Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното кръвно налягане по време на бременност?
Какво е препоръчителното лечение за ниско кръвно налягане по време на бременност?
Какво е средното тегло на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното лечение за ниско кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво е средното тегло на бебето по време на бременност?
-
Какво е подуването по време на бременност и какви са неговите последствия?
-
Какво е нормалното развитие на плода по време на бременност?
10-тина дни след раждането започнах да вдигам температура. Док. ме прегледа старателно, не видя нищо обезпокоително, но все пак ми изписа антибиотик и хим. масаж с метергин. Уж се оправих, но кървенето не спря /съответно хемоглобинът ми много падна/. Преди няколко дни започнаха да изпадат съсиреци и съвсем се засили. Отидох при друг лекар. Оказа се, че матката отговаря на бременост 10 - 11 г.с. и в нея има сегменти /най-вероятно съсиреци/. Отново ми предписаха хим. масаж и този път два вида антибиотици. Док. каза, че ако до вторник не се изчистя - кюртаж. А аз продължавам да кървя

. 

Стиснати палци и за теб.