Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 862
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Афра е на Миконос по повод края на ваканцията, качила е стори с нейната приятелка Simple Smile

Снимки от майка й

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 14:12 от MysteryG

# 301
Ако вече сте писали, сори, Буче напуска каста.

# 302
Афрош си е направила маникюр като в последна серия на първи сезон. Явно сме готови за снимки Heart Eyes
На втората снимка предполагат, че е гердана за 104 хиляди лири, който Мерт й подарил за извинение Joy

Хайде, не остана, има-няма 3 дни Heart Eyes

# 303
Еве, ти ме уби! Как помниш маникюра от последния епизод? Евала!
Много е красива Афра. Явно използва последните дни преди да попадне във вихъра.
Майка й е доста активна в социалните мрежи, че и бая коментари прави.
Една стара

# 304
  • София
На втората снимка предполагат, че е гердана за 104 хиляди лири, който Мерт й подарил за извинение Joy
JoyJoyJoyJoyJoy

Все си мисля, че ако започват снимки в Антеп след 3 дни щеше да се е чуло нещо. Но то и спойлери няма, което е добре Simple Smile

# 305
Благунче, не съм аз, има по-наблюдателни от мен Stuck Out Tongue Winking Eye

MysteryG, разправят, че в края на първи сезон все пак е имало снимки и от началото на втори, тоест от Антеп.
Нека няма спойлери, много е неприятно да знаем всичко, дори какво са си казали Mask

# 306
  • Яко в Матрицата...

#AfRam #SeyFer 💙🤍
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 307
# 308
Снимки на Мерт от стар проект с новия.

Подписал се е на този треньор, смятат, че ще ходи при него да прави плочки. Явно доста се е засегнал на коментарите за външния му вид. Grinning

Рускините бистрят вариант, в който няма да има скок във времето, а последният епизод ще е всъщост сън на Търо. Честно казано само за негов сън не ми беше минавало през ум. Аз лично смятам, че това не е ничий сън, ами баш си е реалност.

# 309
# 310
Я кажете, с какво феновете на рибарчето са ядосали Бирсен?

Написала е, че ще прави репортаж с актьорите на сериала Кървави цветя. В коментари й пишат, че е по-добре да направи такъв за Мерт и Афра, а тя отговаря, че никога няма да зарадва феновете на Рибарчето, които говорили обидно за нея. Само ако има новости свързани със сериала, щяла да пише.

# 311
В Т се разпространява, че от 8 септември има вероятност да започне излъчването на нашето сериалче. Hug Вече много ми липсват.

# 312
  • София
Грозде е последвала Бинур Кая в инстаграм, явно тя ще играе незаконната дъщеря

Не знам какво е отношението към Бирсен от фенове на други сериали и актьори, но повечето феновете на Рибарчето изобщо не я харесват. Много рядко й пишат името, използват съкращения вместо това. Сещам се, че изяде много хейт като написа, че Афра и Мерт са били на почивка с приятели.

Май ще гледат да започнат една седмица преди конкурентните сериали. Вече три дати се въртят, та ще видим Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 09:56 от MysteryG

# 313
Бирсен мисля че самата тя не се харесва.
Смешна клюки какво да кажа

# 314
засилила съм се и аз да си правя профил в twitter/като пате в кълчища съм,ама нейсе/,та да Ви помоля-как е профилът на чаровния господин,дето цял сезон ни зарибяваше с емотикончета за филма,да го гледам и да му се радвам на подсказките?

Общи условия

Активация на акаунт