Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 856
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Аз не разбирам защо се сменя сценарист при такъв рейтинг, не е ли много рисковано? Често ли се случва ? Нямам  наблюдение над много филми.

# 331
Екин Акчай «Кралицата» и Лейла Услу «Стогодишно чудо» и двата ги спряха скоропостижно.
Интересно защо Гюнтер се е махнал или са го махнали?
Повечето пъти смяната на сценаристите не води до нищо добро.

# 332
Лейлята е писала Калбимдеки Дениз където имаше такива епохални малоумия
А пък мъжа писа АЛЕВ АЛЕВ с Дилян, Беркер, Джио където избели всички и направи само един гаден.

# 333
По повод новите сценаристи коментар
" Мисля, че този сезон ще гледаме съвсем различна история в Рибарче"

Общо взето новите не се ползват с добра репутация при феновете, ама то и Гюнтер отнасяше як хейт, та не знам. Чудото изобщо не можах да го изтърпя. Кралицата беше с лош каст, иначе като идея имаше добър замисъл, но между ГГ нямаше никаква, ама никаква химия.

Само вижте сериалите им по колко епизода са издържали на тези Joy

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 18:17 от Бл@гуна

# 334
Бирсен пише, че решението е на Онур Гювенатам.
Не знам такова дизи, където смяната на сценаристи да се е отразила добре

# 335
  • Яко в Матрицата...
Ай да ни е честито Simple Smile

Феновете редовно плюеха Гюнтер, имаше твърде много несъответствия в сценария. Кой е виновен за тях - Гюнтер или Онур Г., не е важно. Зрителите се чувстваха като глупаци и това отказа доста от тях да гледат.

На мен ми е интересно кога точно ще си предадат щафетата екипите на сценаристите, ако вече не са го направили. Тепърва ли ще започват да пишат…

# 336
  • Дъблин
Афраааааа!! /Тези снимки нови ли са?/

Ами да ни е честито Simple Smile Нов сезон, нов сценарист........ Рени слагай повече маниста против уроки!!!!

# 337
Щеше ли да има СейФер без Гюнгер?

Май и тя не е много хепи

# 338
Изключителен риск се поема със смяната на сценариста и то ден преди началото на снимките. Всъщност напълно е възможно това решение да е взето доста по-рано, просто сега ние да научаваме. Да, имаше доста пропуски в сценария, недосмислици...но все пак това е сериала лидер, сериала, който надхвърли 15 рейтинг. Дано хубаво да са преценили нещата и това решение да е много добре обмислено. Както се казва-дано да е за добро!

Фенско творение, но сполучливо Heart

Афра си е купила нова къща:

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 18:40 от Мис ЧагиЗо

# 339
Честит да и е новия дом
В Т върви много този коментар :Сега Ферит ще яде асайбоу от гърдата на Сейран ли? 🤦‍♀️😂

Гюнгер направи образ икона и го дава на други ами като Сърма същата глупост сещам се как се нервех че смениха 10 пъти сценаристите в ЗИ дано имат план тези и да не ги сменят
Нито че Гюнгер си отива е окей нито че идват новите.. Не остана вторник ще видим нещо от снимки по някой сет 😂

# 340
Е сериозно ли смениха сценариста 🙆
Не ни очаква нищо хубаво 🙄

# 341
  • Дъблин
Емиии ко да се направи ..... каквото такова. Гледаме и тва е Simple Smile

Пъкккккк януари месец може да гледаме Мерт и Афра в други проекти....
Явно това иска шефчето на продукцията.

Не мисля, че може да му сменим мнението на този.

Има и нещо друго. В Турция в момента има много голяма борба против насилието над жените. Сега, да бъдем честни и да кажам, че имаше доста моменти в които насилието /физическо или психическо/ над жените беше твърде много. Според мен самата продукция е имала и доста проблеми с това от определени организации. Знам, че Рибарчето имаше рейтинг до небесата, нооо според мен са имали проблеми.

Ох незнам..... неказвам, че е това причината, простооооооо си мисля на глас.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 19:24 от gery2852

# 342
Буче Бусе Кахраман на концерта на певицата Малике Шахин, на въпроса за връзката между Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир: "Нека всички са щастливи." 📌 Добре съм, хареса ми почивката в чужбина и се върнах. През последните 3 години не успях да си почина, така че сега се забавлявам."

# 343
# 344
  • Яко в Матрицата...
Не се настройвайте негативно преди сезонът да е започнал. Едва ли сега е сменен сценариста, сега само го обявиха. Нека дадем шанс на новите сценаристи. Да, Гюнтер беше неординарен, но въпреки това феновете негодуваха - едни заради насилието, други заради това, че СейФер не се изправиха лице в лице и не си казаха къде и защо ги боли, трети заради това, че оставиха Пельо цял сезон, заради майка й, която обикаляше да обяснява, че на дъщеря ѝ са дадени обещания, а пък ние в началото видяхме как Ферит оговори нещо друго, да не продължавам, че списъкът е дълъг.

Онур Г. е преди всичко бизнесмен, ще се изненадам, ако не е изчислил риска от тази промяна. Пък и нали той се месеше в сценария, сега пак ще го прави, та може и да не е много по-различно Wink Дано поне е логично.

И вече не съм убедена, че ще няма да има скок във времето. Бирсен да пише каквото си иска...

Гери, слагам още бонджуци и казвам maşallah... Дано да помага Simple Smile

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 19:59 от Reni 🧿

Общи условия

Активация на акаунт