НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 66 060
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Днес е последният ден от срока за класиране за общежитие за УНСС. Ако някой друг освен нас чака...
Дали имат групи във фейсбук и вайбър, наборката не се интересува от тези неща, та аз да попитам...

# 451
В УАСГ, класирането е 11.09. Оглед на стаята на 14.09., започват на 18.09.
Ще е интересна седмица, ако трябва освежаване, обзавеждане.

# 452
Здравейте! Бях писала, че синът ми е настанен в най-хубавия блок на ТУ и много се зарадва. Малко му се развали настроението като видя в адресната карта, че е настанен в апартамент, а не в обикновена стая. Този тип апартаменти включват едно общо антре и три стаи, във всяка стая по 2-ма, т.е общо 6 човека. Има две тоалетни и две бани. Всяка стая се заключва поотделно. Това ми обясниха по телефона, пък на 15 септември като отиде да му дадат ключовете ще види вероятно и 5-мата му съквартиранти Simple Smile Дано да се разбира поне с този с който ще са в една стая Simple Smile, защото моя си е типичен вълк единак, всичко обича сам да върши и не му трябват много приятели...дано пък да му е от полза и да започне да общува повече с хората, май ще му се наложи.

# 453
В началото може би ще е тегаво докато се напаснат, но след това даже ще му е весело и забавно с тях! Чудесна възможност за приятелства 😊
Здравейте! Бях писала, че синът ми е настанен в най-хубавия блок на ТУ и много се зарадва. Малко му се развали настроението като видя в адресната карта, че е настанен в апартамент, а не в обикновена стая. Този тип апартаменти включват едно общо антре и три стаи, във всяка стая по 2-ма, т.е общо 6 човека. Има две тоалетни и две бани. Всяка стая се заключва поотделно. Това ми обясниха по телефона, пък на 15 септември като отиде да му дадат ключовете ще види вероятно и 5-мата му съквартиранти Simple Smile Дано да се разбира поне с този с който ще са в една стая Simple Smile, защото моя си е типичен вълк единак, всичко обича сам да върши и не му трябват много приятели...дано пък да му е от полза и да започне да общува повече с хората, май ще му се наложи.

# 454
  • В светлината на слънцето
Да кажа за гарсониерата, за която писах, че ще питам. Върнаха се хората, но била дадена вече.
beauty_magnolia, имат групи в УНСС. Дъщеря ми вече се свърза със състудентите си. Но нямам идея къде - във фейса или друг чат.

# 455
Да кажа за гарсониерата, за която писах, че ще питам. Върнаха се хората, но била дадена вече.
beauty_magnolia, имат групи в УНСС. Дъщеря ми вече се свърза със състудентите си. Но нямам идея къде - във фейса или друг чат.

lulumba, благодаря Flowers Hibiscus Ще подскажа на дъщеря ми да потърси по някакъв начин, но си е и до дете, ето който търси намира и без подсказка... И аз имам същите притеснения като Вяра и Надежда относно приятелствата...

# 456
Днес оставих в щерката в Ейндховен, чувства се много добре,, търси си нови приятели. Мислех , че ще ми е спокойно , но сега като дойдох на летището и разбрах какво се случва сълзите ми напират в очите.

# 457
  • Бургас
Днес оставих в щерката в Ейндховен, ....................... и разбрах какво се случва сълзите ми напират в очите.
Ели, какво се случва?

# 458
  • София
Елица, добре дошла в отбора, ще се подкрепяме майките с напиращи сълзи! Важното е, че детето се чувства добре, а там е пълно с българчета! На добър й час!
Аз днес оправих в НАП осигуровките, дадох преведен документа за прием, подадох декларация образец 7, искаха ми пълномощно, носете си копие, иначе служителката беше любезна и свърши работата си бързо и точно. Момиче след мене искаше да плати осигуровките в брой, сигурно знаете, че не може.
Успех с общежитията на бг студентите.

# 459
Но пък може да се плати веднага с дебитна карта чрез пост терминал.

# 460
Синът ми е настанен в бл. 16 на Техническият университет, двама души в стая. Казаха ни, че стаята и банята са реновирани. Като се настанят, ще видим. Но ако някой има отзиви от този блок може да пише.

# 461
Синът ми е настанен в бл. 16 на Техническият университет, двама души в стая. Казаха ни, че стаята и банята са реновирани. Като се настанят, ще видим. Но ако някой има отзиви от този блок може да пише.
Доколко съм запозната, бл.16 е един от блоковете на които е правен ремонт скоро и би трябвало да е добре. Според мен по-важно е да се разбират със съквартиранта (дори и да го познава и да му е приятел, пак не се знае дали ще могат да съжителстват лесно, понякога малки битовизми развалят приятелства).
п.п На мои познати синът е вече 2 години в бл.16. Стаята му е супер, но знам, че правиха ремонт, смениха тапетите, мебелите също, килим му бяха сложили. Банята си беше ремонтирана.

# 462
Кога излиза класирането за общежитие за СУ?

# 463
  • Пловдив
Кога излиза класирането за общежитие за СУ?

На 9.9.2023 г. Има време.

# 464
  • София
Наборката си извади ПИК, подаде декларация 7 онлайн и плати онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт