Търся мнения, за да се видя отстрани - аз ли греша или мъжът ми е приключил с мен

• 16 552
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
Направили сте грешката, която е много често срещана, заривате се с работа, запълвате всяка минута с някакви служебни ангажименти, като се оправдавате пред себе си, че за вас го правите, ваш бизнес, успех и т. Н. Хората не са устроени така, трябва и емоции, не само работа и стрес. Самият факт, че липсва интимност от години е достатъчно красноречив колко сте далеч един от друг. Време за личен живот трябва да има без значение работа, деца, проблеми. Вие сте го забравили това.
Аз лично бих сложила директно картите на масата. Какво се случва, има ли друга, ще се опитате ли да спасите този брак или не? Можеш и да не питаш нищо и да гадаеш, да се правиш на разсеяна и да го дебнеш, но нищо добро няма да донесе това.

# 76
  • София
Един въпрос към авторката, като е от чисто любопитство, понеже не мога да си го обясня, а не е изолиран случай... когато сексът спре за толкова време, хората наистина ли смятат, че половинката няма да потърси другаде? Как виждат нещата?

# 77
Ще се учудиш колко хора не търсят или поне не за доста време, само си недоволстват. От една възраст натам със сигурност, а аз имам приятелки, които след връзки, където от 3-4 години секс се правеше само по празници сключиха брак - и това преди 30. Не било най-важното. Не съм коментирала, щом ги устройва значи за тях може би е по-малко важно отколкото за мен.

# 78
Наеми частен детектив да го следи къде ходи уикендите, щом не му вярваш на оправданията.

# 79
Изчакай, не бързай със заключенията. Може наистина да има проблем и затова секса да е намалял, а може и да има любовнца. Според мен без факти само с разговор - ще получиш лъжи.
Интуицията рядко лъже, виж без много навлизане в личното пространство - за увеличени разходи, транзакции, зареждания на гориво, увеличени сметки за телелфон, ако има нещо съмнително тогава сваляй карти и говори. И това само ако това поведение, което те смущава продължи.

# 80
Е сега остава да му се рови и в телефона. Като замине доверието в една връзка пиши я бегала и нея.

# 81
  • София
Ще се учудиш колко хора не търсят или поне не за доста време, само си недоволстват. От една възраст натам със сигурност, а аз имам приятелки, които след връзки, където от 3-4 години секс се правеше само по празници сключиха брак - и това преди 30. Не било най-важното. Не съм коментирала, щом ги устройва значи за тях може би е по-малко важно отколкото за мен.

Съгласна съм, че е доста масово явление, затова ми е интерсно и като феномен. За мен има едно навиване, че сексът не е важен, и после като се появи някоя тръпка... Ако пък тръпки няма, си се пържат в бавния огън и си повтарят, че са на сауна Joy

Иначе човек ако иска да изкопчи истината, трябва да говори бавно, приятелски, по между другото, да го предразположи, да го накара да се почувства сигурен, спокоен, все едно води приятелски разговор... и ще изпусне все някой детайл Wink Ама дали ще успее авторката да го разговори така, предвид бушуващите емоции... трябва си голяма доза хладнокръвие и малко актьорска игра. Но може да пробва сега, докато още не е показала подозренията си.

# 82
Е сега остава да му се рови и в телефона. Като замине доверието в една връзка пиши я бегала и нея.

Бе три години без секс, ква връзка, кво доверие... Аз бих търсила истината, пък после ще взема решение.
Като почнат някои дами с мантри за доверие и лично пространство... Ми щом за мен няма място в неговото лично пространство, за какво доверие говорим.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 10:47 от Прекрасная Василиса

# 83
Аз направо бих проверила телефона докато се къпе. Разговори, съобщения, снимки, messenger, viber, кошче-то за изтрити неща и така. Пък ако ще да е навлизане.

# 84
Все пак говорим за дългогодишно семейство. Някакви дебненици и недомлъвки за мен са за хора, които са в скорошни или айде 4-5 годишни връзки. Аз с моя мъж с 2 деца и 11 години брак хич няма да губя време да дебна и да се вайкам. Право куме в очи. Без комуникация и исреност, нищо не става. Айде пък да седнем и да му кажа между нас не върви, секс не правим, усещам, че се отдалечаваш и сме съквартиранти и да видим как мъж, с който си знаем всичко точно ще ме излъже. Ще излъже, ако се знаем от вчера.

# 85
Радева, той като те излъже, а ти знаеш, че те лъже, какво точно ще направиш без никакви доказателства и без да навлизаш в личното му пространство? Ще се правиш че му вярваш ли, докато те яде от вътре?

# 86
Радева, той като те излъже, а ти знаеш, че те лъже, какво точно ще направиш без никакви доказателства и без да навлизаш в личното му пространство? Ще се правиш че му вярваш ли, докато те яде от вътре?
Именно де, ще разбера, че лъже, което ми е предостатъчно. За какво ми е това доказателство? Да не съм полицай, разбера ли, че лъже, ясна е работата.
От там нататък си взимам решенията.

# 87
Еее малко по - спокойно с изказванията , че човек само тук да чете споделеното, историите са безкрай, съветите също, но когато ти дойде в къщата е различно. Обективност, субективност и взаимно решение се омесват, а бъдещето е напред.
Едно е при хора на 20-30-40 г с 10-15 г връзка и съвсем друго на 45-50+ с изградени, нагодени характери , големи деца, общи имоти и бизнес. Погледът и решенията от позицията на годините е различен .
Съвсем хипотетично - в сегашният си идеален живот разбираш , че преди 5 години мъжът ти/ жена ти е имал кратка забежка/ връзка  и ...?
Разваляш всичко или продължаваш .

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 13:33 от ccvet

# 88
Абсолютно се свързвам с историята, от много години заедно, с общи бизнеси, имоти, живот, деца, само без частта със секса. Аз моя мъж бих го хванала на първата седмица, в която не търси секс 😂
Забежката е забежка, приключила. Актуална връзка, която лишава нас от връзка, вече е друго. Като при лекарствата, преценяваш кое има предимство, ползите или вредите.

# 89
Ако някой смята да рови в телефона на половинката, трябва да е готов и за евентуалните последствия. Какво ще направите, ако откриете чатове/забежка? Ще му стъжните живота с драми, ще се изнесете, ще се разведете?

Общи условия

Активация на акаунт