Семейни отношения под завивките

• 19 403
  • 417
  •   1
Отговори
# 270
Ако човек има нужда да пие бета блокер, който го ощетява в сексуален план, какъв е шансът да го спре?
Не е ли това кауза пердута?
По принцип питам, не заради авторката.

Ами няма как да го спре, освен да му го заменят с някое друго лекарство ако има въобще заместител
Има доста. Въпросът е да има желание да се отиде.

Да, даже ако имате препоръки за такъв ще се радвам да споделите
Ако наистина го е грижа сега ще се опита да направи нещо, за да промени нещата.
Ако не го е грижа, ще си остане с думите.

Между другото, в България има ли въобще сексолози?

Да, абсолютно! Сега ще го видим. И аз имам вина тук защото тази тема трябваше да я повдигна сериозно още отдавна. А аз се правих, че уж няма нищо с цел да не го обиждам повече. Милият пък си мислил, че явно свиквам с положението🤣
Ако беше наистина обичащ и обгрижващ, щеше да намери начин да компенсира 3-минутката. Може преди това да я свърши с език, после 3тв минути, и после да я довърши с пръсти. Може да се оправи сам преди това, за да държи повече. Има и някакви гелове ли какво е, за задържане. Варианти принципно могат да се намерят, ако се обичаха наистина, и двамата. Ама той не я обича и няма желание! Той иска тя просто да не иска. И това е основното. Да си намери някоя фригидна и ще са си супер.

Да, той иска аз да не искам. И евентуално когато му се преправи, аз да се съглася и да не казвам, че не ми харесва.
Има начини да се задоволи жена, дори и да издържаш 3 минути. Точно за това ме е яд, да кажем ако има еректилна дисфункция нямаше да го притискам така, а то си е чист егоизъм и мързел. Хем не му се занимавало с пред игра, били глупости за него, хем друго по-дълго от 3 минути не може да предложи
3 минути са крайно недостатъчни. Мазохизъм е да оставаш в тази връзка.

Просто явно е егоист в това отношение, но аз не съм го разбирала.  Даже го оправдавах и съжалявах, а неговото си е чист мързел и егоизъм
Какви деца бре,  те децата със секс стават, не с реване.....

Това му говорих наскоро, че при някои хора децата се случват по-трудно и ако сме от тях ще е голям цирк просто когато кажа на гинеколога колко често пробваме

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 09:53 от Silvia.Mincheva

# 271
  • София
Винаги ли е бил на това лекарство? И винаги ли е бил същия в секса?

# 272
  • над кукувичето гнездо
Момиче, избий насадените стереотипи от главата си.
Не всяка връзка трябва да е за завинаги.
Не е нужно да стоиш и да понасяш всичко само защото "така трябва, избрала си го и ще търпиш".
Не е нужно всички отношения с отсрещния пол да са с цел дългосрочно партньорство, брак, семейство, деца.

Един Алексис Зорбас ти трябва и ще ти се фокусира картинката.

Избирай себе си. Да се бориш за някого, на когото не му пука, не е себеутвърждаващо, а себеунищожително. Ще се загубиш. Напротив, развий се, развихри се, разгърни се. Жената е стихия. Само мъже да има, че като гледам какво е...

Една песен с малко нецензурно съдържание, но ми се струва точно по темата:

Скрит текст:

# 273
E, то лекарството няма ли да му пречи и на ч***ите? Не му пречи и на езика и на пръстите и ако реално имаше желание, има и начини да задоволи авторката. Дори и с вибратор или дилдо заедно в леглото. Човекът няма никакво желание тя да е задоволена и да се чувства добре.

# 274
Винаги ли е бил на това лекарство? И винаги ли е бил същия в секса?

Като цяло никога не е бил супер добър в секса, няма как да излъжа. Ноо особено в началото се стараеше, винаги се опитваше и втори път да прави и тогава издържаше повече. В началото пиеше някакви други, които съответно не му влияеха добре на кръвното, по-късно вече се зае сериозно с кардиолози.
E, то лекарството няма ли да му пречи и на ч***ите? Не му пречи и на езика и на пръстите и ако реално имаше желание, има и начини да задоволи авторката. Дори и с вибратор или дилдо заедно в леглото. Човекът няма никакво желание тя да е задоволена и да се чувства добре.

Ами да, това е май отговорът. Няма потребност да ме задоволява иии отделно не знам какъв секс е правил преди, явно за по една вечер, но в още в началото ми направи впечатление, че той ръцете си не ги ползва в секса, нито орална любов или целувки по тялото. Просто не му идва нещо и отвътре
Момиче, избий насадените стереотипи от главата си.
Не всяка връзка трябва да е за завинаги.
Не е нужно да стоиш и да понасяш всичко само защото "така трябва, избрала си го и ще търпиш".
Не е нужно всички отношения с отсрещния пол да са с цел дългосрочно партньорство, брак, семейство, деца.

Един Алексис Зорбас ти трябва и ще ти се фокусира картинката.

Избирай себе си. Да се бориш за някого, на когото не му пука, не е себеутвърждаващо, а себеунищожително. Ще се загубиш. Напротив, развий се, развихри се, разгърни се. Жената е стихия. Само мъже да има, че като гледам какво е...

Една песен с малко нецензурно съдържание, но ми се струва точно по темата:

Скрит текст:

Стереотипи са, истина е.
Благодаря за песента разсмях се 😃 оххх никога не съм вярвала, че ще попадна в толкова нелепа ситуация, вярвайте ми

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 10:03 от Silvia.Mincheva

# 275
Сега остава да говориш с него за посещение при сексолог, тук разговорът се поизчерпа.

# 276
  • София
В началото всички се стараят повече. Допусне ли се пускане по течението, рано или късно идва краят... Или ужасът без край. Показателно е, че и в началото не го е бивало. Авторката си идва с багажа, той също. Но от багажа пак ако не поискаш да се разтовариш, няма как да станат нещата.

# 277
Сега остава да говориш с него за посещение при сексолог, тук разговорът се поизчерпа.

Понеже сме от малък град, има ли в групата някой който се е възползвал от онлайн услуги на добър сексолог/ психотерапевт, по възможност мъж

# 278
  • София
Сексолога няма да го научи, той е проспал първите 7 в секса.
Краен егоист и стисняр е.

# 279
и аз мисля, че веднъж стигне ли се до подобно неуважително отношение към партньора, никое светило няма да му помогне да стане човек..

# 280
Сексолога няма да го научи, той е проспал първите 7 в секса.
Краен егоист и стисняр е.

Да, аз на чудеса не се надявам и знам, че няма да се случат. Просто ще е много жалко ако психиката му не е засегната, травмирана аааа си е просто чист  мързел и егоизъм.
Обвинявам се може би за в началото на връзката и е нещо като дълг, не че не ги осъзнавам нещата, не съм чак толкова голяма глупачка

# 281
Мъка,  да са хора на пенсионна възраст, как да е, а то млада жена .  Хубаво да си помисли, това ли е животът, който иска, и дали е склонна на такъв важен компромис, заслужава ли си?
Явно си има проблем здравословен той, щом самолетът се вдига само за по 3 мин., но досега как не е потърсил съдействие от лекар, те и да му сменят бетаблокера , с другия дали ще е по-добре, някъде прочетох че трябвало да се комбинира със стимулант.  Отделно си е и пълен егоист човекът.
Авторке, ако имаш търпение, пробвайте и сексолози и лекари.
Изборът е твой. Все пак не са свършили мъжете.
Не знам чете ли темата на другата жена, може и на лични да и пишеш, да се убедиш, че с дете е в пъти по-сложно, и в каква безизходица е тя, като се е обвързала с такъв човек.

# 282
  • София
И да му е засегната психиката, на 40 е... имал е предостатъчно време да осмисли нещата и да направи нещо по въпроса... Вместо това вменява вина на другите за да ги кара да го търпят в това му състояние. Ако го погледнеш под друг ъгъл, пак е вид мързел и егоизъм.

# 283
  • София
Е, нали на 30?

# 284
  • София
А, обърках темата... те много такива се нароиха Joy Еми на 34 е по-добре, но пак върви към изпусната работата.

Общи условия

Активация на акаунт