Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 930
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Изгледах Коя е Ерин Картър по препоръки от тук,сериала става за гледане, макар да има доста забележки относно логиката на действията, но става приятен е и динамичен,
На това му четох описанието, че започва в супермаркет и има бой с доматена консерва и за малко да го отлистя, но пък било заснето с хубави пейзажчета и красивичко за гледане, много подходящо за лятото Smile Ще чакам още отзиви доколко наистина е забавно, комедия ли е всъщност?

# 616
Здравейте,

С колеги правим проучване относно български филми и сериали.

Направили сме кратка анкета от няколко въпроса и ще ни бъде много полезно да съберем още мнения:

https://forms.gle/gH2i72JAoDNNcBBU6

Ако темата Ви се струва интересна, ще сме много благодарни, ако отделите няколко минути да я попълните.

Благодарим предварително. Blush

# 617
А кои сте вие? В анкетата обаче няма почти нищо свързано с български филми и сериали. Ако това е трябвало да бъде фокуса, избягал е с много.

# 618
  • Галифрей
Аз само тази есен ще гледам само новият сезон на  All inclusive  другите нови сериалчета няма да ги гледам въобще  само като им виждам постерите знам,че ще са мееех.

# 619
Трейлър на Уроци по химия - ако е по книгата, която се обсъждаше много в друга тема на форума, мненията са доста поляризирани - половината хора, които са я прочели казват, че е супер, а другата половина, че е тъпа (аз нямам намерение да я чета):

Скрит текст:
Пфф, впоследствие видях, че са изключили коментарите - страх или?...

# 620
  • Варна
Не съм чела книгата, но са ми споделяли приятели, че книгата им е била забавна.
youtube може да е забранил коментари. Едни момичета обясняваха, че youtube им забранявала коментари под видеята.

# 621
Apple TV+ нямат коментари под видеата си по принцип.

Трейлър за последния сезон на Sex Education с удачно подбрана и любима песен на Meat Loaf:

# 622
High seas по Нетфликс, досега доста ми хареса. Различен е и ме грабна от началото.
Това, че действието се развива на кораб и има и убийства са още два плюса.

# 623
Почнах Deadwind,харесва ми,виждам че има и втори сезон ще погледна и него.

# 624
High seas по Нетфликс, досега доста ми хареса. Различен е и ме грабна от началото.
Това, че действието се развива на кораб и има и убийства са още два плюса.
Това започна много добре, обаче не го догледах. Кажи нататък дали продължав да е интересно и ако гледам само края ще го разбера ли?

# 625
Още не съм стигнала до края, но определено ми е много интересен и има неочакван развой на събитията (относно убийството на Роза Марин), поне за мен.

# 626
  • Вестерос
Почнал е трети сезон на The Morning Show.

НОВИ
The Changeling
The Killing Kind
Who is Erin Carter

# 627
Аз го зарязах още на 1-ви сезон.

# 628
И двете дами изглеждат много филтрирани на този постер Simple Smile

Уан пийс официално е подновен за втори сезон.

# 629
Те вече винаги са така..
Скрит текст:
If Friends aired today

Общи условия

Активация на акаунт