Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 820
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
АбСун

https://twitter.com/dianqwl/status/1695471346594066666?s=07

Всички на сета в болницата и Мерт също
Афра с рокля изцапана в кървища

# 631
# 632
Ей това момченце Мерт ми е много секси бе😂😂 набор 98 ли беше 🤦😂

# 633
  • София
В последната серия Ферит го заключиха в Истанбул, но го снимаха в Антеп. Сега ще снимат в Истанбул и ще го представят за Антеп. Може да го прехвърлят в болница в Истанбул с някой частен самолет в последствие Simple Smile Бирсен и за сцени на летището беше писала. Може пък там да посрещнат новите....
Нямам търпение вече, дано наистина на 8-ми да започне, въпреки че рано ми се струва.

# 634
Аз не вярвам да започнат сезона на 8-ми септември, рано ми се струва. 1-2 епизода в запас ми се струват малко при положение, че бяха казали преди, че искали да работят по-спокойно, няма как да се случи ако със старт началото на септември. 😃
Нека добре да си направят плана, че да не претоварват актьорите, в нормално темпо и брой часове. Видяхме в сезон 1, как им личеше (особено на Мерт),  като бяха изтощени.

# 635
И аз искам да започнат възможно най-рано ,но няма да е зле да имат поне 2 епизода  аванс. Зависи каква ще е политиката им този сезон. Ако започнат пак да преснимат сцени , да правят по 2-3 варианта и да избират в движение накъде да поемат , ще е трудно за актьорите . Не ще изглеждат изморени , ами направо ще си спят в караваните.

Според мен ни е рано още за сватба , но сценаристите решават.

# 636
  • Яко в Матрицата...

#AfRam #SeyFer 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 637
Някаква девойка е била на концерт на Емре и той и казал до колкото знае че на 15ти започвали. Хммм... 🔥

# 638
  • Яко в Матрицата...
15 е добро число Simple Smile

# 639
  • София
Докато СтарТВ не кажат не е ясно. По-добре е да имат поне 3 серии аванс. Явно съобразяват датата и според старта на другите сериали.

# 640

И аз мисля,че 15-ти ще е добре защото ще могат да заснемат 37-ми и 38-ми също за да имат и фрагман готов за показване мисля,че скоро ще ни метнат и по един тийзър за въведение във втори сезон защото само с фрагман не става работата...

Тарък бяга със семейството си в чужбина след стрелбата.
Състоянието на Ферит е тежко и ще го настанят в интезивното отделение.
СПОЙЛЕР
ПП :Самата Бирсен го каза това,че ще изкара тежка операция Ферит.

# 641
Ще направят голяма драма около прострелването, но е ясно, че ще оцелее Феро бей😂 Няма да се даде толкова лесно 😂
Да започват по-бързо, че нямам търпение вече 😂 Подгряха ни с тази снимка, представям си да има фраги😂

# 642
https://www.youtube.com/watch?v=C42w_whXzPk

https://www.youtube.com/watch?v=p2Gt1nwKpUM

Правя един завой към 20ти епизод спомням си думите на Феро за галенето за грижите ами всичко се случи ама приказка не му е чела сега може и една приказка да му прочете в болницата.Ако не я изхвърлят от там...

# 643
  • Яко в Матрицата...
Голям спойлер Joy То няма много опции за Тарък - или бяга, или затвор… Ама със Суна какво ще стане? Ще се разведе задочно ли? Или ще обявят брака за невалиден?

# 644
  • София
Той нали барака на Суна не е консумиран, може нещо такова да измислят. Кязъм като чуе за стрелбата да си я вземе.
Скрит текст:
Вчера имаше разни клипчета със Суна, Есме и Хатуч, виждаше се такси. А Суна да не вземе да изненада всички и да избяга като чуе за стрелбата.
Имаше и снимки с клип на Суна и Абидин, но коментираха, че е зад кадър.

Общи условия

Активация на акаунт