Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 972
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Хареса ми началото на сестрите,да видим каква каша са забъркали.Вярно напомня Лъжкините.
Все се каня да гледам Корабът,но не знам испански.Някой дали го е срещал онлайн със субс или да го диря из торентите.Много ми хареса преди време La casa,говореше се за продължение или спин оф,дали има някой инфо?

# 571
30 сребърника-испански сериал.Изгледах случайно 1 еп.и се зарибих.
Не бях срещала препоръки за него и затова препоръчвам за феновете на жанра.

А гледахме го тук, като тръгна. Скоро почва втори сезон. Smile

# 572
Хареса ми началото на сестрите,да видим каква каша са забъркали.Вярно напомня Лъжкините.
Все се каня да гледам Корабът,но не знам испански.Някой дали го е срещал онлайн със субс или да го диря из торентите.Много ми хареса преди време La casa,говореше се за продължение или спин оф,дали има някой инфо?

Готви се спин оф за Берлин, но докъде са стигнали, не знам.
Ако за La casa de papel питаш.

# 573
Да и аз бях чела,но беше преди година две три.Викам да не е излязъл и да съм изпуснала.Ще е интересно с Берлин и неговите кражби предполагам.

# 574
Не е излизал, със сигурност.

# 575
  • София
Излиза декември спин-офа за Берлин

# 576
Special ops:Lioness става ли по-интересен след втора серия?Никол Кидман играе ли някаква по-особена роля или участието й е пълнеж за рейтинг?

# 577
На мен ми е скучен, до епизод 6 го гледах.
Никол Кидман само марширува и гледа строго.

# 578
Много изкуствена ми се видя:)

# 579
На мен буквално ми доскуча. Много тегаво върви. Остана ми финалния епизод и направо знам как ще свърши.
Скрит текст:
  Никол е неузнаваема за мен. Даже не бях погледнала актьорите, когато ми пуснаха епозод 1 и се зачудих коя е тази, която прилича на нея. И с тая мода с големите вежди, нещо в нея част много променя чертите ѝ. Сякаш не играе тя. Липсват ми мимически жестове. Като вкаменена е.

# 580
Благодаря,спирам го,и без това ми тръгна банален и не ме провокира да го гледам.
Винаги има нещо по-добро,а и списъкът ми е дълъг.

# 581
Black Winds го изгледах и аз, добър сериал.
Може да направят 3-ти сезон, просто ще измислят нова история, но ще видим след време дали ще обявят нов сезон.
Покрай сериала се позаинтересувах за народа навахо и техният резерват. Площа му е 62 362 кв. км, което е горе долу колкото половин България. Имат голяма степен на автономност - собствена полиция, институтции, избори и тн.

# 582
  • Бургас
На мен буквално ми доскуча. Много тегаво върви. Остана ми финалния епизод и направо знам как ще свърши.
Скрит текст:
  Никол е неузнаваема за мен. Даже не бях погледнала актьорите, когато ми пуснаха епозод 1 и се зачудих коя е тази, която прилича на нея. И с тая мода с големите вежди, нещо в нея част много променя чертите ѝ. Сякаш не играе тя. Липсват ми мимически жестове. Като вкаменена е.

Не като, тя Е вкаменена и няма мимически жестове, защото предОбри с ботокса и естетичната хирургия и тя. Много жалко, поредната, която се обезобрази и не можа да понесе да остарее достойно. Винаги много съм я харесвала и смятам, че основната част от таланта й на актриса беше точно играта с лицето й, изражението й. Тях вече ги няма, като мумия е.

# 583
Гледах Любимо дете, но за съжаление не са успели да направят сериалa много добър, а книгата е страхотна. И все пак - става и според мен е интересен.
Liebes Kind/Dear child, Netflix

# 584
Глeдах Who is Erin Carter? и ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт