💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 43 133
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Добра вечер!
Тайфунът Берин идва!

Очаква ни веселба с този сладък бонбон!

В очакване на 6-ти епизод ето и анализа в линка на 5-ти епизод!

Игра на любовта (Ако обичаш твърде много, част 5)

"Как да познаем човека до нас? Опознаваме ли го, като постоянно прекарваме време, познавайки любимата му храна, цвете или парфюм? Да, отделяйки време, можем да предскажем червените му линии, реакцията му към дадено събитие, мигновената му промяна на чувствата, но достатъчно ли е това, за да го опознаем? Но наистина ли това е достатъчно, за да бръкнем дълбоко, да докоснем сърцето му? Мисля, че когато разпознаем болката, страховете, чувствителността и раните на даден човек, ние всъщност опознаваме този човек. Защото хората точно в този момент си свалят маските и точно в този момент застават пред теб голи."

https://mycapella.org/2023/08/07/ask-oyunu-ya-cok-seversen-5-bolum/
Спокойна нощ! Flowers Hibiscus

# 556
  • София
Nature Sparkles Grinning
Лейля: Какво мислиш, че има между брат ти Атеш и мен?

Берит: Мисля, че и той те обича!

Диди, благодаря за линка с анализите. Чета ги, харесват ми.Flowers Hibiscus

# 557
  • Плевен / София
Добро утро момичета....
Пожеланията ги оставям за Миси....от мен нещо друго....
“Най-щастливият човек е този, който не се състезава и не воюва с никого.”

# 558
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 559
  • София
"Когато откажете да си простите, вие не променяте миналото, но парализирате настоящето си и ограничавате бъдещето си. Всички преживявания са част от процеса и е неизбежно да се правят грешки. Както успехът, така и провалът ни учат и ни правят това, което сме. Затова, за да продължим напред, е необходимо да си простим. Можете да го направите, защото имате собствена светлина, силни сте и има  хора, които ви обичат." 🍒💫  

Лек ден ви желая! Satisfied

PS: Sunglasses Керем, 07.08.2023

и от от сета:

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 09:15 от Dilemi

# 560
  • София
Няма да има "кекс"... Предполагам, че Атеш вече разкри Лейля!

Колко са красиви тримката.

# 561
Слънчице, отивай да пускаш тото. Щом успя да изпревариш Миси и то с фрага, ден ти е. Grinning

Много ми хареса фрага. Сцените, в които се забавляват всички, думите, които Лейла казва на Атеш да им бъде брат. Много ми харесаха.
Хем си знам, че няма начин да не разкрият Лейла, хем не ми се ще, ясно е, че този тип филми имат хепи енд, но все пак. Тъкмо започнаха да се развиват отношенията с децата и Атеш и тя много активно им помага. И точно противната леля, която изпозлва всяка възможност да навреди. Да видим как ще я отиграят там интригата.   Може пък измамниците да намерят контра козове, с които да я държат, например скците на майката. Ама и аз ги измислям едни...
Очаквано носенето на ръце не завърши както си го предсавяше Лейла. Хареса ми. Но бая, бая грубичко я метна на леглото.

Сестрата на Керем да не е от вчера в Инсаграм, да не би да не знае, че феновете  следят, кой кого лайкнал, кой, кого изтрил, последвал? Не била очаквала. Мхм.

Лек ден ви пожелавам!
Моят започна добре, два пъти благодарих на автоматична бариера, когато се вдигна.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 10:41 от Бл@гуна

# 562
  • София
Снимали са в лунапарк "Бостанджи".

Керем се е снимал с много хубава фенка.

# 563
Здравейте,

Хубав ден на всички!

# 564
  • София
Споделено в мрежата, след 1-ви фрагман за 6-ти епизод : Sunglasses

- Фюсун разкрива не само Лейла, но и цялата банда, защото всички те са на снимката. Интересно какво ще се случи. Но със сигурност Фюсун ще заплаши Лейла да принуди Атеш да се провали с децата и фирмата, така че фирмата остава за нея и Умут.

- Мисля, че в този момент някой, най-вероятно Берит, влиза в стаята и затова Атеш хвърля Лейля от ръцете си. 😂Можете да го видите как слага ръце на кръста си и се чуди какво да прави, докато гледа някого🤡Smirk

- Лейля е неговото чудо, което го накара да спи в този дом, без да получи паник атака.❤️ По-скоро това беше нейната цел за вечерта, а не толкова да спят заедно.

"За да заспя в тази къща, трябва да се случи чудо."

"Знаеш ли, аз вярвам в чудеса."

"Добро утро."

- Трябва да се е случило нещо специално между хвърлянето и доброто утро. Подсказват го думите на Атеш към Лейля, когато се събужда: „Наистина не мога да повярвам, че преминаваме през това“❤️ И все пак най-важното остава, че тя успя да направи чудото 🙏

Дали са верни тези предположения, предстои да видим в 6-ти епизод, този четвъртък. Smiley

Едно щастливо, поне в този момент, семейство. Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 15:59 от Dilemi

# 565
Здравейте! Flowers Hibiscus

Изобщо не мисля, че Лейля може да бъде чудото за Атеш. Ако толкова лесно се лекуваха емоционалните рани, които години са таени, паник атаки и депресивни състояния нямаше да има. Animal Monkey Face

В голямо творческо безсилие са сценаристите и затова ще ги сменят. Защо изобщо трябваше да наемат екип, който от есента е зает с друг сериал? Сами си спъват работата продуцентите, както и тази на актьорите и всички, които са наети. Личи си, че се стараят, актьорите, екипа. Промотират добре сериала, но сякаш се гледа заради Керем и засилката от "Почукай на вратата ми". Гледанията на фрагманите и половин милион не могат да достигнат за 20 часа, харесванията на снимките им също са малко. Гледаемостта на откъсите и целите епизоди в Youtube също е ниска. Слабо върви. Имам чувството, че не ви е много интересно и малко на сила коментирате епизодите. Thinking
Да пренаписваш сценария и да дозаснемаш сцени в самото начало? Какъв по-категоричен знак за едно дизи, че не върви?

Ще има и други проекти Керем. Вярвам, че ще се харесат повече.

# 566
Миси, има озет и нови снимки Simple Smile

Една слагам, много сладурска

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 18:10 от Бл@гуна

# 567
  • София
#Ya ÇokSeversen Епизод 6 Резюме и снимки:

Лейля и Атеш се сближават. Те дори не знаят какво се случва между тях. Въпреки че тази несигурност обърква Берит, тя не се отказва да се занимава с дуото. Фюсун случайно научава изненадваща информация за Лейля и тръгва да я преследва. Това знание й дава лост. Речта на Берит също сближава Атеш и братята му. Обединява цялото семейство.

С интерес и нетърпение очаквам 6-ти епизод. Satisfied

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 17:38 от Dilemi

# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт