Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 848
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
По повод на споделянето в соц.медиите гледах подкаст с Том Холанд  , гаджето на Зендая . Малка част намерих на анг.ез .   с рус превод . Не знам защо го асоциирах с Мерт Разбира се къде е Холивуд къде са тур дизита но все пак е гледна точка

https://www.instagram.com/p/Cuw3tDTAS2l/
https://www.instagram.com/p/Cu7KTaIgaiG/

По повод менинга на Мерт , смятам , че никакъв го няма Какво са му избрали ?
Продукциите пращат оферти на тези агенции Те посочват  своите предложения / артисти Мерт е ходил на кастинг и са го одобрили Гюлсерен в едно интервю беще казала , че първо са одобрили Афра и после са чакали подходящо предложение за Ферит . Когато се е появил Мерт веднага са разбрали , че той е техния човек И след това са видяли химията между Афра и Мерт  Та не мисля , че кой знае какво са направили и правят в момента за неговата кариера
За момента Афра се възползва от АфРам и СейФер на макс

# 391
Аз не мисля, че Мерт трябва да си губи времето с разправии с разни жалки хора (хора, които дори и не познава, които дори не заслужават вниманието и времето му). Ако той не иска да се занимава с тях и агентът му няма. 🙆‍♀️
В twitter нали разни акаунти са на всяко гърне мерудия, все я критикуват мениджърката му, но ако той не беше доволен от нея, щеше да се е преместил при друг отдавна. Колкото и да си мислят туркините в туитър, че много добро правят, толкова те самите най-много му вредят, като раздухват всяко написано нещо и се хващат да се заяждат с разни други, които пишат негативни неща. Както се очаква, те от своя страна им отговарят и така се стигна до всичко текущо... 😶
Пълен резил са, че чак да те е срам да кажеш, че и ти си голям фен на Ялъ Чапкъна, че да не би да те свържат с тях и токисичността им... 🥶

# 392
Има - няма раздяла всеки знае какво е най-добре.Утре почваме ние това да гледаме АфРам ще мине втори план пред СейФер.

Хайде малко Ферит от мене...

# 393
  • Дъблин
Честир Рожден Ден на едно прекрасна жена която не спираше да отстоява своите вярвания.
Накара и едно момче да се превърне в истинки мъж! МЪЖ който да се бори до последен дъх за нея!!!
Сейран Корхан!!!!!

https://twitter.com/H778H778/status/1691200493773631488?s=20

# 394
Започването на снимките се отлага за края на седмицата евентуално, пробите на костюмите вече са започнали, новият щял да се появи още в първи епизод. Причината е промяна в сценария, а и режисьорката снимала друг филм, който оставя, за да започне Рибарчето. Със сигурност ще се събират тази седмица, за да четат сценария.
От Бирсен.

# 395
Сейран е родена с Дева Мария колко хубаво послание.Честити ни два празника.
Сега последно снимките ще започнат в края на месеца заради промяна в сценария писа Бирсен снощи.Очаква се Таро Емир да се появи бомбастично.

Още 10 броя Ферит от мен
Хубав ден ви желая!

# 396
  • Яко в Матрицата...
Ама как ще започнем, без да има промени в сценария Joy

Днес се притеснявам повече за СейФер Two Hearts

Краси, може турската дизи индустрия да не е Холивуд, но проблемите са идентични. Благодаря, че сподели подкаста Flowers HibiscusPurple Heart

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 09:07 от Reni 🧿

# 397
  • София
Нещо не знам защо на тази Бирсен не й вярвам много на новините. А това, че в голям процент от случаите новини около сериала и актьорите излизат между 12 и 2 през нощта не мога да го разбера.
Честит празник на всички празнуващи днес и разбира се една прекрасна снимка на Сейран по случай рожденния й ден!

# 398
Ренко те са си за притеснение аз седя и се чудя кой ще и помогне да го пренесе до колата например?
Тя не може и да шофира и това е другото не знам освен страхът да я научи и кола да кара.Другия вариант е братчеда да се появи в Антеп и да се направи на герой като им помогне.Само накрая да не се окажат братя,че няма да се шашна грам и ще ида в друго дизи отново с нов паралел.

# 399
Може Абидин да е отишъл в Антеп.Като знае колко е луд Таро.

# 400
Здравейте,
 дали може да пуснете линка с епизодите? Не го намирам назад в темата.
Благодаря Heart

# 401
  • София
Здравейте,
 дали може да пуснете линка с епизодите? Не го намирам назад в темата.
Благодаря Heart

Здравей, ето го линка
https://drive.google.com/drive/folders/1HPNi_gKryx2RGSTxMDvSwX3owxzVxGA5

# 402
Информацията, че няма да има скок във времето излезе в края на първи сезон, тогава май още нямаше планове за нови сценаристи. Аз смятам, че не са ги сменили съвсем в последния момент, но го обявиха точно преди началото на сезона, за да предизвикат истерия при феновете. Така че, скокове може да има всякакви. Подгряват с новия внук, защото в първи сезон си беше честа тема за подигравки, ту се появяваше информация за него, ту щеше да пристига и все оставаше да виси. Та неговото появяване ще е бомба, според онази сърдитата.
За Търо и Саффет реално информацията, че няма да участват от къде излезе? Официалния канал?
Рускините имат блестяща идея как да ги разкарат Grinning По новините вървят брейкинг нюз: изчезна известната фамилия Инс... (не ги помня как бяха точно) В неизвестност са от седмица, месец, два. Моля, който ги забележи живи или мъртви да се обади в най-близкия участък. В същите нюз ще има и за изплувала русалка в морето, засечена от рибари, която обаче отплувала в посока имението на Чапкънчето.

Признавам им обаче, че са блестящи в поддържане на интрига и интерес. АфРам рязко спират да си лайкват снимките, никой не ги е засичал заедно, смяна на сценаристите в последния момент, нов герой влиза с гръм и трясък, цяла фамилия изчезва, още не знаем как. Започване на снимките се отлага. Феновете са пред нервна криза. Вчера вече имаше откачалки заредени пред имението.

# 403

От Берил
Може и да е пускана ама направо ми напълни душата. 😂❤️

# 404
Поддържат интрига и интерес по соц медиите Да  , имат многоброен и силен фандом , но рейтинг над 10% няма как да се получи  само с това . В Тр се гледа много телевизия , то затова и толкова сериали произвеждат .
Голяма част от хората , които правят този висок рейтинг ходят на работа имат си живот и задължения и не се вълнуват особенно от тези интриги по Инста и туитър  , Бирсен и т.н
 Започвам да се съмнявам , че и в Антеп ще отидат и от там ще започне сезон 2
Изненадата ще е Мерт , защото ще е  доста различен  от простреляният Ферит на земята

Рени Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт