли? Някаква адаптация ще има, но поне в началото все едно гледаш лош кавър на популярни сцени от драм кръжок в училище.

Фраг няма, клипове зад кадър няма, снимки няма, спойлери няма. Нищо няма Sad

Редактирам се, за да питам тези снимки с обявени марките на дрехите и аксесоарите самите актьори ли си ги пускат или фенското разузнаване ги издирва? Не мога да повяравам, че са разпознали Ролекса само по 3см от верижката.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 21:38 от Бл@гуна

# 519
Излезе ми инфо,  че се пренаписва сценария, сменят екипа и се презасненат сцени и затова се бави фрагът, но обещават утре да го пуснат,  не знам колко е достоверно, но след като "Присъда" започнаха да се събират може и фа има доза истина .

# 520
Хайде за добро да е това пренаписване. Странно решение беше да започнат с екип, който може да снима максимум 4-5 епизода.

# 521
Спокойна и прохладна нощ с героите от "YaÇokSeversen" ! Gift Heart
 Атеш Арчалъ
1

Атеш и Биге

Хафсанур за Vogue

Прекрасен Керем

Лейла в света та Атеш

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 22:01 от didi54

# 522
  • София
Интересът към #YaÇokSeversen нараства! Епизод 5 в Уoutube има 1,3 милиона гледания за два дни!

# 523
Flowers Herb Не знам, какъв познавач на изкуството е Хакан, но Ханде със сигурност!
В споделеното от нея в IG story

Портрета до тяхната снимка е на известната с мотото на живота си "Да живее живота!" голямата Фрида Кало!

Мексиканска художничка представителка на т.нар. "наивистично изкуство".
Фрида е женена за известния мексикански стенописец Диего Ривера.
Ханде, все повече ме впечатлява. "Да живее живота!"

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 00:06 от Yassy_N

# 524

Общи условия

Активация на акаунт