💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 43 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Феновете в Туитър пишат,  че сега Атеш ще си играе с чувствата на Лейля, зашото лелята му е казала, че бавачката е серийна измамничка.

Интересна хипотеза. Thinking Тогава Атеш ще стане още по-затворен и самотен, защото за пореден път животът му доказва, че на никого и на нищо не може да се довери и да вярва. Не виждам тогава при какви обстоятелства може да се зароди истинска романтична връзка между него и Лейля, камо ли да има и щастлив край. Sleepy

# 601
Бърз превод на фрага с Гугъл:
"Най-накрая преминаваме към следващата част от нашия план. Какво правим? Атеш Арджали се влюбваме в себе си. - Не мислех, че ще си толкова романтичен. Вярно ли е. Е, не ме разпозна правилно. Разпознавайки те, опознавам себе си и се учудвам също като теб. Иска ми се да бях смел като теб. - Нямаш причина да не си. - Атеш. аз"

Yellow Heart

# 602
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=iOaT5R12dB8
😍 Вторият трейлър на шестия епизод на Ya Çok Seversen с английски и испански субтитри

/бърз свободен превод/ Satisfied
Якуп: Най-накрая...Придвижваме се съм включването му в играта. Какво правим? Ще накараме Атеш Арджалъ да се влюби в теб.
Лейля: Наистина никога не съм мислила, че си толкова романтичен.
Атеш: Значи не ме познаваш достатъчно. Колкото повече те опознавам, толкова повече откривам/намирам себе си. И аз съм изненадан като теб.
Лейля: Иска ми се да съм толкова смела, колкото си ти.
Атеш: Няма причина да не бъдеш.
Лейля: Атеш...

# 603
Много благодаря за превода ⚘

# 604
Много ми харесаха и двата фрага, особено втория, всички снимки зад кадър. С ръка на сърцето си признавам, че това е вторият епизод, който чакам с нетърпение, другият беше първият.
Не вярвам да знае вече от лелята Атеш и затова да се държи така.
Лелята никога няма да каже точно на Атеш, а ще използва, това, което знае, за да изнудва цялата бригада и да ги принуди да правят мизерии на Атеш, така че тя да си върне фирмата. За децата е ясно, че нито на нея, нито на Умут му пука. Но пък и на това безумно влюбване на Атеш някак не ми се вярва. Има нещо гнило в Дания. Дано новият екип се справи по-добре от стария. Не знам, колко им е успешен другия проект, не знам защо изобщо ги бяха взели да работят по този, но не им се получи много добре.

# 605
Керем е на първо място според Адба тази седмица Trophy

Yellow Heart

Blue Heart

Purple Heart

#KeremBürsin
31.2K posts

# 606
Добър вечер!
Cupid
Тия двамата Хавса и Керем колкото повече ги  гледам, толкова повече ми стават любима двойка! Sparkling Heart
Ех тоя Керем,  всичко в ръцете му е щастие и красота! Прекрасни са! Sparkling Heart

Момичета един бърз въпрос, 6-ти епизод от новия екип ли е създаден, на мен не ми стана ясно?
Хубава вечер!

# 607
Много красива Ханде. Не знам дали е нова

Нямам търпение вече да излиза и нейния проект. Кой беше споделил клипчето с Бурак как тернира? Явно ще е във форма за сезона.

# 608
Диди, така пишат, че от 6 еп. екипът е нов. Старият от Присъда" се е оттеглил.
Дано да си паснат бързо и да са успешни.
Керем в Инстаграм

# 609
Диди, така пишат, че от 6 еп. екипът е нов. Старият от Присъда" се е оттеглил.
Дано да си паснат бързо и да са успешни.
Керем в Инстаграм

Благодаря ти Тина, защото 6-ти епизод ми се вижда по различен и раздвижен, харесват ми рекламните трейлъри.
Дано новия екип да е за по-добро. честно казано нещо не ми беше о кей и ми се стори прехвален стария екип, макар да съм гледала почти всичко под режисурата на Али Билгин. Новият режисьор досега винаги е бил замесник, но заместниците са и по амбициозни Ами имаме си и поговорка "Всяко зло зо добро".
Спокойна вечер!

# 610
  • София
Каква е тази мода напоследък масово да си правят селфита пред огледалото. Нещо взеха да ми стават безинтересни.
А Ханде да се прибира вече и да се захваща за работа. Чакаме я с нетърпения за новият й проект.
Чудя се на нейният нов възлюбен дали въобще работи нещо. Откакто са се загаджили този човек освен да пътува и да почива не го видях нещо да работи. Само да не вземе Ханде да прихване от него, че я загубихме като артистка.

# 611
  • София
Мъжът се подготвя  за среща. Sunglasses

шегичка от мрежата: Satisfied РЕЗЮМЕ:

Атеш е обсебен от талията на Лейла.❤️🔥

❤️🔥 Лейла е обсебена от врата на Атеш

Диди, на същото мнение съм. Всяко зло за добро. Satisfied Надявам се да има и момент на доказване, щом толкова дълго са били помощници, сега им се предоставя възможност да покажат и докажат какво могат, надявам се да се стараят и да се "развихрят", в положителен смисъл. Satisfied  Същото се отнася и за новите сценаристи.  Вече са на сцената и прожекторите ги осветяват, няма зад кого да се скрият. Време за доказване. Nature Zap

# 612
Очарователна

От стори на Ханде

Прекрасен Керем

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 00:23 от azisiq

# 613
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 614
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Не чакайте перфектния момент. Вземете момента и го направете перфектен, съвършен." /от мрежата/

Лек ден ви желая! Smiley

PS:
Забелязано от фенове: Sunglasses
Атеш и Лейля нямат среща в тези сцени, те развеждат и показват на тези хора (двете жени и мъжа)  Истанбул.🤡😂 Кои са те? Важни клиенти, бизнес партньори, журналисти, роднини, случайно срещнати туристи?😅  

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 09:01 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт