НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 66 035
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бе, за вас друг живот няма ли? Какви плетки? Joy
Следвам съветите от нидерландската тема - да си намерим занимание, което да ни залисва.
Няколко майки там плетат на 1 кука и то много. Аз не мога...
Но да, мога и с друго да пробвам. Дайте идеи.

# 481
  • София
Ми, нещо по-младежко - спорт, пътувания, пиене... Joy

# 482
Пиенето си върви постоянно. Плетките ги спрях напоследък (след 45 години активно плетене, ама айде не ми смятайте годините), но пък си разширявам професионалната дейност и съм една седмица на творческа почивка в Турция. Казах да не ми звънят, няма да вдигам, и съм пълен рахат, айляк и чок гюзел 😁😁😁

# 483
  • Варна
Ми, нещо по-младежко - спорт, пътувания, пиене... Joy

Те си вървят бре . Канабиса смята ли се ?! 😀 Щото вие не знам на кво бело сте , ама аз от 6 мес съм си баш на дрога . 😉 И не само канабис . Даже се чудя как функционира мозъка ми да съм в пълна кондиция и да мисля за сто неща .

# 484
  • София
и съм пълен рахат, айляк и чок гюзел 😁😁😁
Ашколсун! Heart Eyes
Аз пък имам още доста отпуск, планирах да заведа малките на още едно море лииии, на планина лиии...Обаче нямам сили! Честноооооо...Не че нещо ми е депресирано или нещо такова, не, просто много се изморих, това лято се счупихме от пътуване, отделно имах наистина много работа на работа...И сега само ми се лежи вкъщи. Буквално! Ама подозирам, че ще ми мине за няколко дни и пак ще захвана баиря Laughing

# 485
Аз съм "бабичката" с плетките Joy Хич и не се обиждам - само това ме релаксира и ми дава възможност да си почивам ментално. Но не плета каренца... А такива нещица (колкото се може по-миниатюрно, но винаги може още) :
Скрит текст:

# 486
  • София
Лелеее, часовникарска работа! Браво!

# 487
  • Варна
Червенокоске , майсторка голяма ! ❤  И аз искам на лични линк към магазинчето ти, ако може Simple Smile

# 488
  • София
Ауууу, вярно са миниатюрни Heart Eyes Браво! С тити сигурно се знаете отдавна, аз откакто я помня - да не уточняваме годините, все плете.
Евала, момичета, за нервичките, за уменията. Аз ако трябва да плета или шия гоблен, ще си прережа вените надлъжно - изобщо нямам търпение да си седна на д-то за такива неща. После що детето ми било хиперактивно - ми, на майка си Joy

# 489
Много са красиви нещата, които си сътворила, Червенокоска!Аз съм изумена от търпението ти и изяществото им! Мен покрай заминаването на девойката също ме беше избило на творчество.. Направих рамка за снимка, отбелязали за книга и за абитуриентския и бал- албум...Като тръгна да творя знам, че съм притеснена..

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 19:40 от Stanislavovamarina

# 490
Всичко това съм го правила за подаръци - вдъхнови ме някоя история или човек и ми прещраква нещо Laughing
Много години така се успокоявам, особено след 7клас на децата. Когато бях на 20 се опитах да продавам, но тогава нямаше кой да плати за такъв труд в България и си остана само хоби. Но вече съм решила да атакувам сяета на миниатюристите, както и на колекционерите с макети на къщи по света, които издирват единични бройки ръчна изработка. Детето ми направи снимките сега, като се прибра за ваканцията.
Ама то мойто си е чисто ОКР Simple Smile

# 491
  • София
Прекрасни неща, Червенокоска!❤️

Ние също направихме малък подарък на наборката по случай заминаването. Едно сребърно колие с  четирилистна детелинка и хубав розАв тефтер😁 с послание за деня на всяка страница.
Много ѝ харесаха като ѝ ги подарихме, прекрасни неща ни каза. 😍

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 16:17 от Валенцето

# 492
Прекрасна изработка!
Каква ти почивка... Аз за уч. година напазарувах набелязаното днес. Отпуските ни са негласно забранени... Гадост.
Големия колкото слаботелесен, толкова малкия не. Влизам някъде питам S размер и XL, а те гледат мигат... За едно дете ли, не за две са Blush Blush
Забравих и моята Розовка. След някой ден на пет ... Порастват, това си е...

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 19:10 от janakrasi

# 493
  • София
Червенокоска, респект ❤!
Защо досега си крила този твой талант?

# 494
  • В светлината на слънцето
Ле-лееее, червенокоске, това си е направо изкуство! Голяма красота! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт