НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 66 052
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Излезе допълнителния прием на СУ.
Във ФМИ има КН платено 6 места.
В МФ медицина 13 места - 6 места държавна и 7 платено.
Във ФХФ фармация 43 места - 20 места държавна и 23 платено.
В ЮФ право 13 места - 5 места платено редовно, 8 места платено задочно.
Друго интересно не видях.

# 466
  • София
Да, така с ПИК е най-удобно, но за студентите в чужбина трябва да се занесе преведения документ за окончателен прием, а доколкото разбирам го приемат само на хартия на място, остава при тях с превода, та така или иначе бях на място и жената предложи да се свърши и останалото.
Хубави места има останали в СУ, всеки да намери своето! А те без квоти ли са вече на този допълнителен прием?

# 467
  • София
Е, да, в този случай няма как да мине без ходене на място /всъщност, има как, ама не са го направили/. Но по принцип с ПИК почти всичко, свързано с данъци и осигуровки, можеш да правиш от дивана вкъщи. Simple Smile Та е хубаво децата да си извадят.

# 468
  • Варна
Честно малко ми писна с тоз НАП едно и също 😆 от страници насам ,ма не ми обръщайте внимание . Изобщо не знам защо се разкарвате всеки месец да внасяте , като може чак септември , когато си имате вече официалните документи от унито че са техни студенти .
Моя си извади пик като беше тук и здравните си плати наведнъж с Енролмънт документа , изпратен от Уни Simple Smile

# 469
  • София
Ми, кажи нещо за мъже. Simple Smile

# 470
  • Варна
Ми, кажи нещо за мъже. Simple Smile

Ахаха, че къде ги тез мъже ?! Те женчовци нежни , Санакааа …

# 471
Излезе допълнителния прием на СУ.
Във ФМИ има КН платено 6 места.
В МФ медицина 13 места - 6 места държавна и 7 платено.
Във ФХФ фармация 43 места - 20 места държавна и 23 платено.
В ЮФ право 13 места - 5 места платено редовно, 8 места платено задочно.
Друго интересно не видях.
Може ли да кажете минимален БАЛ за право редовно платена и държавна поръчка в СУ?

# 472
  • София
Говорете ми за нап. Моята си взе превода на енролмънт писмото и отиде да го носи в нап София област (така сме по адрес) на пъпа на София, на Витошка. Е, някакъв неадекватен господин и казал "ти защо идваш с това сега, ела след една година". Върнах я от стълбището кръгом, че тя си тръгнала и ми се обади. Влезе пак при тоз и ми го даде по телефона аз да говоря с него. Малииии. Рядко правя така някого "на две стотинки". Извика колежка. Взеха писмото 🙄

# 473
Да добавя към предходния си пост, че май   съм притеснила някои майки. Днес на летището се почувствах изцяло сама. Докато бях с набпрката по задачи в Нидерландия, не осъзнавах колко ще ми се свие сърцето при нашата раздяла. Това ми е второто дете и то излетя от гнездото. Осъзнах, че вече няма да имам тяхното присъствие у дома. И двете са далече и поемат по своя път, аз все съм си мислела, че като дойде този момент ще имам повече време за себе си и половинката, а когато настъпи се почувствах изцяло сама и крайно тъжна. Утре ще им взема билето за Коледа, независимо на каква цена са. За да знам, че ще ги видя само след няколко месеца.

# 474
  • София
Добро утро!
И ние тази седмица приготвяме багаж. Наборката се грижи изцяло за подновяване на гардероба си😁. С баща ѝ си говорим, че след като я закараме в понеделник, ще се разходим няколко часа в Благоевград, защото има реална опасност да се обади и да каже: "Ама тук няма място за дрешките ми, елате да вземете половината и да ги върнете в София!" 😁
Вчера влязох в аптеката и накупих всичко под списък, дано не ѝ трябват лекарствата.
Съквартирантката ѝ каза, че си носи храна от вкъщи, когато си ходи. Имат хладилник в стаята и кухня на етажа. Та ще и приготвя малко буркани😉. Поръчала ми е и кекс, бисквитки да направя.
Тя много сънува. И онзи ден се събужда и казва : "Сънувах ужасен кошмар. В университета съм, храня се страшно нездравословно и надебелявям толкова много, кантара показва 55 кг!!!" 😄
Понеделник е нашият ден за настаняване. Дано всичко мине гладко.

Успех на всички деца и спокойствие на майките!

# 475
  • София
Утре ще им взема билето за Коледа,
Бъди нагла като мен и вземи още за есенната ваканция през октомври  Joy
И аз тази сутрин като видях празното легло в детската, аха да заподсмърчам, ама няма, ще се стегна - там му е добре, квартирката я направихме супер, градчето е супер, с децата се харесаха и започват да се сближават, здраво ми е детето - какво да искам повече?! Ей туй ще си го повтарям и ще си преглъщам сълзите, и се надявам в един момент да спрат да напират Heart
Ех, Валенце, аз ако видя 55 кг. на кантара, ще викам УРРААА JoyJoyJoy Уви, след Козуначко не се е случвало, няма и да се случи вече.

# 476
  • Варна
И моят като си гледа програмата вчера реши , че ще има ваканция 1 седмица октомври и гледаше билети , ноу го попариха колегите , че тогава са им изпитите нея седмица и ще си седи на гъза.
И аз това си повтарям, виждам го , усмихва се , харесва си стаята , съквартирантите засега , Уни му е на 3 минутки , опозна градчето .. какво ми трябва Simple Smile

# 477
  • София
Хм, "ние" също нямаме ваканция през октомври. Затова взехме билет за връщане на Коледа.
Ама аз се глася да отида до Бреда през октомври Simple Smile - гледам, че тогава билетите за самолета са на прилични цени. Не че са ме канили, де 😂.
Уф, сърцето ми е свито. Но ще се стегна. Освен и аз да се науча да плета...

# 478
  • София
Бе, за вас друг живот няма ли? Какви плетки? Joy

# 479
  • Варна
Аз готвя като откачена , това ми е новото хоби , преоткрито . 🤪
И му пращам рецепти . И смятам да му консервирам меса и  зеленчуци и каквото може и да му улесня зимното готвене вечер като го мързи много . 😆
Разгледах сайта на Интерлогистика , с тях ще му изпратя останалия багаж като му стане готова банковата карта , чака я тези дни .

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 11:54 от Деска

Общи условия

Активация на акаунт