Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 899
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • на малък остров в океана
При мен излиза утре.

# 76
М, да, сезонът с ковид беше доста странен, но според мен го направиха точно, защото имаше ковид.
Този, който гледам, 18ти, не е лош, ама от "старите" физиономии са май само Мередит, Ричард и Бейли. Интересен ми е все пак...

# 77
Някак си в HBOMax ме намери Fortitude. Чудесен ми дойде в жегата! Grin И почти опатках 1.сезон.

# 78
Ох, опитах се да го гледам, че харесвам такива сериали, ама нещо скучен ми се видя еп.1. Нататък как е, че се чуда дали да го подхващам на нова сметка....?

# 79
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен Отвличане много ми хареса. Първите 5 епизода гледах накуп....за отрицателно време. Нямам търпение за последния епизод. А мини сериал ли е или с опция за втори сезон?
Mай е минисериал. Днес излиза последния епизод.

Дайте линк.

Alice in Borderland - Днес изгледах и последния епизод.Много ми хареса финала - смислено завърши и всичко беше ясно обяснено.Сезон 1 беше по-добър от втория. Дано има сезон 3,картата с жокера отваря вратичка за евентуално продължение.
Cruel Summer (season 2) - Тъкмо си пускам епизод 1. Нов сезон,нова драма,нови герои. Сезон 1 ми хареса без да е нещо уау уау.

# 80
На мен последният сезон на Анатомията на Грей ми хареса. Ковидният сезон наистина беше слаб.

От вече 5-6 години го гледам с английски субтитри най-вече заради терминологията.

# 81
На мен точно терминологията не ми харесва да не ми е преведена и разни специфики, ама не е болка за умиране. Тук-там дори и да остане нещо неясно, не е проблем.

# 82
Ох, опитах се да го гледам, че харесвам такива сериали, ама нещо скучен ми се видя еп.1. Нататък как е, че се чуда дали да го подхващам на нова сметка....?
Изгледай поне следващите 2-3 епизода с появата на Стенли Тучи! Wink И пак ще решиш.. Цялостно ми е много симпатичен кастът, но след сезон 1, не знам още..

# 83
Adoralova,  не би трябвало Alice in Borderland да има сезон 3. Мангата така завършва. В едно от продълженията има кратък телефонен разговор от който се разбира, че Арису и Усаги са във връзка.

# 84
Изгледах финала на Hijack.
Много ми хареса.Не ситуацията де,но много силен и  неочакван финал.
Скрит текст:
Тръгна малко мудно и банално,накрая нямаше яснота за последствията и справедливостта,но пък може да има втори сезон,въпреки че си приключи историята.Идрис не го харесвам принципно,но си заслужаваше.

# 85
Жесток финал на Hijack, много съм доволна. Големи емоции с този сериал.

# 86
И на мен много ми хареса.

Само....

Скрит текст:
....не стана ясно какво стана с втория затворник.

# 87
За финала на Отвличане.
Скрит текст:
Ами избяга с парите,нали затова уби другия защото от алчност искаше да разбие самолета.Мен ми беше интересно с детето на Аманда какво стана,дали успя да се спаси от похитителите.Иначе малко нереално ми се вижда да кръжи толкова ниско самолет,да няма пострадали при такова кацане,да не са видели снимки на терористите полицаите ми да "объркат" и забравят единия терорист вътре.Абе екшън да има.
Мисля че няма да има втори сезон,но ще видим.

# 88
Гледах и аз току-що последния епизод на Hijack - измислили са го британците, напрежение имаше до самия край. Причислявам сериала към най-добрите трилър-мистъри, които съм гледала. Лек минус само заради подсказките, които бяха пръснати тук-там, и го направиха малко предвидим - липсваше ми тоталният шок, както с други подобни сериали. Като темпо, динамика, напрежение, обаче, топ топ!!

Скрит текст:
Тотално познах, че похитителите ще да са short-нали акциите на авиокомпанията и планират да крашнат самолета с цел да забогатеят, както и че Идрис ще намери път към Аманда, като използва децата, за да й влезе под кожата и да го пусне в кабината. Smile Мислех си и още, че похитителите ще искат да дискредитират правителството, което не се случи.

Спаси се детето на Аманда, обадиха му се накрая по телефона и то вдигна.

# 89
Скрит текст:
Да, аз видях, че избяга втория, но някак незавършено ми идва просто да го оставят да си тръгне...
Дъщерята на Аманда май е жива, нали заловиха "чистачите". Доколкото разбарх те бяха тези, които убиваха неудобните.
Нали арестуваха този с брадата, който последен каза, че не е с тях, но е изнудван да внесе оръжията. И така станаха четирима. За толкова знаеха и от щаба, та търсеха 4 и един починал. Нали го описаха - с брада и т.н. и от спец частите решиха, че е този, който остана в самолета. Докато разберат какво става, той затвори вратата, за да търси отмъщение.
Може би още един епизод си трябваше, за да не пришпорват така края и да има повече яснота.

Общи условия

Активация на акаунт