💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 43 148
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
От стори на Ханде

Чудесни

Мелиса

Мая

Не мога да спра да им се радвам на тия тримцата.

# 496
  • София
Здравейте,
Намерих тази тема в опит да намеря серии с български превод на "Ако обичаш силно". Виждам, че ги коментирате. Къде ги гледате? Аз изгледах на един дъх "Почукай на вратата ми". Буквално бях като пристрастена. Съжалявам само, че го гледах с превод, а не със субтитри, защото предпочитам да слушам гласовете на актьорите. Преди няколко години по същия начин изгледах "Любов под наем" - на един дъх. Сюжетите доста си приличат. Поне идеята за труднатс любов.

# 497
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Nature Fire Аутфитът на Атеш Nature Fire

Gift Heart

# 498
  • София
Здравейте,
Намерих тази тема в опит да намеря серии с български превод на "Ако обичаш силно". Виждам, че ги коментирате. Къде ги гледате? Аз изгледах на един дъх "Почукай на вратата ми". Буквално бях като пристрастена. Съжалявам само, че го гледах с превод, а не със субтитри, защото предпочитам да слушам гласовете на актьорите. Преди няколко години по същия начин изгледах "Любов под наем" - на един дъх. Сюжетите доста си приличат. Поне идеята за труднатс любов.

Здравей jalapeno и добре дошла! Flowers Hibiscus За съжаление  епизодите на "Ако обичаш силно"не се превеждат на български. Момичетата предлагат линкове за автоматичен превод /ще ги намериш, ако се върнеш няколко страници назад в темата/, аз лично опитах, но не можах да издържа на рекламите, така и не достигнах до епизода. Rolling Eyes
Аз лично гледам епизодите с английски субтитри, но не он-лайн /пак има много реклами Smirk/, а предварително си го свалям на РС-то. Вчера гледах и с руска озвучка, не е много зле, понася се, стига да разбираш езика. Satisfied

Ya Cok Seversen/ WHAT IF YOU LOVE TOO MUCH - Episode 5 (English Subtitles)
https://www.dailymotion.com/video/x8mzy6q

Смотреть Если сильно полюбишь 5 серия на русском языке бесплатно!
https://turkseriy.su/987-seriya-5-g.html

За предишните епизоди можеш да прегледаш темата или пък да си пуснеш сърч в мрежата. Sunglasses
Успех, и след като изгледаш епизод/епизодите сподели с нас мнението си.Satisfied

А по въпросите на "Почукай на вратата ми" и всичко, свързано със сериала - намерила си правилното място! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 499
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички!

# 500
jalapeno, привет!
И аз да се включа с линк, но с руски субтитри. Дано да ти върши работа. Хиляди пъти предпочитам да гледам филм със субтитри, а не дублиран.
https://turkru.tv/esli-silno-polyubish-16/

Започнах аз епизода, май ще става за гледане Grinning но защо? Защо? на тези им дават токова екранно време? За измамниците говоря. Толкова нелепи диалози, все едно са паднали от Марс. Мирием не била виждала прахосмукачка робот, никога не е виждала богаташи на парти. При положение, че се целят все в състоятелни хора, за да ги обират. Няма ли интернет тази жена?
Уж им е голям зора да са в къщата, а вместо да са по-ниски от тревата те пият повече от гостите, правят простотии. Може би трябва да са забавни, но поне на мен не са.
Децата играят обаче супер. Илгаз какъв скандал спретна. Браво на нея. Ама и там малко преекспонирана работа. Събира деца, багажи, разпорежда се къде да ходят.
Умут, тази лицемерна гадинка му идва да изхвърли децата, щото не ги понася, ама пуста алчност...
Много ми е красива Хафса, особено така накипрена, много й отива, заедно с Керем са хубава двойка. На екран, де Grinning
Oще съм в началото на епизода, после ще дойда да ръся още малко мъдрост Joy

На клипчето от вчерашната среща на Керем с фенки се вижда как минава Хафса, но милата никой не я отрази, аз обаче се възхитих, каква походка има с тези токчета. Красиви крака има. Клипчето беше качено с надпис "открийте Лейла" Да си призная 2 пъти го гледах, докато я открия Simple Smile

Тази сцена май добре им се е получила. Още не съм стигнала до нея.

Приятна и прохладна неделя ви пожелавам!

# 501
  • София
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички!

Отдавна не сме виждали фотосесия на Керем, с нетърпение я очаквам. Сега и с Хафса. Satisfied Като гледам рекламното клипче, може би ще е черно-бяла, ретро стил. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 502
Добър ден момичета!
Пожелавам ви един прекрасен ден.

# 503

Днес вече трябва да имаме фраг 😉

☆☆☆
Серенай е отследвала Гюнфер в Инстаграм

# 504
  • София
Атеш и Илгаз… те си приличат по много неща. И двамата са горди и гневни бунтари, самотници, страхуват се да споделят, да допуснат някого до себе си.  Болката и страховете ги сближиха… Постепенно и внимателно започват да се опознават, внимателно да се вглеждат един в друг и   да разбират, че доста неща, които са преживели ги сближават.

... - "Не, не беше шега, беше тормоз и не беше твоя вина...
... - Бъди себе си, когато избираш приятелите си...
... - Аз съм там, ако имаш нужда от мен..."

Дано да има фраг тази вечер. Sunglasses

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 22:34 от Dilemi

# 505
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Покани човека в твоя мир, не отивай в неговата буря." – Японска поговорка
От утре започва моята почивка от 1 месец. Очаквах я с такова нетърпение, Дано нямам неприятни изненади ....
Вече имам време да гледам, но нито един от излъчващите се в момента сериали не ми хваща окото...За сериала на Керем ми е достатъчно да ви чета....Съжалявам, ако ви разочаровам, но това е положението...Не мога да си кривя душата....Ще видим сериала на Ханде дали ще ме привлече на екран.....Никога не гледам сериал заради актьор....Трябва сюжета да ме грабне....
Скрит текст:
Преди известно време не гледах сериал с една моя много стара тръпка,
 защото не ми хареса сюжета.....

# 506
Ново на Ханде от ИГ

# 507
Инфо:
Според Mevcut Bilgi - " Най-обсъжданите актьори на седмицата: (31-05 август)", Ханде е на второ място, Хафсанур е трета Simple Smile

Керем заема първа позиция:

и още малко статистика:
Скрит текст:

В платформата Shahid YaÇokSeversen заема трето място:

Sparkling Heart

Стори от Керем

#KeremBürsın
22.9K Posts

# 508
Flowers Herb Ханде се кефи на макс, ...

Угажда си, да си пишат каквото искат...
В любимия Ню Йорк... е как да и простят!

# 509
  • София
Какво се случи в 5-ти епизод на #Ya ÇokSeversen?
разказ в картинки Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт