Отговори
# 90
Lenny Lamb 🔝 много съм доволна, живот и здраве ще си я използвам пак

# 91
Lenny Lamb 🔝 много съм доволна, живот и здраве ще си я използвам пак
Лейдис към по опитните какво е най-необходимо? Какви са полезните покупки за бебе? И съответно кои са ненужните неща? Ако може препоръки за раници, колички,абе всьо. Знам,че е рано ама да. Simple Smile

# 92
аз ще напиша моя списък по късно като се има предвид че купих милиард трилиона неща мисле че ще е полезен 😀
Сега имам въпрос тези с вижъна за колко дена ви излезна резултата че отивам да пускам днес . и кога пуснахте вие( ден от седмицата ) и кога излезна

# 93
Аз го пуснах Вижън плюс теста в сряда сутринта и още го чакам, иначе момичето ми каза че и в събота работят там където се обработват резултатите. Каза, че до сряда тази седмица би трябвало да е готов, защото срока за резултатите бил 7 работни дни.

# 94
Привет! Как се случват нещата с пренаталните тестове, когато нямат офис, лаборатория в твоя град?

# 95
Пътуваш до град, където има лаборатория..?! 😀 И аз съм така. Аз и за прегледи пътувам до София. И за раждането пак... 🙂

# 96
за пренатест няма какво да направиш отиваш там където има защото те ги пращат в чужбина . Предполагам в големите градове има просто трябва да избереш кой ти е удобен на теб

# 97
Пътуваш до град, където има лаборатория..?! 😀 И аз съм така. Аз и за прегледи пътувам до София. И за раждането пак... 🙂

Пфф, много исках да избегна това с пътуването, понеже ми е лошо и не знам дали ще оцелея Laughing
Петък съм на преглед и пак трябва да пътувам от сега ми става лошо..

# 98
Напълно те разбирам..
Остави, че ми става лошо. Ние даже спираме да повръщам... Имай предвид, че София ни е на 100 и малко километра. До морето беше АД! Стигнах в насипно състояние... 😀

# 99
През цялата бременност настръхвам и често ме втриса. Това нормално ли е и на някой случва ли му се? Много е странно.

# 100
тва от хормоните Simple Smile и аз понякога съм така

# 101
Напълно те разбирам..
Остави, че ми става лошо. Ние даже спираме да повръщам... Имай предвид, че София ни е на 100 и малко километра. До морето беше АД! Стигнах в насипно състояние... 😀

Ооо, и мен не ме подминава повръщането, а сега както е и топло...Laughing И при мен пътя е около 100км, ходя в Тутракан. А за море и дори не си и мечтая, поне на този етап.. Явно ще стискаме зъби и така..

# 102
На мен 50км до Варна ми се виждаха много за пътуване за прегледи и раждане, но сега като видях 100+ вече не мисля така. Интересно ми е само като дойде време за раждането как ще става с времето.

# 103
На мен 50км до Варна ми се виждаха много за пътуване за прегледи и раждане, но сега като видях 100+ вече не мисля така. Интересно ми е само като дойде време за раждането как ще става с времето.

Трудно Laughing Ще ти разкажа на кратко моята история. При първото ми раждане трябваше да ме приемат  на 17.01, но естествено естествено водите ми изтекоха предната вечер в 2ч през нощта...  отделно, че раждах януари и тогава обикновено има сняг и все ме човъркаше какво ще е времето. Гледах да съм спокойна, че всичко ще е наред , а и като първескиня се успокоявах с факта, че няма да родя за 1ч.... и така имах късмета всичко да мине добре!

# 104
И аз настръхвам, само леко да духне вятър, на 40 градуса дори, странно е Simple Smile
През цялата бременност настръхвам и често ме втриса. Това нормално ли е и на някой случва ли му се? Много е странно.

Общи условия

Активация на акаунт