244-та лятно-ваканционна, морско-гореща и много лежерна немска тема

• 33 057
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
някой има ли лидл плюс ап ? аз сложих един, регистрирах се ... само не намирам какво се сканира на касата ? т.е. не виждам нищо за сканиране ??? само разни предложения и купони... хелп
.

# 541
  • в сърцето на един мъж...
В средата на екрана ти, долу, трябва да има един бар, син, на който пише лидъл плюс кард. Като цъкнеш на него и се появява все едно бар код, него сканираш на касата, на устройствата, които са сложени

# 542
Гея мерси . Намерих го.

# 543
Много е подвеждаш арр внимавай, все по рядко го ползвам. Миналата седмица макарони безплатно при покупка над определена сума и понеже им знам номерата пише 500 гр., а масово заредени от 600 гр. и съответно видях на съседен регал опаковка от 500 гр. малко количество.  Варианта е да питаш или като влезеш вътре за подробности на конкретния продукт да сравниш кода от етикета ме посъветва служителка.

# 544
  • Германия
Не знам, аз нямам проблем в приложението, използвам го вече 2-3 години, откакто го пуснаха. Гледане си е необходимо, но все пак ясно си пише за кои продукти става дума - кодове, грамажи, картинки.

# 545
  • в сърцето на един мъж...
И аз го ползвам редовно, току ме наградят с някой 5евров бонус Simple Smile

# 546
аз ползвам много пейбек картата, не е много датенконформ..редовно плащам с точки

# 547
  • Немция
И аз в групата с Payback- и Deutschlandcard, плащам с точки, когато се съберат повече, доволна е Бибит тогава Smile.

От всякакви вериги ме "бомбардират" с тези апп-ове.

# 548
Аз имам някаква много стара пейбек карта , на около 20г. и я давам когато мога , но се опитах да се логна наскоро и те са сменили някак клиентските номера мисля има още една цифра. Ами не ми криемаше клиентския номер. Иначе картата . Май щях да им се обаждам и май ги забравих ...
При нас взеха да продават тиквите Simple Smile

# 549
  • Немция
Хайде малко пак училищна тема.
Гледам, че от 7 клас имат право да ползват калкулатор в час по математика(и то точно определена, която има всеки в класа), както и на класни работи.
Тъй като по мое време не се позволяваха елки, а и доколкото разбрах в български училища все още не се позволяват, май чак в 12 клас, се питам кои са предимствата, кои недостатъците. Явно плюсовете са повече, щом е станало стандарт в обучението по математика.
Един вид тема за размисъл.Grin- за хора, занимаващи с математика всъщност. Аз съм далеч от математиката вече.

# 550
  • Germany
По мое време се позволяваха, но не си спомням след кой клас, май в 8-ми вече можеше. Детето в 8 все още не са им разрешавали.
Ще правят тази седмица входящи тестове по дойч и мат, от сега си представям какво велико омазване ще е 🤪

# 551
Бибит не се ползва непрестанно. Ползва се за определени раздели, после не се ползва , друг клас не се ползва после пак се ползва ... учат нещо там с калкулатори и без ... Всичко е наред.
Аз още не успявам да се справя с лидл плюс картата.  Тя в същност за субиране на точки ли служи или плащаш нещо с нея. Не го разбирам.

# 552
  • Deutschland/HE
Бибит, при нас поръчката на калкулатори беше организирана от училището. Тези калкулатори са одобрени от министерството и могат да се ползват до завършването. Многа са полезни и децата ги ползват много активно в 10-13клас, не само по математика, а и по химия и физика. Дадоха ни сайт, за да можем освен калкулатора да си допълним екстри като надпис, калъф, книжка с допълнителни указания, да платим и после от училище ги раздадоха.

# 553
  • Немция
На големия в 7 клас също правиха обща поръчка на калкулатори.

В класа на детето на моя приятелка не са ползвали въобще калкулатори, не било разрешено, а завърши тази година ЕГ в България.

# 554
  • Deutschland/HE
Да, в България не ползват в основното училище, евентуално в гимназията, но на изпити не са разрешени.

Общи условия

Активация на акаунт