Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 906
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Приключих първи сезон на Deadwind,хубаво и интересно криминале.Оказа се,че има още два сезона,приятно се изненадах.Нетфликс яко се излагат обаче,по неграмотен превод не бях виждала през живота си,та гледах с английски субс.

# 661
  • Галифрей
И аз съм фен на "Гениалната приятелка". От нетърпение да разбера цялата история след първи сезон,
прочетох цялата поредица. Затова не съм гледала сезоните след това.
Опитах с втори, но вече не ми беше интересно и не го изгледах.

Приключих "The Good Mothers". Не е лош, но е далеч от "Гомор".

Преди малко завърших първи сезон на "Sanditon". Сладко сериалче.
Мисля да си остана с Тео Джеймс и да не гледам останалите сезони.

Сериозно ли? Когато сезон 2 и 3 са много по-хубави и Шарлот намери истински мъж който я обича истински и сбъдна мечтите й.  Сидни Паркър за него имам поне  5 червени флага. 🍵

# 662
  • Варна
Аз се чудя, защо няма превод на сезон 2 и 3 на  Sanditon, ако имаше можеше да се наканя да го гледам.

# 663
  • Галифрей
Разбирам той изглежда добре. 😘😁 Но персонажа му е меех. Гледай го няма да съжаляваш. Не знам, ако трябва ще ги преведа но не знам как се правят субс. Аз знам английски.

Кратко резюме за сезон 2 . Сидни умира в Индия и оставя няколко писма за семейството си.  Шарлот се завръща в Сандитън със сестра си Алисон. Пролет е и лятото идва  е,всичко е разцъфнало и красиво. Джорджиана  се опитва да продължи напред и отхвърля всеки ухажор. Шарлот решава да остане не зависима и почва работа като гувернантка в едно голямо имение. Нейният работатиел Александър Колбън, тайнствен красавец.
Войската идва в селото и сред тях е злодеят Едуард,който твърди пред Естър и Лейди Деймън, че се променил. Неговият командир Ленокс харесва Шарлот и се опитва да я ухажва. Ленокс и Колбън имат своето минало.

За сезон 3 не мога да кажа, защото трябва да изгледате сезон 2. 😂🐎❤❤

# 664
Сериозно ли? Когато сезон 2 и 3 са много по-хубави и Шарлот намери истински мъж който я обича истински и сбъдна мечтите й.  Сидни Паркър за него имам поне  5 червени флага. 🍵

В такъв случай ще ги погледна, макар че въпросният актьор хич не ми допада.

Скрит текст:
Всъщност Сидни Паркър претърпя развитие и жертва себе си за брат си. Спря да бъде егоист.
Не е отрицателен образ, симпатизирам му. Щяха да са страхотна двойка с Шарлот.

Тъкмо бях приготвила "The Time Traveler's Wife" отново с Тео Джеймс... Нищо, ще почака Grin

Аз се чудя, защо няма превод на сезон 2 и 3 на  Sanditon, ако имаше можеше да се наканя да го гледам.

Имат бг превод.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 00:29 от 𝐌 ® 🍂

# 665
  • Бургас
M ® ,  вмятам се за протокола, с друго мнение.
2. и 3 сезон на "Sanditon" са ми доста по- слаби.Прекалено предсказуем сюжет, дори и за Остин; нелепи анахронизми; екстремен феминизъм+ задължителната вече политкоректност. Няма последователност в развитието на Шарлот, като характер. Разбира се, не целя да Ви откажа. Ако не гледате продължението, няма как да го оцените. По-скоро съвет, не тръгвайте с големи очаквания. А ако Ви хареса, ще се насладите. Бих прочела мнението Ви след това!
Не пропускайте "Жената на пътешественика ....."❣️
Приятно гледане !

# 666
  • Варна

В такъв случай ще ги погледна, макар че въпросният актьор хич не ми допада.

Скрит текст:
Всъщност Сидни Паркър претърпя развитие и жертва себе си за брат си. Спря да бъде егоист.
Не е отрицателен образ, симпатизирам му. Щяха да са страхотна двойка с Шарлот.

Тъкмо бях приготвила "The Time Traveler's Wife" отново с Тео Джеймс... Нищо, ще почака Grin

Аз се чудя, защо няма превод на сезон 2 и 3 на  Sanditon, ако имаше можеше да се наканя да го гледам.

Имат бг превод.
И къде има. Не откривам нищо Thinking

# 667
Загледах този сериал:

Много ми хареса, обаче от 8 епизода, с голямо ровене успях да открия и гледам 4. Дали го има някъде пълен сезон и къде....?!?

# 668
  • Галифрей
M ® ,  вмятам се за протокола, с друго мнение.
2. и 3 сезон на "Sanditon" са ми доста по- слаби.Прекалено предсказуем сюжет, дори и за Остин; нелепи анахронизми; екстремен феминизъм+ задължителната вече политкоректност. Няма последователност в развитието на Шарлот, като характер. Разбира се, не целя да Ви откажа. Ако не гледате продължението, няма как да го оцените. По-скоро съвет, не тръгвайте с големи очаквания. А ако Ви хареса, ще се насладите. Бих прочела мнението Ви след това!
Не пропускайте "Жената на пътешественика ....."❣
Приятно гледане !

На пък ми се видяха страхотни,любим сериал. Шарлот вече не е наивна. Тя каза,че не иска вече да е под силата на някой мъж както беше със Сидни. Влюби се в мъж който я обича истиски, не е токсичен. Не е толкова мрачно както беше в с1. Видя ми се доста по драматичен и мрачен. Персонажите се развиват в с2 и 3. Александър е страхотен.

# 669
  • Варна
Намерих превод на Sanditon. Ще го гледам.
Още гледам Кости. Тоя сериал няма край. Откога не съм гледала толкова дълъг сериал.

# 670
Още гледам Кости. Тоя сериал няма край. Откога не съм гледала толкова дълъг сериал.
Къде го гледате? Отдавна ми се иска да си го припомня, много ми харесваше като излизаше, но мисля не съм изгледала всички сезони, май 2008 около голямата стачка на сценаристите го бях спряла.
Като говорим за дълги сериали, и аз се влача още с Billions, вече съм на края на 6ти сезон и ще започвам най-новия 7ми.

# 671
  • Варна
Къде го гледате? Отдавна ми се иска да си го припомня, много ми харесваше като излизаше, но мисля не съм изгледала всички сезони, май 2008 около голямата стачка на сценаристите го бях спряла.
Като говорим за дълги сериали, и аз се влача още с Billions, вече съм на края на 6ти сезон и ще започвам най-новия 7ми.
Аз го тегля на бг аудио. Не знам къде е качен.

# 672
Загледах този сериал:

Много ми хареса, обаче от 8 епизода, с голямо ровене успях да открия и гледам 4. Дали го има някъде пълен сезон и къде....?!?

Ами има си го в Замунда, преди седмица или две го свалих и гледах. Интересен сериал е, жалко че бавно му върви превода. Бих го гледал пак след като го преведат изцяло.

# 673
  • Sofia
Захванах Breeders. Умирам от смях Trollface За хората с деца и любов към английския хумор, задължителен!
Има го в HBOMax.

https://www.imdb.com/title/tt8129450/

# 674
Ами има си го в Замунда, преди седмица или две го свалих и гледах. Интересен сериал е, жалко че бавно му върви превода. Бих го гледал пак след като го преведат изцяло.

Странно, в замунда ми излезе само 1 еп, в зелка дори не излезе при търсене.

Общи условия

Активация на акаунт