💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 43 101
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Интересна фотосесия. За мен Керем доста са го обработили. Не смятам, че има нужда, но пък нищо не разбирам от тези неща.
Много харесвам черно-бялата фотография. Нещо не ми харесва в тази корица, но не мога да определя какво. Снимката на ръцете им е прекрасна. Много ми хареса.
Не разбрах от кого е това послание

Ханде грее на последните снимки. Много ме радва. Като се сетя какъв тъжен и меланхоличен вид имаше по едно време.

# 631
Здравейте Animal Bee

Моята почивка продължава , но поне вече съм си в Бургас. 🌊

Хубава е корицата и аз харесвам черно-бялата фотография. 🖤🤍
Слънце, на Керем така са му загладили бръчките, че изглежда по-млад от Хафса. Joy

Още от директора на списанието

Няма да мога да гледам довечера, ще разчитам на вашите коментари. Дано е хубав епизод, както обещават фрагманите.Blush

Бл@гуна, на Керем са думите, това е неговият подпис.

# 632
  • София

inankirdemir Моля, обърнете внимание! В снимките участват двама звездни актьори, които са влюбени в работата си, изключително уважават работата си в екип, борят се с всички сили до постигане на най-добрия резултат и не губят доброто си желание и енергия въпреки умората, което аз лично се радвам да знам .
Няма сарказъм в предупреждението, което прочетохте по-горе. Каквото и да е това. Някой дотича до снимачната ми площадка със заспали очи от сериала, който свърши в седем сутринта. Още един кадър пасна между тях и беше излъчен за третия сет за деня, което означава нашата снимка от корицата. Освен това, без дори да ми е казано... събирам се така, че при това темпо да мога да отменя евентуална снимка за списание в последния момент, но те не го направиха. @thebursin. и @hafsanur.sancaktutan Просто учтиво поведение и професионализъм е достатъчно, за да им се възхищавам. Дори не споменавам легендарните пози, които Туран Ертекин даде на обектива на снимките на списанието.
Разтопих се като гледах по време на снимките. Не мога да мисля за вас момчета. Във всеки случай режисьорът на излъчване и модният директор, без да губя сериозността си
Обратно към истинското нещо, интервюто. Продължение в августовския брой на L'Officiel Турция! @Мон Блан
Директор издателство, Моден директор, Интервю: @inankirdemir Фотограф: @turanertekin
Коса: @ibrahimzengin Грим: @hazalocal
Помощник фотограф: @denizpolattimur
Моден асистент: @ecealtun_, @zeynepkerpisci Големи благодарности на @saltandpepperproject, @talentco.tr и @gunfergunaydinagency

Мики, слагам и аз превода. Grinning

и в цвят Smile

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 17:12 от Dilemi

# 633
  • София
"Любовта е най-яркият кладенец, който ще те издигне до звездите..."
Керем Бюрсин

Керем направо цъфти. Това момче е като виното. Колкото повече годинки трупа, толкова по-красив става. Изглеждат прекрасно заедно с Хафса. Явно са на една честота, като енергия. Когато е без брада Керем направо младее. Като момченце изглежда. Колко ли моми точат лиги по него...

# 634
Май това е оригиналната цветна снимка или ако е фенско творчество, то е много добро. Hug

# 635
Идвам и с нови снимки от Ханде, да балансирам. Satisfied

https://www.instagram.com/p/CvxDGaVtyHE/?img_index=2

Можеше колелото и в Истанбул да си го кара, както би писала Линдето, но пък в Ню Йорк, друго си е.

# 636
На мен не ми харесва, много е обработена снимката.  Имах по- големи очаквания..
Май това е оригиналната цветна снимка или ако е фенско творчество, то е много добро. Hug

# 637
Ханде сега ли е качила нов пост? Ей , видя, че Керем и Хафса имат корица и веднага да привлече вниманието към себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye И часовата разлика не я спира. Joy Нека да си почива, да се забавлява, да ходи по скъпи ресторанти, да позира пред огледалата, на мен не ми пречи, радвам й се.
Преди няколко дни беше писано, че ако зависело от Гамзе и Джанер отдавна да са дали Ханде на Хакан. Жалко, че дъщеря им беше болна от рак и бяха заети, иначе вече да са вдигнали сватбата, нали? 🙃 Изумявам се понякога от начина на мислене на хората, разбирам, че луксът дразни , ама чак пък толкова...Животът не е само в инстаграм.

# 638
Wink

Yellow Heart

Purple Heart

Добре се движим Wink
#YaÇokSeversen
143K posts
и едно Бамби за разкош Wink

# 639
Мики Hands Plus1

Чудя се по някой път какъв е проблемът:

а. Хакан е богат (без значение дали заради фамилията), а трябваше да си намери някой, който няма възможности

б. Ханде не страда, не се е стопила достатъчно и не си е изтрила Инстаграма

в. Ханде е възможно да обича и след Керем

Днес както виждате съм в чудесно настроение. Готова за пакости. Satisfied

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 17:53 от midnight__sun

# 640
  • София

Нека си кара Бамби колелото в Ню Йорк, но ми се струва че няма скоро да се прибере. Щом не ви липсва и се радвате, че си е друго в Ню Йорк, добре! На мен лично ми се искаше да я гледам в нов проект, а не от град в град. Достатъчно време си почива, от февруари е в перманентна почивка, време е за ново предизвикателство.

# 641
Лично мен ме дразни самият Хакан, не парите му, защото те дори не са негови , а на родителите му. Изглежда нагъл, мързелив, тип " борсук" и дърпа Ханде надолу. В момента той има много повече ползи, отколкото тя. И за мен си е чист използвач и дано този ПР скоро приключи.
На вас прави ли ви впечатление, че са обработили прекалено много и нослето на Хафса?

# 642
# 643
Как да няма проект Ханде? От нея ли зависи кога да се пусне той?
Филмовият редактор, който работи по сериала е пуснал туит днес. Обработват вече заснетите кадри, предполагам за трейлър. Режисьорката преди няколко дни също монтираше. Ханде е част от голям екип, не е самостоятелна единица, за да размахва с пръст и да нарежда кога да излиза сериала й.

https://twitter.com/OMERCEBEC/status/1689612633542971392

# 644
Благодаря за превода и споделените снимки.

На тази са ми доста странни. Все едно главите от една снимка са наложени върху телата от друга. Някак големи и несъразмерни стоят. Явно арт директора има интересно виждане за нещата.

Тази много ми хареса

Гледам някакво клипче при рускинте Хафса vs Керем. Гласуват от екипа, за сега Керем води, но не разбрах дали приключи или още ще гласуват. Много са забавни Керем и Хафса.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 18:14 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт