Не е ли това кауза пердута?
По принцип питам, не заради авторката.
Ами няма как да го спре, освен да му го заменят с някое друго лекарство ако има въобще заместител
Да, даже ако имате препоръки за такъв ще се радвам да споделите
Ако не го е грижа, ще си остане с думите.
Между другото, в България има ли въобще сексолози?
Да, абсолютно! Сега ще го видим. И аз имам вина тук защото тази тема трябваше да я повдигна сериозно още отдавна. А аз се правих, че уж няма нищо с цел да не го обиждам повече. Милият пък си мислил, че явно свиквам с положението🤣
Да, той иска аз да не искам. И евентуално когато му се преправи, аз да се съглася и да не казвам, че не ми харесва.
Има начини да се задоволи жена, дори и да издържаш 3 минути. Точно за това ме е яд, да кажем ако има еректилна дисфункция нямаше да го притискам така, а то си е чист егоизъм и мързел. Хем не му се занимавало с пред игра, били глупости за него, хем друго по-дълго от 3 минути не може да предложи
Просто явно е егоист в това отношение, но аз не съм го разбирала. Даже го оправдавах и съжалявах, а неговото си е чист мързел и егоизъм
Това му говорих наскоро, че при някои хора децата се случват по-трудно и ако сме от тях ще е голям цирк просто когато кажа на гинеколога колко често пробваме