Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 849
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Ама може именно в договорите им да пише , да не говорят по тази тема.Има и такива клаузи.

# 376
Е как само "понеМерт"  ще бяга чак в САЩ ? Афра къде ще  е ? Двойките затова са двойки ,да са заедно.
Спирам да пиша за АфРам.  Предпочитам да обсъждам само дизито.
И без това не  е моя работа заедно ли са или не . Договори , клаузи , тънки сметки - те си знаят най-добре.

Да ни радват с играта си , а другото...

Сега чакам Таро , да видя как ще се впише.

# 377
  • Яко в Матрицата...
Защо трябва да слагат обща снимка? На кого какво трябва да доказват? В отпука са, ще си правят каквото искат. Няма да живеят според очакванията на токсичната част от феновете.

Личният живот е точно това - личен, фандомът да си гледа своя... Ама явно понеже няма такъв, та си мисли, че има право да изживява този на любимците си.

Размазаните снимки и видеа не са ги пускали те. Мерт много тактично намекна с онази снимка от плажа в Португалия, че знае и вижда всичко. Беше като предупреждение да не се навлиза до такава степен в личното му пространство. Ако ви е направило впечатление, точно от Португалия спряха да си харесват снимките. И настана голямата драма - разделили са се...

# 378
# 379
Хората не искат да се показват заедно, папараците залягаха 3 денонощия в драките, за да ги снимат. Избягаха в Португалия, феновете преровиха всички видеа с хаштага на концерта, за да ги хванат. Какво да правят милите? За Марс продават ли още билети?

Тук поизчистили малко снимката, поне да й се порадваме. Този снощния фотограф ли ги беше снимал в Гьоджек? Явно има непоказани снимки още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
  • Дъблин
Ахам Ахам.. ако си спомняте, той каза, че има и други снимки и видеа, но са твърде лични. Та само той знае какво е гледал..... това сигурно е Пелин в мъжки вариант Simple Smile

# 381
  • Яко в Матрицата...
Ахам Ахам.. ако си спомняте, той каза, че има и други снимки и видеа, но са твърде лични. Та само той знае какво е гледал..... това сигурно е Пелин в мъжки вариант Simple Smile
🤣🤣🤣

# 382
# 383
На мен най ми е жал, че не пускат партньорски снимки от сетовете както преди... поне в петъците преди излъчванията отвреме навреме да качваха снимка заедно както преди 😢..както в другите сериали. Например аз Бурджу Озберк много я харесвам точно заради това - винаги е в настроение и винаги има такава енергия, и винаги с желание и вълнение си чака новите епизоди и ги "промотира" с по някоя снимчица я с партньора си, я сама. ☺️😊
Винаги ще има недоброжелатели, но единствения начин е да се игнорират.

# 384
  • София
Още малко клюки

Вероятно това са пръстенът и гривната
https://www.tiffany.com/jewelry/bracelets/tiffany-co-schlumberge … racelet-15149582/
https://www.tiffany.com/jewelry/rings/tiffany-co-schlumberger-si … ne-ring-GRP00053/
За пръстена не съм сигурна дали е този, но е в колекцията Couples’ Rings

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 17:27 от MysteryG

# 385
Психотерапевтът Гюлсеран Будайджиоглу, която е и сценарист и партньор в продуцентската компания OGM Pictures, издава осмата си книга, озаглавена „Невидимите жени“.

# 386
Ох,момичета,такава скука ме е налегнала....
Търся,търся нещо за душата и все не мога да се спра да изгледам някой филм до края
Някой от ветераните тук дали няма да подскаже името на красив,романтичен,може и малко комедиен стар сериал?
Знаете,че си падам по романтиката...

Поздравче

# 387
Не съм от ветераните, и сериала който се срщам не е романтичен, но наскоро изгледах "Халка" със Серкан Чаяоглу и Ханде. Много ми хареса.
Ох,момичета,такава скука ме е налегнала....
Търся,търся нещо за душата и все не мога да се спра да изгледам някой филм до края
Някой от ветераните тук дали няма да подскаже името на красив,романтичен,може и малко комедиен стар сериал?
Знаете,че си падам по романтиката...

Поздравче

# 388
Нещо от последните минути 😍

# 389
Утре е големият ден-започват снимките! Да си пожелаем страхотен и завладяващ нов сезон, изпълнен с интригуващи моменти и повече Сейфер love.

Стига вече са тормозели нашите сладурчета, радвам се, че въпреки цялата истерия около тях намериха начин да си починат и да се порадват на любовта си, макар и изловени тук там, са успяли да създадат прекрасни моменти заедно. Нека си пишат глупостите колкото искат. Дали е ПР или не -мисля, че може да се види в очите им, а те никога не лъжат! Heart

Общи условия

Активация на акаунт