Бременни и майки от проблемното 2007

• 42 009
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
То май и аз това правя само готвя гладя и обирам прах отвреме на време всичко друго е оставено на мъжа ми той няма претенции за това поне.Пожелавам ти успех и дано малкото ти съкровище не ти създава проблеми през оставащите ти две седмици  Peace

# 571
Джо-джо, всичко ще наред, сърцето винаги подсказва правилното решение.
Особено на добрите хора.

# 572
  • BABYLAND
ДЖИДЖКЕ, представям си колко си стресирана, но все си мисля, че в апаратурата с която гледат лекарите са аложени средни стойности. Нали се сещаш, че както се разждат дечица по 5 килограма, така се раждат и такива от по 2500 кг. Какт има такива юначета по 52 см, така има и по 47 см. И какво излиза, това дето се е родило 5 кг. и 52 см. е носено 12 месеца ли?
   При теб остана много малко, гледах ти термина скоро, защото ти така и не си сложи лентичка, та само ни затрудняваш със смятане.  Mr. Green А има и нещо друго - често "виждат" едро бебе, а то се роди мъничко и обратното. Уж "виждат" дребосъче, пък вземе че изскочи някое гигантче.
   Притесненията на този етап само ти вредят...

# 573
Розичке,благодаря ти!  Hug
Вярно,че съвсем малко остана.Датата на секциото е  28.08,ама не знам дали човечето няма други планове,че нещо се е смъкнало надолу.Пък и аз напоследък много се стресирам от разни ситуации,дето ми ги сервират околните.Нали съм нервак реагирам много бурно и емоционално и не знам дали с това не му влиая зле на бебето.В смисъл,че ако го стресирам може да бърза да се "отърве" от мен  Mr. Green
За лентичката-виновата!В началото не я сложих,защото точно по това време имаше много момичета с неуспешни процедури и ми беше гадно да се радвам на лентичка,после забравих за нея,а когато ми дойде на акъла да си слагам,вече бях към края на осми месец и реших,че няма смисъл.Та така с лентичките  Grinning.
И аз накрая с това се успокоих.Че това е просто един уред,при това колкото и да е точен си зависи от човека който мери.Реших,че щом на този етап нищо не мога да направя е по-добре да си мисля,че апарата е сгрешил.Само че докато бях по-притеснена се впуснах да "храня" по-добре малкото,а сега като се примерих с мерките и теглилките съм направо за бой.Дано моето лошо хранене е било за моя,не за негова сметка.Скоро ще го видим това юначе дето ме търпи толкова време едро ли е или пък е дребничко.Само едно искам да е здраво и да се появи на този свят безпроблемно.
Разправяй сега ти как си,че в петък отивам във Варна на преглед и там ще остана докато ни изпишат.Хей,майчета пишете и вие,че много ще ми липсвате!

# 574
  • Варна
Dji-Djo, мила, всичко ще е наред, сигурна съм  Peace Толкова малко остана, Ъпсурд да се обърка каквото и да било  Naughty Значи ще ни погостуваш в града Simple Smile Ще имаш ли нет? Ако ти е скучно ела да погледаш юнски мами и бебета  Flutter

# 575
  • Варна
Dji-Djo, мила, всичко ще е наред, сигурна съм  Peace Толкова малко остана, Ъпсурд да се обърка каквото и да било  Naughty Значи ще ни погостуваш в града Simple Smile Ще имаш ли нет? Ако ти е скучно ела да погледаш юнски мами и бебета  Flutter

Обещала си ми среща-гореща, помниш ли? Flutter Джиджо искам те и тебе, обезателно  Naughty

# 576
  • Варна

Обещала си ми среща-гореща, помниш ли? Flutter Джиджо искам те и тебе, обезателно  Naughty

Ами ако Dji-Djo е навита, хайде да използваме съботното утро  Flutter

# 577
  • София/Варна

Ами ако Dji-Djo е навита, хайде да използваме съботното утро  Flutter
А мен и Оги искате ли ни?

# 578
  • Варна
Не мога в събота, може ли в неделя?

# 579
  • Стара Загора
А нас искаш ли ни?  smile3534

# 580
  • Варна
А нас искаш ли ни?  smile3534

Тебе първо ще те гърмя, после ще те искам, къде се губиш, имаш отчет да даваш...

давайте да се събираме в недея, аз мога преди обед, от 9.00 до към 12.00 някъде в Морската

# 581
  • Варна
Леле, темата на 2 стр. се забутала, я да я побутна с малко новини от Dji-Djo: Бебето явно бърза, тапата й паднала вчера, плацентата е презряла, има странни болки... демек до 28-ми може и да не дочака. Сега ще ходи през ден на запис на тоновете.

Иначе, Миленка и Kayrenn, май няма да можем да направим среща с нея. Аз вчера я видях набързо в Майчин дом, но тя никак не се чувства добре като ходи, боли я почти непрекъснато. Та ако искате да се видим трите. Другият вариант е да отскочим до Майчин дом, когато тя е на запис там (ако бебо още не е хукнал  Mr. Green ).

# 582
  • Варна
Аз до края на седмицата няма да мога, утре ще кръщавам Виктория и ще имам гости до събота, освен в неделя. Светле пусни един телефон да ти звънна, да се разберем  Hug

# 583
  • Варна
Здравейте  Hug
Утре е секциото на Dji-Djo! Хайде колективно да й стискаме палци! Тя е доста нервна, страхува се и за бебето, дали ще може да диша нормално след аспириновата терапия. Поне е порастнало до 2,800 кг! Дано и с двамата всичко да е наред  Praynig

# 584
  • София
Много стискам палци на Dji-Djo Praynig! Сигурна съм, че всичко ще е наред с бебчо Grinning. Утре ще чакам добрата новина!

Пък мен май ще ме кюртират. За втори път съм на метергин за изчистване на матката, но май ефект няма Confused Искам най-после всичко да свърши и спкойна да си се радвам на дечицата.

Общи условия

Активация на акаунт