Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 855
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Мистери, кога ще пуснат снимките на Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye
Този Хюсеин е от вестник Милиет, казва че има снимки, видео няма.

# 346
  • Яко в Матрицата...
И на снимки сме доволни Joy

# 347
  • София
Мистери, кога ще пуснат снимките на Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye
Този Хюсеин е от вестник Милиет, казва че има снимки, видео няма.

Ами дано ги пуснат преди края на другата седмица, че веднъж вече чакахме така JoyJoyJoyJoy

# 348
  • Дъблин
Ама аз искам да видя тези "снимки" от 4ри часа сутринта Simple Smile Това ще е забава!!!!!!

# 349
Нещичко от мен.

# 350
То и образа на Юсуф го обезсмислиха. Вкараха го в имението, ама за какво не стана ясно. Кязъм от изверг го превърнаха в комичен образ и след това отново му върнаха фабричните настройки да издевателства и малтретира. Пельо ни я навираха навсякъде с мамана си и интригантката Ифа....молехме се за СейФерски сцени.
Сега имаме 2-ма сценариста, мъж и жена- ай дано се уравновесят нещата,да заплетат историята така, че да ни поддържат интереса. Фандома е голям-заслужаваме най-доброто и най-вече искам да се запази магията на образа Ферит Корхан.

# 351
Афра

Не мога да си представя да е по-зле сценария от този до сега. По-нелогичен няма как да е. Всички образи бяха кухи, нито една история не завършиха, безброй сюжетни връзки ги зарязаха ей така. Ако не бяха Мерт и Афра и една секунда нямаше да гледам.

# 352
Привет.

Да й  честит новия дом на Афра. Heart Eyes
Да го напълнят с малки АфРамчета с Рамо.

Настана голяма суматоха покрай смяната на сценариста.  Неочакван ход за всички.
Ще им пожелая да им е на наслука смяната. Така или иначе няма гаранции за успех,дано е добре обмислено решението. И най-вече  да имат ясна представа за посоката на бъдещото действие.  Защото писателя, който е изградил образите се предполага,че ги познава и знае на къде ги води.
Да са ни на късмет новите,да  имат успех.  Flowers Four Leaf Clover

# 353
# 354
Екстра си беше написана историята. Някъде до 10- ти епизод си беше перфектна, после настана малко хаос, а според мен, защото осъзнаха необходимостта от втори сезон и вкараха нови герои и интриги загърбвайки стари акценти, които ние отказваме да забравим Smirk
С малки изключения образите са чудесно написани и отлично изиграни, не виждам нищо кухо в тях, освен в Юсуфи примерно... Grinning
Колкото и да са магнетични АфРам и култови СейФер се съмнявам, че този рейтинг щеше да е възможен, ако нищо друго в този проект не струва.

Ако има нещо, което не ми достига и се надявам новите сценаристи да го постигнат е повече внимание и към останалите герои, защото всеки от тях си заслужава. И, много важно да подобрят диалога, защото през  целия сезон имах усещането, че никой с никого не умее да разговаря... Може пък да е търсен ефект Smirk

Винаги ще благодаря за образа на Ферит Корхан Heart Eyes- извън всякакви стереотипи. Да, Мерт вдъхна магията и подозирам, че едни от най- запомнящите се моменти са плод на негова импровизация, но къде досега видяхте големия сваляч да не може да цепи дърва Joy Или мъртво пиян да изрита любовницата си от нейното легло, а после да се заключи в нейната спалня, за да не злоупотреби с него Joy
Само за това давам на Гюнгер, колкото червени точки иска Smirk

Също така ми хареса, че историята на СейФер до точката, до която стигнахме беше разказана бавно и много реалистично. Изживяхме си опознаването, първите трепети, влюбването, отричането, страховете, недоверието, ревността (нейната и неговата) и стигнахме до момента, в който даваха живота си един за друг. Нямаше някакви нелогични "емоционални подскоци" тип- днес го ненавиждам, утре вече пърхам с мигли Smirk и ти се чудиш, откъде дойде това. В отношенията им имаше много естествена градация, според мен, въпреки че сигурно повечето фенове не са съгласни, ако взема предвид какво носихте като отзиви от ТТ.

Вярвам в максимата, че не се променя нещо, което работи добре. Рейтингите казваха- "добра работа". Разбира се винаги може по- добре и се надявах след ваканцията просто да пришият липсващите копчета, които развалят визията, но те директно смениха палтото Smiley
Предстои да видим, дали новото ще им е по мярка.
Аз им давам кредит на доверие, въпреки че доколкото разбирам новите сценаристи нямат, кой знае какви заглавия в биографията си, но ако е тяхна идеята за премахването на Пелин, то започвам да ги харесвам отсега Grinning

И, да. И аз не вярвам вече, че няма да има скок във времето.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 00:13 от Juliya*

# 355
  • Дъблин
Ами то сценария явно ще се променя... но ако само пипнат музиката към сериала.... Господ, Алах, БУда, и всички 2000 индииски божества няма да ги спаси от моят гняв!!!!!!!! Казвам го съвсем сериозно!

4ри часа сутрин, след парти! МЕРТ!!!! МЕРТТТТТТ! май май му липсва някой!!!

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 00:34 от gery2852

# 356
  • София
Питали го защо се били разделили с Афра. Той общо взето им отговорил "Лека нощ"
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1690851494919077888?t=a__s … PzC0VGSDz7OQ&s=09

Добре, че е културен и не ги е напсувал, малко щеше да им е. Какви ги дирят да го чакат по това време???

Иначе и той е с часовник Cartier

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 02:04 от MysteryG

# 357
  • Дъблин
Аз ако съм, 2 шута и после ако искат да ме съдят. Егати и глупаците!
Ама те гледат да си правят рейтинг. Човека си подпиинал, прибира се вкъщи, и ще питаш защо се разделили.
Щотото така им харесва.... дали ще им стигне този отговор ?

# 358
Дано не съм права ,Ама Мерт наистина изглежда като да се е напил от мъка.
А може такова да си му е и пиянството.
Ама все си го представях лато веселяк.

# 359
Казал е  да не го питат.
Абе странна работа.
Ако има раздяла, дано не се отрази на Сейфер. Иначе да правят каквото искат с живота си.

Общи условия

Активация на акаунт