Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 842
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Яко в Матрицата...
#AfRam #SeyFer #YalıÇapkını

Диди, защо реши, че Нюкхет ще е от лошите? Може пък да е строга, но справедлива Wink

# 421
Щом се въртят около имението най-вероятно снимките ще са в Истанбул. В Антеп няма начин и една гарга да снимат без да гръмне мрежата. Или ще има скок във времето или както каза Еве все пак са снимали нещо за начало на втори сезон, въпреки че това е било по стария сценарий.
Новата актриса ми е  непозната. Искам да е достатъчно силен образ, за да попилее противната Ифакат. Важно е да не тормози СейФер, другите може да ги съсипват по азбучен ред.

# 422
Само да кажа,че първо тийзър се снима,плакат за сезон и тн тъй,че ще са около вилата няма какво да дирят в Антеп все още мисля,че няма да има скок и щом героя на Таро не му знаем името на братчеда се появява като бомба ще се прави на хрисим за да помогне да се намърдат в имението.
Мисля,че в началото ще са оптегнати отношенията ,но после ще обикне Ферит и Сейран не виждам Бинур като гадината просто много ми е добродушна.
Другото което си мисля,че любюмите ни Сафетови ще останат поне за един -два епизода докато се разкрие какво ще стане.Все пак едва ли това деяние ще остане не наказано.
А от Абидин аз съм вдигнала ръце той го прати там с ясна цел - живо самоубийство "големия брат..."

Липсват ни вече това е повече от сигурно ,но издържахме големия зор така не съм чакала нов сезон отдавна.

Нелко , трудно е да си най-добрия нормално не всеки те понася има и минуси и дивиденти горката Бирсен добре,че е Чапкъна и още новини за 2-3  ма актьора,че някой да се интересува от нея.

# 423
Според мен Нюкет ще хареса Сейран , такова усещане имам.Въпреки , че е била приятелка с майката на Пелин , някак си не си я представям такава.
Мисля , че внука , ще е по-нахъсан за наследство , пари , фирмата.
Нюкет ако е искала до сега да си е търсила наследството , тя ще има за цел според мен , да сближи двамата братовчеди , за да запази семейството .Дано Ифакатица да я нареди както трябва.

# 424
  • София
„Изобщо не ме изненадва да видя колко са лоши хората, но съм много изненадана да видя, че не се срамуват от това.“

Спукали са се да четат морал на нея и майка й под снимките от Гърция. Тези друга работа нямат ли си, като не им харесва да ги подминат. Защо им е да тагват майка й???
И сега понеже си нямат какво друго да правят коментират, че тя искала да накара Мерт да ревнува и качвала разголени снимки. Айде, айде тя все едно не беше с него на 19 милионната сцена, гола до кръста.

Бирсен мрази целия АфРам фендом и нарочно не им споменава имената Joy

И моето усещане за Нюкет е, че може да не е лош образ.

# 425
Според мен новите герои ще са сладки и добри. Разбира се момчето ще се влюби в Сейран, ще е по европейски изтънчен и ухажващ, разбиращ и приемаш така че и на нас да ни се прииска той да е до Сейран. Майка му ще подреди и обедини семейството. За мен от тези двама нови герои ще се очаква да надвият над феодалните патриархални страсти с европейски ценности. Някакъв бунт на продуцент и режисьор, на сценаристи и стаф срещу другия уклон в съвременна Турция. Така ми се ще да го завъртят. Ама надали.

# 426
Оффг, сега пък ако и братчеда се влюби в Сейран ще повърна ......Тоя сценарий е толкова изтъркан, добре е да измислят нещо ново, не да въртят приказки от 1001 нощ. Грозен братчет дошъл да дири наследство и да краде чужда жена, ще докаже некъдърноста на новия сценарист.

# 427
Аз искрено се надявам Асуман или Суна да се уредят с братовчеда 😂🤐

# 428
А, не така... Братовчеда не е грозен...Даже е харизматичен. Успяла съм да го гледам в няколко филма, в т.ч. с Джансу Дере. Момчето си е много наред. И по темперамент не е за Суна. Ще си е бляскав мъж, който може да завърти акъла на всяко момиче и братчеда ще си скъса нервите.

# 429
За мен е важно да има интрига. Асуман ли , Суна ли , няма значение. Трбява да държат висок рейт , за да им се радваме по-дълго. И на клишета съм съгласна. "Всичко ново , е добре забравено старо". Едва ли новия сценарист ще открие "топлата вода". При такова бълване на дизита , вече  всичко е  клише и е виждано.

А пък и нашия братчед  изобщо не е грозен. И аз се надявам да видим в действие едно различно възпитание и обноски ама.... Гените са много важни .

Малко музика за добро настроение !
Скрит текст:
                  https://www.youtube.com/watch?v=0cLcn3am9bE   

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 10:54 от Kami_J

# 430
Не само, че не е грозен Тарък Емин Текин, ами го докарва и на Джони Деп. Ето го тук с майка му- актрисата и певицата Шевал Сам, която 7 години гледаме в "Забранения плод".

# 431
Ее, изяжте ме, на мен не ми харесва, няма как да си изкривя душата. Прилича ми на мишка! Баран за сметка на товя е баш моята кръвна група човек, ама повечето тук не го харесахте. Перли имал -гей бил.
За наследството е изтъркано, защото никога не е било и домислено. 20 години чакаш да си поискаш своето...винаги ми е било странно. Тя и историята с лелята беше същата недомислица- 40 години я зарязали да гние в конака, и двамата мачовци нацвъкали безчет деца, пък сега я заухажвали 🤷‍♀️, ми не го разбирам.

# 432
Всеки си има своя чар за мен. Е, Баран си ми беше по на сърце  , ама давам шанс и на Таро.То и Мерт не го харесват всички.

# 433
Само ако може да се изкъпе браТчеда, че много нечистоплътен изглежда нонстоп.

# 434
  • Яко в Матрицата...
Ela, на мен също не ми харесва като външност братчеда, но в сериала с Джансу добре си играеше ролята.

А, Виктория... Не го сравнявай този с Джонито, който е единствен и неповторим Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт