Бременни и майки от проблемното 2007

• 41 999
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Пък мен май ще ме кюртират. За втори път съм на метергин за изчистване на матката, но май ефект няма Confused Искам най-после всичко да свърши и спкойна да си се радвам на дечицата.
Милата! Какво стана? Какво се обърка? Стискам ти палци всичко да свърши бързо  Praynig

# 586
  • София
Не знам, svetli  Tired 10-тина дни след раждането започнах да вдигам температура. Док. ме прегледа старателно, не видя нищо обезпокоително, но все пак ми изписа антибиотик и хим. масаж с метергин. Уж се оправих, но кървенето не спря /съответно хемоглобинът ми много падна/. Преди няколко дни започнаха да изпадат съсиреци и съвсем се засили. Отидох при друг лекар. Оказа се, че матката отговаря на бременост 10 - 11 г.с. и в нея има сегменти /най-вероятно съсиреци/. Отново ми предписаха хим. масаж и този път два вида антибиотици. Док. каза, че ако до вторник не се изчистя - кюртаж. А аз продължавам да кървя Confused Най-вероятно не съм изчистена добре или се е отворил вътрешен шев /ама то и аз не се спрях и тежко вдигах../.
Знам, че няма да боли, защото ще е с пълна упойка, но толкова бърникане ми се събра през последната година и половина, че вече направо ми се реве видя ли гинекологичен стол.

Важното обаче е утре при Dji-Djo всичко да мине бързо и леко и да си гушне сладкото бебче Grinning

# 587
Здравейте  Hug
Утре е секциото на Dji-Djo! Хайде колективно да й стискаме палци! Тя е доста нервна, страхува се и за бебето, дали ще може да диша нормално след аспириновата терапия. Поне е порастнало до 2,800 кг! Дано и с двамата всичко да е наред  Praynig

Дано! Тя заслужава да бъде щастлива майка на здраво дете!
Затова ще стискам палци и на ръцете, и на краката. И ще се моля всичко да е наред!  Praynig

Dji-Djo, с теб сме!!!

# 588
  • София/Варна
И аз стискам палци на Dji-Djo!

За съжаление май няма да се запознаем с варненските майчета, защото аз си заминавам в четвъртък Simple Smile.

# 589
  • Варна
За съжаление май няма да се запознаем с варненските майчета, защото аз си заминавам в четвъртък Simple Smile.
Аз съм свободна, но нали Миленка беше заета до неделя с кръщенето  Thinking
Ако тя е навита, да се видим утре! За съжаление нямам друга връзка с нея освен през форума.

# 590
Ейй, дошло време за Джиджо.Успех и от мен!
И кажете и да не се притеснява за аспириновата терапия.Ех, тея лекари бе.
Не може да има проблем с дишането заради такова нещо. Hug Praynig Hug

Лекси, успех и на теб!Дано нямаш повече проблеми и се изчистиш сама.

Весела среща във Варна!Целувки!  bouquet

# 591
Джиджо с теб сме миличка утре ще те мисла цял ден стискам палци

пращам ги при теб Джиджо

В колко часа ще е секциото на Dji-Djo!

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 13:38 от Мaia

# 592
Много стиснати палци на Джи-Джо за утре  Praynig Praynig Praynig Сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug

Лекси мила и на теб много стиснати палци да не стигаш до кюртаж  Praynig Praynig Praynig

# 593
Леко и безоблачно появяване на човечето на Джи-джо. Нека всички притеснения се окажат напразни. Praynig
Лекси, много силно вярвам, че няма да се стига до кюртаж. Hug

# 594
  • София
Dji-Djo стискам палци всичко да мине успешно !!! Praynig Praynig Praynig

Виртуална прегръдка от мен  Hug

# 595
И аз се нареждам с палците за Джи-джо! Praynig Praynig Praynig
Лекси, дано и при теб мине гладко всичко!

# 596
Стискам палци за Джи/джо и ще чакаме утре радостната новина   Flowers Four Leaf Clover

Лекси, дано при теб се оправи всичко без намеса на доктора Praynig

# 597
  • София
Джи-джо, с теб сме миличка Praynig Всичко ще е наред!
 Секциото е първото за деня - насрочено е за 8,30 ч. Новините за бебчо ще ги знаем по-късно, защото Джи-джо ще ражда с пълна упойка.

# 598
Джи-Джо много кураж! С теб сме...  Praynig Hug fingerscrossed

Лекси  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано се разминеш с кюртажа...

# 599
  • BABYLAND
ДЖИДЖЕНЦЕ, с теб съм миличка - и мислено и духом. Тялом ще си позволя да не мърдам по-далече на 2-3 км. от дома. Дано всичко е наред.  Praynig Ч!ака, с нетърпение новини за теб и малката шушулка.
   ЛЕКСИ, пу че се ядосах като видях през какво преминаваш. Ееееееее, край нямат ли тези проблеми.  ooooh! Стиснати палци и за теб.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт