Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 918
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Има го качен онлайн в https://filmi123.club/tag/our-flag-means-death ...
В листата на чакащите ми сериали е, но ще го гледам и аз по прекоръка от форума.

# 646
Who is Erin Carter?
4 епизода са качени, добър е, държи под напрежение.

# 647
  • UK
Здравейте, някъде дали сте коментирали Invasion  на Апъл ТВ. Пуснах го , вече съм на 6ти епизод обаче много мудно се развива всичко, чудя се дали да го продължавам?

# 648
На мен лично ми харесва. Даже изгледах отново първи сезон и излезлите досега от втори.

# 649
  • Бургас
Преди време се спомена един сериал - Our Flag Means Death, искам да го гледам, но не мога от сайт за видеосподеляне, заради отвратителните и упорити изскачащи реклами (нямам адблок вкъщи и няма кой да ми сложи). Има ли го някъде по българските торенти, търсих, но не го намирам?

Оо гледай го задължително!! Уникален е!! Аз го гледах преди седмица  ( сайта с рекламите) и се влюбих, вчера излезе трейлъра за сезон 2. Би трябвало да го има навсякъде, пробвай зелка там както се казва сега. Арена. Ако имаш абонамент в HBO max.

На мен много ми хареса първи сезон. Гледах трейлъра на втори, но нещо не ми харесва гей траекторията, по която поема. Само да не скапят и този сериал от опити за "оригиналност" и чудене какво да измислят.
Иначе на Тайка много му отива дълга коса 😁

# 650
  • Галифрей
Ама как така не разбирам,защо не ти харесва? Няма да го скапят. Ед и Стид са си влюбени през цялото време. Обстоятелствата ги разделиха и не разбирането. Лошото,че Ед не разбра,защо Стид не избяга с него и страда и Изи го манипулира.
Стид е на път да оправи нещата и той го обича ❤

# 651
Our Flag Means Death още не съм го гледал, явно ще го сваля и ще го гледам.
В Бг торентите го няма, но едино бързо търсене в Пиратите - там го има с доволно сийдъри, дано само субтитрите да съвпаднат като тайминг.

Ерин Картър не е лош сериал, динамичен е. Но има много пропуски в логиката на действията, което ме дразни... но нормално за сериал от такъв тип.

# 652
  • София
Гледах Вълк по НВО. На мен много ми хареса. Не очаквах такъв край, държи в напрежение. Надявам се да им втори сезон.
Our Flag Means Death гледах 5 мин, но нещо ми беше тъповато, може би, защото не обичам много комедии. Заради положителните отзиви ще се напъна да изгледам една серия пък да видим дали ще е по - добре.
Има ли фенове на Гениалната приятелка? Знаете ли дали скоро ще има нов сезон?

# 653
Аз чакам с нетърпение нов сезон на "Гениалната приятелка". Пишете, като качат с превод.

# 654
Има фенове. Обсъждали сме го доста в темата. Четох, че догодина излиза последния сезон.

# 655
  • Sofia
И аз съм от следващите за "Гениалната приятелка"....За мен е много добър сериал, каст, сюжет, реалистична картина на беден Неапол и т.н.

# 656
Изгледах Wilderness (2023 TV series) https://www.imdb.com/title/tt15426714/ - очаквах повече. Епизодите са шест, а спокойно можеше да бъдат съкратени на половина без да се изпусне нищо от сюжета, много пълнеж има. Добре че са Джена Коулман и Оливър Джаксън-Коен да направят сериала по-гледаем. Финалната сцена е адски cringe.

Излезе трейлъра на Frasier (2023). Лично аз нямам търпение да започне.
https://www.youtube.com/watch?v=oz--6tGukuw

# 657
Аз приключих Big Love. Сега ще си продължа Сутрешното шоу 3 сезон, благодаря на Tiffany A, че ми напомни. Между другото, моля да ми кажете кой е на шапката на темата? Защото всеки път като я отворя и се стряскам, защото ми се струва, че Алби Грийн от Big Love ме гледа подигравателно. Образът на Алби в сериала е доста стряскаща, та за това се връзвам толкова.
Актьорът, който играе Алби Грийн е Мат Рос, същият ли е на шапката на темата? Благодаря.

# 658
  • Вестерос
Дженсън Екълс или Дийн Уинчестър от Supernatural Heart Eyes

# 659
И аз съм фен на "Гениалната приятелка". От нетърпение да разбера цялата история след първи сезон,
прочетох цялата поредица. Затова не съм гледала сезоните след това.
Опитах с втори, но вече не ми беше интересно и не го изгледах.

Приключих "The Good Mothers". Не е лош, но е далеч от "Гомор".

Преди малко завърших първи сезон на "Sanditon". Сладко сериалче.
Мисля да си остана с Тео Джеймс и да не гледам останалите сезони.

Общи условия

Активация на акаунт