Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 935
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
The capture го започнах,но се оказа,че съм го гледала:)…разбира се,всичко що е uk crime series ми харесва и гледам да не пропускам.
Сега разпускам с последния сезон на Virgin river.

# 601
Явно само аз не харесах Virgin river, много свободно интерпретира книгите и забива.
Пробвах One piece,не е моето
Свърших The man in the high castle нещо не схванах края
Изобщо не знам какво ми се гледа сега

# 602
Има ли второ сезон castle?Помня гледах първи,после почнах книгата,но много тежка ми дойде и така и не я дочетох.
Нищо не гледам в момента,много работа тези дни и не смогвам.
Нагласила съм няколко сериала,ще видим кой ще почна.
Bad sisters ги догледах,малко предвидим край,не знам защо са планували/ ще има ли въобще втори сезон.В началото беше доста смешен,после чак тъжен на моменти.Хареса ми като цяло.

# 603
HAPPY,на мен Virgin river ми е за гледане без да влагам мисъл или емоция,симпатични актьори и много красива,зелена природа,нищо по-емоционално,просто за разпускане.

# 604
Благодаря на този, който препоръча Billions. Започнах го и много ми харесва! 🤗

# 605
Приключих втория сезон на Dark Winds. Страхотен! Повече ми хареса даже от първия.
Ще продължавам с Foundation, след лек жанров скок.

# 606
Къде мога да изтегля/гледам Advokaten и Now and Then, споменати по-рано в темата? Hands Pray

# 607
Явно само аз не харесах Virgin river, много свободно интерпретира книгите и забива.

Аз сега научавам, че сериала бил по книга. Малко тип Холмаркски ми дойде на мен и не можах да го продължа. Един сезон ми стигна.

# 608
  • Somewhere far away
аз пък започнах Penny Dreadful и ме плени от първия епизод. Вече съм на предпоследен епизод.
Чуден готически сериал, чувствам го много мой, много мой стил, абе любов от пръв поглед!  и все по мои любими теми и сюжети на които съм фен от дете - Дракула, Франкенщайн , Шекспир и поезия, много книги и литература и фолклор, както и много изкуство, обсебване от зли сили /дявола!  всички събрани заедно! Как съм го пропуснала изобщо не знам.

# 609
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пени-то е чудесен сериал, дано повече хора го изгледат, струва си.

# 610
  • Галифрей
А помня го виждала съм постове преди години знам,че е с Били Пайпър.

# 611
Мен не можа да ме плени, гледах може би 4-5 серии, прекалено театрален и приказен ми идваше, но се радвам, че някой е открил своя сериал в него. Ева Грийн е много яка.

# 612
^Първият сезон беше доста интересен, май имаше втори който беше скучен, или май изгледах два сезона и пропуснах третия. Главно Ева Грийн съм запомнила, ще си го потърся пак да си припомня.

# 613
Изгледах Коя е Ерин Картър по препоръки от тук,
сериала става за гледане, макар да има доста забележки относно логиката на действията, но става приятен е и динамичен,
Пък и явно актрисите от ирано-кюрдски произход ми допадат визуално

# 614
  И аз съм фен на Penny Dreadful .Страхотен е !

Общи условия

Активация на акаунт