Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Яко в Матрицата...
Само по няколко снимки в тъмното и думите на жълтур, който е показал, че недолюбва Мерт и Афра, няма да съдя за ситуацията. Освен на онези кадри в морето жълтурите не успяха да ги хванат никъде заедно и сега са решени да ги притискат по всякакъв начин. Къде блее менджърката му? Или си мисли, че това е добре за бизнеса...

Да почват снимките, че да се говори за сериала, не за реала Simple Smile

# 361
  • София
Бил е с приятеля му Али, който дори си носи пиенето Simple Smile

На мен пък първата мисъл, като видях тези снимки, ми беше, че ми прилича на Ферит от последната серия. Дали няма Ферит да се събуди в болница в Истанбул 1-2 седмици след стрелбата?

# 362
Бил е с приятеля му Али, който дори си носи пиенето Simple Smile

Но мен ми изглежда добре, само бузите е свил. Иначе в 4 сутринта всички изглеждаме смачкани, даже абсолютно трезви Smirk

# 363
  • Дъблин
Добро утро!

Това не е нормална работа! такъв натиск от страна на жълтурковците! Направо е отврат!
Известни са, това го разбираме, ама ти да преследваш хората сутринта, егати и гнисната работа.

Незнам защо, но аз имам усещането, Мерт му се гади от тази цялата изтерия около тях. Може и да греша, но аз си мисля, че той иска този сериал да свършва още утре. Според мен всичко това го побърква.
За мен АфРам се познават твърде добре и от доста време и не би ги бутнало нещо такова, но обсебването по тях вече минав границите. Когато беше в Бодрум, само и само да покажат, че са заедно трябваше и в личното пространство на Мерт да навлязат. На кой друг са му изкарвали, че ходи по процедури за отлабване или разкрасяване.... на кой?

Предствете си вчера по социалните медии са нападнали бащата на Мерт!!!! И то причината, бил лайкнал снимка на Афра и после махнал лайка!!
После нападнаха и майката на момичето дето е с Афра в Гърция /не и знам името/!

Незнам,, простооооооооооо някой да излезне и каже нещо. Явно така няма да стане.... нито да мълчат ще е добре, нито да говорят!
А и сериала като гледам как се променя, няма да свърши и той добре. Та да си взимат нещата и двамата и да бягат!
Мерт да сменя тази тъпа агенция дето нищо не е направила за него, само му вреди.

# 364
Джули, много хубав пост и различна гледна точка от моята. После, ако ми остане време може да пиша и аз защо така мисля. Не, че е важно, де Grinning

Много се изненадах от решението да се смени сценариста на толкова работещ проект. Яко ги наплюхме новите, но всъщност преди Рибарчето това са единствените проекти на Гюнтер

# 365
В 04.30 нападнат и заобиколен и пийнал как трябва да им отговори и изглежда добре че няма видео щяха да го изкарат голям проблем нов. Отслабнал е ама не е анорексик стига глупости... Точно така Ренко само Мави бонджуци... ❤️🧿

# 366
  • София
То май и не са го питали точно това, което излезе като новина

https://www.instagram.com/p/Cv6W4R9IlI3/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Общо взето без видео всичко може да е съчинение по картинка.

Това с тормоза над техните семейства и приятели е най-неприятната част.

За оправяне на настроението Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 10:44 от MysteryG

# 367
  • Дъблин
Аз предлагам на тоз Онур бей, да взема 2ра и 3та книга на 50 нюанса сиво и да карат по нея Simple Smile. Simple Smile

# 368
🧿Mert🧿🖤

# 369
За мен няма драма ! Не е едниствения който го причакват посред нощ. Не е първия на когото задават неудобни въпроси. Това върви в комплект с популярността и славата. Само не ми е ясно защо го питат за раздяла.Никога открито не са обявявали ,че са заедно. Да не се окаже след дизито , че всичко е било на приятелска основа.Това дали наистина са заедно ,знаят само те.
За мен всичко е  един добре обмислен ПР. Свърши сезона , дойдоха  АфРам. Така цяло лято не ги забравихме. Сега идва втори сезон, ред е на СейФер. Трябва да забравим за АфРам. Нета ври и кипи , феновете се вълнуват, дизито е винаги сред най-обсъжданите , актьорите също - целта е постигната.
По повод на това , че агенцията на Рамо нищо не е направила за него , не съм съгласна. Щом му е осигурила такава роля ,  супер се е справила.  Нямаше и да знам за съществуването на Рамо. В предишните му проекти , дори не го забелязвах. А и като му гледам ролите.......
Иначе  Мерт изглежда добре - поотслабнал малко .  Афра - тя си е супер.  Готови са за втори сезон. Дано новите сценаристи да не задълбаят още повече в драмата .
Личния живот си е личен ! Двамата  да се оправят там. Аз очаквам от тях добра игра.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 12:56 от Kami_J

# 370
  • Яко в Матрицата...
Ако Афра и Мерт са участвали в такава ПР афера, много ще ме разчароват. По-добре да е било ашк за два месеца, но да е било истинско...

Акаунти, които се движат в средите, върдят, че няма раздяла, няма ПР ашк... да видим...

💙🤍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

На месец по снимка ли ще ни отпускат 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 13:35 от Reni 🧿

# 371
  • София
Мен няма кой да ме убеди, че това е ПР. Знам, че съществуват такива неща в тези среди, но за Афра и Мерт....
Преди няколко дни в една фейсбук група 99% от коментарите бяха, че това е ПР и ги сравняват с други двойки, които са се раделили след сериалите си. Аз пък ги сравнявам с двойки, които вече са женени след общите си проекти.  Разбира се това е мое мнение. Те ги спукаха от тормоз и това да е за единия ПР..... Дали някой щеше да виси да чака Мерт по никое време, ако не беше да го пита за Афра???
Факт е, че двамата са много сладки заедно и сподред мен са много влюбени в момента.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 13:42 от MysteryG

# 372
Не мисля че е ПР това между Афра и Мерт. Просто се чудят медиите какви глупости да пишат на гърба на чуждото щастие.
Прекрасна Афра от ИГ.

Купон на макс.

# 373
  • Дъблин
Ами не е ПР Simple Smile то то си им личи Simple Smile

Аз мога да заложа 100000 евро ей сега, че другата година Афрам ще са по това врем в САЩ! То след такоса преследване, съм сигурна, че те ще избягат там. Или поне Мерт!

# 374
Дали е ПР или не ,времето ще покаже. Обаче играят по тънката струна на фандома и това ме разочарова малко. Знаят колко ги харесват и обичат. Дебнели ги ?! Ами как цяло лято на качиха една обща снимка. Феновете се превърнаха в папараци . То размазани снимки   , то видеа от фенове. Всичко ми е странно някак си. Добре е да поддържаш интереса  ама..... Дебнат те ,преследват  те , теб и близките ти тормозят и ти няма да изразиш ясна позиция и да пресечеш папарашките инсинуации.
Не ги сравнявам с никой . За мен са ни рак ни риба в момента /нито приятели ,нито любими/.Нещо по средата.
Надявам се да не са просто колеги с общи интереси защото ги харесвам и двамата.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 14:45 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт