Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 925
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Джоуи е загрозен според мен. Рос изглежда най-добре тук. 😁

# 631
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
На мен ми харесват Рос, Чандлър и Фийби така прекроени.

# 632
Да, стига да знаят, че не изглеждат така, няма проблем. Лошото е, че някои хора наистина започват да го вярват.

# 633
Аз пък предпочитам да гледам нормални хора. В момента навсякъде по тв, в YouTube, instra, всички е яко филтри. Особено тоя як blur на кожата. Човек може да забрави как изглежда нормална човешка кожа. И тонове, тонове грим.

# 634
Преди няколко дни гледах една влогърка, която разказа как се е отказала от филтрите -
Скрит текст:
веднъж постнала свои снимки от ваканция ( с филтри) в Инстаграм, като тя самата си признава, че е била пристрастена и към този етап е използвала все повече филтри, а не само размазването на кожата и си вярвала, че изглежда така, но светлината е лоша и затова обикновените снимки не са добри... Сестра й и писала на лични да я попита чии са снимките и защо са в нейния профил. Тя й казала да не се занася, а сестра й била много учудена и отговорила, че е помислила, че снимките са на някоя риалити звезда и честно казано изобщо не би познала, че са нейни.

По принцип и аз, обаче има една уловка - тези филтри, до които сега всички имат достъп, са нещо, което се използва от над 30 години в Холивуд. То дори не е тайна, гледах видеа в Ю туб по тази тема - има си специално название (техническо - така са го наричали в миналото) - всеки кадър (в който има лица в близък план) от холивудските филми е минавал през ретуш и затова много актриси и актьори изглеждат нереално добре, като се сравни с вида им от папарашките снимки и въобще - с нормалните хора. Не че иначе са грозни, но разликата е осезаема. Не е само грим.

# 635
Това е така, дори и на оригиналните приятели са им слагали филтри със сигурност, но от няколко години насам прекалено много ги обработват. Поне в мейнстрийм американските сериали де.

# 636
И ужасните пластични операции. Кортни Кокс се съсипа така

# 637
А кои сте вие? В анкетата обаче няма почти нищо свързано с български филми и сериали. Ако това е трябвало да бъде фокуса, избягал е с много.

Благодаря за обратната връзка. Студенти по кино и телевизия сме.

Целта на анкетата ни е на повърхностно ниво да се ориентираме какво гледат хората най-вече в България, кое им харесва, независимо дали е българска продукция, или не, и същевременно колко хора гледат и се интересуват от български филми и сериали и къде им е най-удобно да ги гледат.

Затова анкетата е по-общо направена и не влиза в дълбочина относно българските филми и сериали. Тя е първоначално проучване с цел в бъдеще, на база на отговорите, да разработим проект за български сериал/филм в зависимост от това, което повече хора искат да гледат.

# 638
  • София
Те вече винаги са така..
Скрит текст:
If Friends aired today

А леле, майко!Всички изглеждат все едно са от скъп турски сериал😄Моника и Чандлър най ми хващат окото, а Дженифър Анистън е като русата Златка😄😄😄

# 639
А кои сте вие? В анкетата обаче няма почти нищо свързано с български филми и сериали. Ако това е трябвало да бъде фокуса, избягал е с много.

Благодаря за обратната връзка. Студенти по кино и телевизия сме.

Целта на анкетата ни е на повърхностно ниво да се ориентираме какво гледат хората най-вече в България, кое им харесва, независимо дали е българска продукция, или не, и същевременно колко хора гледат и се интересуват от български филми и сериали и къде им е най-удобно да ги гледат.

Затова анкетата е по-общо направена и не влиза в дълбочина относно българските филми и сериали. Тя е първоначално проучване с цел в бъдеще, на база на отговорите, да разработим проект за български сериал/филм в зависимост от това, което повече хора искат да гледат.

Ами не е отразена целта, помислете какви въпроси трябва да има, за да има смисъл от нея. Аз поне в този й вид не виждам особен смисъл, не знам вие какви изводи ще успеете да извлечете. Има и теми за български сериали и филми във форума, може и там да я пуснете.

За филтрите - мнението ми е, че повечето хора, които ги използват, инфлуенсъри или обикновени хора си вярват, че изглеждат по този начин. Имам позната на възраст към 48-50 г., която с филтри се докарва на около 25-30 г. Всички, които са я виждали на живо знаят, че тя не изглежда по този начин. Тя обаче ще е в шок, ако някой й го каже и няма да повярва, смята, че така си изглежда. Според мен манията с филтрите отива малко и към психологично разтройство вече.

# 640
Ами да си купят по едно огледало,толкова връзка с действителността пък да нямат.И аз имам една леля на 50 докарва се на 20 годишна и по слаба от мене.Кого лъже не знам,качва стари снимки от различни места,все едно пак е там,абе пълна комплексарщина.Иначе синът и е колкото мен почти.
Приятели си ги харесвам в оригинал,сегашната кукленост не бих си я причинила,инстаграм нямам,но в темата за компроматите някой път качват страшни неща буквално.Харесвам си старите класически сериали,ако може и без поликоректност още по добре,ама уви почти няма нов такъв без.

# 641
Епизод 10 на Фондацията е феноменален!

# 642
  • Галифрей
Слава богу,че актьорите които много харесвам не приличат ала Ким Кардашиян и на анимационни пластмасови герои.

# 643
Преди време се спомена един сериал - Our Flag Means Death, искам да го гледам, но не мога от сайт за видеосподеляне, заради отвратителните и упорити изскачащи реклами (нямам адблок вкъщи и няма кой да ми сложи). Има ли го някъде по българските торенти, търсих, но не го намирам?

# 644
  • Галифрей
Преди време се спомена един сериал - Our Flag Means Death, искам да го гледам, но не мога от сайт за видеосподеляне, заради отвратителните и упорити изскачащи реклами (нямам адблок вкъщи и няма кой да ми сложи). Има ли го някъде по българските торенти, търсих, но не го намирам?

Оо гледай го задължително!! Уникален е!! Аз го гледах преди седмица  ( сайта с рекламите) и се влюбих, вчера излезе трейлъра за сезон 2. Би трябвало да го има навсякъде, пробвай зелка там както се казва сега. Арена. Ако имаш абонамент в HBO max.

Общи условия

Активация на акаунт