Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 858
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
засилила съм се и аз да си правя профил в twitter/като пате в кълчища съм,ама нейсе/,та да Ви помоля-как е профилът на чаровния господин,дето цял сезон ни зарибяваше с емотикончета за филма,да го гледам и да му се радвам на подсказките?

https://twitter.com/eModitor е профилът му. Мисля, че той е монтажистът на сериала.
Ако имаш въпроси питай Simple Smile

# 316
  • Дъблин
Ако наистина Binnur Kaya ще е част от екипа на Рибарчето..... това е попадение в десетката! Тя е великолепна актриса!!!!
Бравомза този избор! Ще е супер да ги гледам как си партнират с другите. Аз съ слушала за нея, че тя и преподава в Истанбулският университет актьорско. Уникалнааааа е!!!
Ех хубава новина!

# 317
Binnur Kaya - от това, което чета ще играе задграничната дъщеря на Халис. Спомените ми за нея като актриса са само от положителни образи. Не си представям да играе злобна леля. Може би тя ще внесе необходимия баланс в семейството. Хубав ден!

# 318
засилила съм се и аз да си правя профил в twitter/като пате в кълчища съм,ама нейсе/,та да Ви помоля-как е профилът на чаровния господин,дето цял сезон ни зарибяваше с емотикончета за филма,да го гледам и да му се радвам на подсказките?

https://twitter.com/eModitor е профилът му. Мисля, че той е монтажистът на сериала.
Ако имаш въпроси питай Simple Smile

Огромно благодаря Мистерия:hibiscus:
Със сигурност ще трябва да се ограмотя,но за сега се задоволявам само да си превеждам това-онова
Хубав ден на всички:blue_heart:

# 319
  • Яко в Матрицата...
Бирсен да погледне първо себе си: цял сезон не спря да пише за Буче, не спря да дава спойлери преди серията, с и без повод показваше негативното си отношение към АфРам, не спря да се заяжда с феновете. Хайде няма нужда точно тя да прави интервю с Афра и Мерт.

#AfRam #SeyFer 💙🤍

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 320
Изпуснах клюките...

Разделени ли са в крайна сметка?

# 321
Кой питаше за Емрулах? Grinning Ето го. Чудя се, какво е искал да каже автора с тази дъга, но те неговите емоджита само той си ги разбира, та....

# 322
  • София
Изпуснах клюките...

Разделени ли са в крайна сметка?

Хаха, не, нали Мерт се е извинил и е подарил колие за 104 хиляди лири JoyJoyJoy
Шегата настрана, много фалшиви новини просто.

Сега на дневен ред пак е сценариста. Останах с впечетление, че новината за него е създадена и се разпространява от един куп фалшиви профили, но да видим...

# 323
Аз,аз,Бл@гуна
Аз питах за този господин,защото се присъединих към twitter и реших да не чакам все наготово
Истината е,че нищо не разбирам и само гледам.
На лаптопа имам преводач на страницата,но на телефона не и затова за сега само ще гледам и от време на време ще чета
За емоджитата-да не би наистина финала на първата част да е нечий сън и като се събудят-всеобща радост,звезди в очите и молитва,че не е наистина?
Дали,ама надали....

# 324
  • София
След като отвориш който и да е туит отдолу има опция за превод. Това е и на компютър и на телефон, просто трябва да цъкнеш на него.
Това за съня точно Емрулах беше писал, че заради един сън нямало да ходят да снимат в Антеп. Но той е доказал, че не е много достоверен източник.

# 325
Ренко Бирса това и е работата да е нагла
Сега идел хабера свързан с Гюнгер пишела го хората затаили дъх вече горките 😂

# 326
  • София
Да, сменяли го
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkininda-senarist-degisikligi/29467/
Много странна новина. Иначе от написаното излиза, че Четин Текиндор остава.
Настана пак истерия

# 327
Язък, харесвах Гюнтер Imp Според Бирсен, започвал да пише за друг проект на Онур.
От новите сценаристи, мъжът твърде много обичал драмата.

# 328
Тия новите какво са писали то и аз обичам драмата стига да има нормален завършек всичко 🤦‍♀️😂

# 329
  • София
Тия новите какво са писали то и аз обичам драмата стига да има нормален завършек всичко 🤦‍♀️😂

#YüzyıllıkMucize са писали, май това е Стогодишно чудо, не съм го гледала. Знам само, че се коментираше, че идеята била хубава, но бързо го приключиха.

Общи условия

Активация на акаунт