Бременни и майки от проблемното 2007

• 42 026
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Лекси,успех и чакаме новини за бебчо!

# 481
Лекси мила и от мен много стиснати палци за днес  Praynig Praynig Praynig Сигурна съм, че всичко ще е наред (а може вече в този момент да се гушкате с бебка  Rolling Eyes).
Сякаш беше вчера, когато беше в процедурата по ин-витрото  Simple Smile

# 482
Лекси, успех мила  Praynig Чакаме хубави новини за бебе Теди  Hug
Само като си представя, че вече сигурно си я гушкаш, направо ми се приплаква от умиление.

# 483
вече Лекси е щастлива мама! Wink  bouquet

# 484
  • BABYLAND
Хайде , момичета! Занемарихме темата, чак на 3 страница е отишла.
   Моля се скоро да имаме нови попълнения - вече съм си ги набелязала, едната я сънувах.  Grinning     
   Моя дребосъчко рита като подивял, а аз се смея с глас като гледам по корема какви бибунки ми стават от крачетата му.

Давайте отчет как сте, малките съкровища колко са порастнали...снимкиииии, снимки искам. Mr. Green

# 485
  • Варна
 Моя дребосъчко рита като подивял, а аз се смея с глас като гледам по корема какви бибунки ми стават от крачетата му.
Мъж, а  Mr. Green Аз питах на предна страница знаете ли вече пола, явно моите момичешки предсказания не са се сбъднали. Нищо, важното е да е живо и здраво юначе  Hug

П.С. Снимки искаш значи, ок, довечера ще пейстна една на моя бузанко  Mr. Green

# 486
  • BABYLAND
Светлинко, нях отговорила, душицо че мъж чакаме.  Grinning
   Чакам снимки на звездичката.   bouquet

# 487
# 488
Лекси,твоето момиченце грее като слънчице.И тук искам да ти пожелая да ви е жива и здрава,а ти бързо да се възстановиш  Hug

Розичке,май останахме само двете в тази темичка.Мамите нямат време,а толкова ми липсват... Пиши как си?Надявам се всичко да е наред и да се чувстваш добре.Значи ще си имаме още едно момченце  Grinning.

Светли,много ви е сладко момченцето.Не знам защо,но прилича на представата ми за нашето.Нацелувай сладкото носле от нас.Възстанови ли се вече от операцията?Как се чувстваш?

# 489
  • Варна
Мамите нямат време,а толкова ми липсват...

Светли,много ви е сладко момченцето.Не знам защо,но прилича на представата ми за нашето.Нацелувай сладкото носле от нас.Възстанови ли се вече от операцията?Как се чувстваш?
Мамите имат време, ама не се сещат да пишат тук  Blush Аз напоследък за малко неща се сещам, много отвеяна съм станала!
Благодаря за комплимента за бебочко  Hug А за операцията какво да ти кажа, малко смесено ми е. Като съм удома съм пушка, нищо ми няма. И се заблуждавам колко неща мога вече да свърша. Ама вчера опитах да пусна прахосмукачката и само на първата стая "слязох на земята" - заболя ме шевът  ooooh! После излизахме на разходка и си ме болеше през цялото време (иначе досега навън не ме е боляло), явно се понатоварих. А така искам вече да излизам сама с количката! Ама пустият блок много стълби има и трябва да я нося от асансьора до входа, а не смея.
Иначе ходих на контролен преглед, всичко е наред, матката има още 1 см да се прибира, лохиите кажи-речи спряха, остава да си получа резултата от цитонамазката и да е добър. А, пропуснах, мойта любима миома се е свила наполовина  Grinning

Та тъй... Ти какво реши? Къде ще правиш секциото?

П.С. За мамите дето не пишат - днес си мислех за Aya, колко ли са големи вече момчетата  Crazy

# 490
  • София
Благодаря ви за милите думи Hug   bouquet

С бебе Теди сме добре. То си спинка почти през цялото време, яде лакомо /кърмене и дохранване/, рядко плаче, но когато го прави, разбират и в съседния блок Grinning
Аз почти се възстанових - нямам болки, но през повечето време се чувствам като парцал. Таткото си е взел отпуск и основно той се занимава с Теди и домакинството, а аз издавам нареждания, излегната в кревата Mr. Green.

svetli , голям сладур е бузанкото ти - пу- пу Grinning Искам да те питам за кървенеето. Още в болницата почти спря, но от събота вечерта започна пак - не постоянно, а от време навреме по много наведнъж, със съсиреци. Понякога /особено при ставане/ се чувствам като "побита на кол" Confused Първия път май не беше така и се чудя дали е нормално. Иначе раната почти не я усещам, ходя си, навеждам се и т.н.

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6994&AlbumId=99388

# 491
  • Варна
Лекси, добре дошла и тук  Hug
Кървенето и при мен беше странно. В болницата почти спря. После седмица някъде беше като в последните дни на М. После една нощ получих страхотен кръвоизлив, както бях права насред стаята и приспивах Божко. Как не протекох на килима не знам (ставам вече за рекламно лице на превръзките ми  Mr. Green). Следващите няколко дни стана светло розово, а от седмица насам вече ме ядосва - само цапа, та съм на ежедневни превръзки, ама ми писна. От вчера уж спря окончателно. Тъй че беше с много изненади, най-вече очакванията бяха да е доста по-кратко (нали при секцио изчиствали старателно матката). Явно е до организъм.
За усещането "побита на кол" - аз го имах в болницата. Момичето, което ражда с мен, го получи първа и се смееше, че се чувства все едно й отнемат девствеността  Joy

# 492
  • София
Здравейте момичета Grinning Зареждам се с настроение като влизам в темичката ви и ви гледам бебоците и ви се радвам на тумбаците!
Лекси, много е сладка малката Теди! Целуни я от мен! Не се притеснявай за кървенето. Аз кървих цели 40 дни...просто имах чувството, че няма да има край, чувствах се като пребита, а и кръвното ми беше ужасно ниско...Дано по-бързо се възстановиш!
Светли, какви бузки само е надул малкия сладур (между другото, Боби ли му казвате на галено Wink)
Голдънче, така е каке като чакаш мъжко. Големи футболисти са! И моят корем така се мърдаше наляво надясно, направо ми беше неудобно като влезех в градския транспорт Embarassed Всички се втренчваха в движенията на корема ми Laughing
Прегръдки на всички Hug

# 493
Лекси, още веднъж честита ви мома Теди, много е красива Hug
Светли, твоето момче също голям сладурко, абе всичките форумски деца са като за реклама бе Mr. Green

# 494
  • BABYLAND
Леле Светли, какъв е сладък. мамин той, нацелувай го от мен.
Лекси, бузанката е много красива и оформена...бузките са й като меденки. Идва ми да ги заръфам.  Mr. Green
ДЖИ ДЖО, ще запълваме темата, но искрено се моля и надявам скоро да влязат нови попълнения. Как си ти мила?

Общи условия

Активация на акаунт