Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 838
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Аз ще се радвам да гледам Ферит да се изяжда от ревност , ама да не е като преди с ония диви крясъци и обиди .. малко по-смирено.И после да се сдобряват на калъп.

# 436
Само ако може да се изкъпе браТчеда, че много нечистоплътен изглежда нонстоп.

Ами още с първата му поява да го вкарат под душа. Мерт така и не го показаха. Simple Smile

Между другото Джони също  винаги ми изглежда мърляв  , ама пък какъв актьор.

# 437
Сина на Шевал изглежда доста ексцентричен.
Сигурна съм,че амплуаото  му в сериала, ще бъде по-консервативно и харизматично Joy
Баран беше добър в ролята на Тарък ,много добре го изигра. Макар,че  в началото ми се видя странен с перлите Joy
Сигурно и сега ще е така.

Видяхме Мерт за малко под душа с Пело.  Нищо не видяхме  почти  Joy

# 438
Изобщо не ми харесва новия, ако ще да прилича на Брад Пит. Мърляв и хърбав ми е. Търо ми беше много на сърце на мен.

Ново от майката на Афра

Рускините гласуват новата леля дали ще зла или напротив. Само 1% смятат, че ще е готина. Joy

Сериалът спешно има нужда поне от един положителен герой.

# 439
  • Дъблин
ОООО батко Мерт! Той е едно голямо дете!!

https://twitter.com/i/status/1691750272412848578

# 440
  • Яко в Матрицата...
В случая с Баран и Тъпо не външността е определяща, а какви ще са героите им.

Тарък ми беше меко казано излишен образ. Не беше нито някакъв голям злодей, нито харизматичен, нито реалистичен. Кога видя Сейран, кога реши, че е влюбен... Нито бяха сгодени, нито нищо, а ходеше да я дебне и шпионира, да ѝ търси сметка и прочие. Самите турци пишеха тогава, че това няма нищо общо с традициите им и много се възмущаваха. Заради това и не мога да кажа, че Баран е направил кой знае каква роля.

Та ... нека изчакаме да видим що за птица ще е братчедът и тогава да го нищим Wink

# 441
# 442
Едиз и Баран  имаха добра  актьорска игра. Например сцената със затворената  жена на Тарък;побоя над малкия брат пред къщата  и първата брачна нощ със Суна..
Актьорите успяха да пресъздадат братята психопати отлично и успешно.
За жалост,като останалите многобройни актьори, пристигането  на героите им беше лишено от логична и смислена връзка.
Предполагам,че няма да намерим отговори на голям брой въпроси и поставени сюжетни линии. Както и, че напускането на образите им, ще е също токова нелепо, както  вкарването им.
Не искам да се връщам назад, към загубеното време на Асуман и Фуат например. Още  се чудя, защо останаха,  като  статисти актьорите им, вместо да запълнят сериала с интриги  в семейство.  Пълниха,шиха без никакъв смисъл.
Имам надежди за новия сезон. Добре обмислени сюжетни линии, герои и смислена връзка между действията.
През целия сезон гледахме Пелин,като главен дразнител, а я самоубиха нелепо.
Не страдам,но можеше по-рано да я занулят, така безславно.

# 443
  • Дъблин
Някой се е посъвзел и събудил. Батко Мерт говори и английски Simple Smile so cool!

# 444
Nina Richi, напълно съм съгласна с мнението ти. Наистина така и не разбрах защо не се развиват наличните истории, а се вкарават все нови и нови герои, които ги изкарават още по-нелепо. Защо поне основни и важни неща просто се забравяха. Като се започне с диабета на Ферит. Колко епизода изкара?
В другите сериали поне ги изцеряват чудодейно, тук ни дума. Просто забравиха глюкомера в чекмеджето и край. С ходенето при майстора можеше толкова интересно да се развият нещата, факта, че и Сейран се включи, толкова итересно замислено и край. Желанието на Сейран да учи? Беше готова да го разкъса за тази мечта и там нищо.
Фуат и Асуман. Ифакат масажира дъртия, разхожда се по нощница, защо и какво можем да си гадаем. Бащата на Ферит? Тича след Дафне, после най-много на света обича жена си, само след епизод-два вече се залисва със секретарката, после пак при Ифакат, която е зарязал, щото.. Ефе. Влиза с гръм и трясък. Сейран подписва договор, 19 годишно момиче без образование започва да рисува модели, става лице на кампания и край. Ефе изчезва, договорът, кампанията? Супер нелепо обяснение от Сейран. Пелин мръсницата, стана Пелин подлогата. Реве, чака, моли се, дебне, катери се по терасите, гледа докато правят 18+ сцените. Пелин и Серетер, мафията се изсипва с 20 коли, стрелят, дъртия отива и всички му стоят мирно и край. Тръгват всички на работа, има няма цели 3 епизода.

Феро бей се преработи. Дъртия казва, че няма да се даде на кухата лейка Ифакат да го разиграва, но точно това се случва. Големи интриги и крадене от фирмата на едни пари, кой, къде, как? Ами ние ще си го измислим.
Търо и компания идват на дневен ред. Поредните големи мафиоти, Търо за забавление стреля по плюшени мечета, щото ако стреля по бутилки няма да е толкова откачено, обаче Феро, който цепи дърва с мини брадвичка като излязъл от анимационен филм изведнъж влиза в супер охраняваното имение с вратите буквално, отвърта един як шамар на най-голямата откачалка и си тръгва.
Супер потенциал имаше и в това семейство, в интригата и със задна дата и сега. Жената в леглото помните ли я?

Търо и Саффет за мен си изиграха ролите на хора със сериозни психични отклонения блестящо. Особено Саффет, но тотално се загуби идеята. Някаква вражда от 50 години, изплува чак в наши дни и изведнъж ще се трепят на живот и смърт.
Лелята. Тази хубава Елена, този камък на раздора. Та единия, та другия, а тя горканка си стои в Антеп, за да тормози Сейран и Суна. Които са супер образовани, това френски, пиано, рисуване. Каквото се сетиш. Тръгнаха супер в тази посока. Няма да забравя сцените в ресторанта, когато Суна говори с партньорите на френски по телефона, когато Сейран свири в заведението. И? Ми нищо.
Суна даже няма да я започвам. Целува Ферит, натиска се на Фуат, после с Абидин. Ту е най-помагащата сестра, ту се продава за един шопинг.
Лелята, Казъм, Есме...
Не знам. За мен историята тръгна супер просто в първите серии, така добре започнаха да представят героите, историите, интригите.
Дано новите успеят плавно да преведат историята в някакво логично развитие, да използват потенциала на тези прекрасни актьори. Малко от малко да има развитие в някаква посока, нямам претенции каква, но да има поне някаква логика. Не знам.
Яд ме е. Сценарият беше супер замислен, имаше огромен потенциал, актьорите супер. Мерт и Афра блестящи и накрая Sad
Лично смятам да гледам, поне първите няколко епизода. После ще видим.

И за да не е някакъв хейтърски пост, малко красота.

Нежно прегръща Ферит

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 20:33 от Бл@гуна

# 445
Аз си имам обяснение за себе си, за тези подскоци насам-натам. Според мен, в началото всичко си вървеше по план и сюжета се разгръщаше логично. После рейтингите се вдигнаха до небесата, япъма взе да крои сметки за няколко сезона и всичко излезе извън контрол. Вкарват герои, опипват почвата, после ги изкарват с шут.
Затова отлагаха във времето истинската история, оставиха Фуат и Асуман статисти, но на Догукан му писна да е борче и напусна сериала. Отделно раздухаха историята с Пелин до невероятни размери, чак забравиха каква пача беше в началото.
Всичко е свързано с цифрите.

# 446
С тази рокля не съм я виждала... пише, че е от първи сезон🤗

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 21:25 от Zvezdichka77

# 447
Гледам си аз имението и една мисъл ме мъчи. ...
С вишка ли се качват до стаята, че то три етажа стълба ще да е 😆😄.

# 448
Благуна. Точно тази сцена с жената на Тарък беше паметна за мен. Направо настръхнах  от психопата Тарък. В мен се събуди истинско любопитство  за  бъдещата интрига покрай намирането й от Суна.  Как ще я измъкнат  от там? А  бързо беше заметена под чергата, с  "голямото" бягство  и катастрофата с Фуат. Все едно не е било. В началото истирията започна много вълнуващо и след 15 серия каша. Посоката беше като на увеселителен влак,виждаш го на където ти  видят очите.  Има  прекалено много въпроси и много важни теми, които останаха висящи. Макар да има и  незначителни,зрителя  помни всеки детайл. Хубавото е ,че всичките са добър  материал за новия сезон.Прекалено смущаващи са основни теми,като  забрявения диабет, връзката на Юсуф и Сейран, отношенията на  Ферит със Султан,детето й, образованието и развитието на Сейран. На мисля,че тези тайни,ще  се разкрият в новия сезон и ще намерят своите отговори.  

Еванджилин. Ясно е,че намериха неочаквано златната кокошка на миналия сезон.  Затова всичко им е простено от феновете,поне за сега.
 Надявам се през новия сезон да запазят "златната среда" и  сериали да има висок рейтинг.

# 449
Ново от Афра

Акиф я е хванала преди да влезе в ресторанта. Много е лъчезарна, грее направо.
Има и клипче.
Казва му: При мен всичко е добре, вие как сте?
А той й казва, че ще я чака на излизане. Няма друг клип за сега.
В неделя започвали снимките.

Общи условия

Активация на акаунт