НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 66 065
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честита да си Лулу! Желая ти здраве, радости и спокойствие! Нека всичко лошо да е останало зад гърба ви!🙏🍀

# 436
Честит рожден ден!
Много здраве, щастие и успехи във всяко едно начинание!

# 437
  • София
Честит рожден ден, Лулумба! Здраве и щастие, през новата рождена година да се бориш не с проблеми (които да разрешиш накрая и с лекота), а за успехи, при това големи! След мъглата да изгрее слънцето в твоя живот и трайно да се настани там!
Да, тити, нашите холандчета откриват "тайните" на готвенето и бюджетното пазаруване, надявам се все пак да не е за сметка на качеството на храната, която хапват. Моят си правил гъби със спанак. Аз само му пращам разни клипчета с рецепти или пък му припомня разни битови неща да направи, според мен ме отсвирва, ама аз да си му кажа Laughing

# 438
  • Sofiа
Честит рожден ден, Лулумба!
Мойто наборче си е Софиянче, ама и то открива тайните на готвенето.
С ММ се изнвсохме преди месец в нова къща, а набора остана в апартамента за известно време, че неговата стая не е дообзаведена. От време на време минавам през апартамента да взимам багажи и гледам, че активно си готви, даже и палачинки си беше правил Rolling Eyes
Той е оставен това лято да се наслаждава на живота в София сам и да си прави всичко, дето му е кеф още един месец.

# 439
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит Рожден Ден, Лулумба! Нека от днес проблемите да останат зад гърба ти!

# 440
  • Варна
Честит рожден ден, Лулу! Здраве и спокойствие!

# 441
  • тук-там
Да си здрава и спокойна, Лу!

# 442
  • Варна
Да, Слънчева наистина се изгуби задълго ! Дано всичко е наред при тях ! 🍀

# 443
  • София
Наред е!

# 444
Аз също скоро се бях сетила за нея, че изчезна. По спомен мисля, че след 20 август някъде трябваше да пътуват с младежа към Холандия.

# 445
Здравейте. На прага на студенството във ФМИ се налага покупка на лаптоп. Желателно е покупката да стане преди началото на учебната година. Не знаем какво точно би му свършило работа, а и трябва да го ползва не по-малко от 2 години според мен. Професионален лаптоп или пък за домашно ползване, но с по-добри параметри и по-скъп. Объркахме се.
Всякаква информация по тези тема ще ми е от полза.
Благодаря преварително.

# 446
  • Варна
Здравейте. На прага на студенството във ФМИ се налага покупка на лаптоп. Желателно е покупката да стане преди началото на учебната година. Не знаем какво точно би му свършило работа, а и трябва да го ползва не по-малко от 2 години според мен. Професионален лаптоп или пък за домашно ползване, но с по-добри параметри и по-скъп. Объркахме се.
Всякаква информация по тези тема ще ми е от полза.
Благодаря преварително.

Той сам трябва да знае какъв лаптоп му трябва и параметри и всичко да си види , не е ли ползвал досега ?! Оставете избора на него Simple Smile

# 447
  • Бургас
ФМИ имат група във фейса и вайбър. Добре е да попита там. Колегите от по-горен курс ще го ориентират най-добре.

# 448
  • столицата
Допълнителен прием СУ file:///C:/Users/zlatinova.g/Downloads/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BF.%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC-2023.pdf

# 449
На фейсбук страницата на АСМБ е публикувано инфо за ДЕН НА ПЪРВОКУРСНИКА към МУ София на 24.09.2023г. от 08.30. Мисля, че касае само студентите медици.

Общи условия

Активация на акаунт