Отговори
# 225
Бих пробвала Missha Cleansing Oil Dust Off почистващо олио за чувствителна кожа, защото мисля, че ще е добре за моята кожа. Други продукти на марката, които ползвам, ми допадат много.

# 226
Използвала съм Missha M Perfect Cover BB Cream, като съм много доволна - разнася се лесно, добра покривност, намерих си моя номер цвят.

# 227
Бих се радвала да пробвам слънцезащитните продукти - A'PIEU Super Air Fit Mild Sunscreen Daily SPF50 + / PA ++++, а също и тези с екстракт от охлюви (Mizon Snail Repair Intensive Toner)Blush

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 15:43 от Стела Т

# 228
Бих пробвала Шампоан възстановяващ и регенериращ косата, Himalaya, 400ml, защото ми допаднаха 5-те ключови предимства:

Укрепват косъма
Намаляват накъсването
Редуцират увреждането
Подхранват
Изглаждат

С моята къдрава коса, вече сме във война и търся всякакви решения, които да ми помогнат да се "поизглади" малко

# 229
  • Русе
Почистваща пяна с Нийм, Himalaya Herbals - много хубав продукт. Доволна съм от пяната! Препоръчвам!

# 230
Бих пробвала Missha All Around Safe Block Soft Finish SPF50+ PA+++ Слънцезащитно мляко с SPF50+ и Light Hydrator Sun Face Cream SPF30, защото съм чувала много добри отзиви за тях.

# 231
Бих желала да пробвам Missha Time Revolution Night Repair Ampoule 5X, тъй като марката ми е любима и все още не съм
Пробвала ампулите, а отзивите за тях са чудесни. ❤

# 232
Бих пробвала A'PIEU MULBERRY.

# 233
  • Бургас
С удоволствие бих пробвала Missha Bee Pollen Eye Ampouler.

# 234
Душ гел KUNDAL Honey & Macadamia с аромат на ванилия, бих го пробвал с най-голямо удоволствие.

# 235
  • Тук и там
Ще ми се да опитам действието и ефекта на този продукт

Серум за коса KUNDAL Macadamia с аромат на цвят на череша

косата ми има нужда от хидратация след летния сезон, прекаран край морето и басейна.

# 236
Участвам с мазна кожа съм .

# 237
Използвала съм Missha M Perfect Cover BB Cream - харесва ми, защото пасва на кожата ми.

# 238
  • София
Бих изпробвала Light Hydrator Sun Face Cream SPF30.

# 239
Използвала съм някои от продуктите на Missha, а бих опитала нещо на Hada Labo.

Общи условия

Активация на акаунт