Бременни и майки от проблемното 2007

• 42 023
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Лекси мила, още веднъж честито и в тази тема   bouquet Много е сладка госпожицата, пу, пу  Simple Smile А и кака й не й отстъпва  Simple Smile Да са ти живи и здрави и двечките и да ги нацелуваш от мен  Hug (съжалявам, че не ти писах на лични, но от извесно време не мога да си влизам в ЛС тук  Confused)

Светли и твоят малък мъж е голям сладуран с тези бузки  Simple Smile Много целувки и на него  Hug

# 496
  • Варна
(между другото, Боби ли му казвате на галено Wink)
Аз - Божи, Божинце  Laughing Повечето баби+дядовци - Божидарче, някои - Боги, таткото - както му падне  Joy

Ето ни в по-приличен вид http://images18.snimka.bg/003455600.jpg

# 497
  • BABYLAND
СПЯЩИЯ КРАСАВЕЦ!!!  Heart Eyes

# 498
  • София
Отново благодаря за комплиментите за Тедито   bouquet . Наистина ми е сладурка Embarassed
Поуспокоихте ме за кървенеето. С Цвети, доколкото си спомням спрях да кървя още в болницата, а в къщи ми цапаше само няколко дни, но явно всеки път е различно.
Между другото, при секциото се видя, че съм имала много сраствания от предишната операция. Док. доста се е озорил да ме оправи... За мен това се явява евент. причина за незабременяването ми /защото въпреки, че док. Владимиров ми постави диагнозата "изчерпан яйч. рез", аз не съм убедена в нея/
mishana , как вървят нещата при вас? Да знаеш, че много те мисля Hug  Hug Hug И съм сигурна, че скоро ще ни зарадваш!

# 499
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Лекси,добре дошла мила. Теди е голяма слдурка 4470, каката също  Да ви са живи и здрави и само да ви радват.
За кървенето - при мен продължи до към 40 тия ден. Като на моменти почти спираше и после пак тръгваше. Като казвам спираше - по цял ден нямаше никой и примено вечер се изсипваше. После още 10-тина дни цапаше по малко и чак след това спря. Сега се чудя кога ще ми дойде newsm78
Светли, малкия е голям сладур Laughing
Целувки от нас двете с Бори на всички Hug

# 500
Лекси........ Светли ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА МНОГО СА СЛАДКИ

# 501
П.С. За мамите дето не пишат - днес си мислех за Aya, колко ли са големи вече момчетата  Crazy

Много са големи, да  Heart Eyes. Нямам снимков материал качен за съжаление - местихме се пак и сме пред нов местене в новата къща и не знам кое къде ми е, та го няма кабела да сваля снимките от фотоапарата  Tired.

Мисля ви всички и ви се радвам много, но почти не успявам да вляза да прочета, камо ли да напиша нещо  Cry.

Иначе сме много добре - страхотни са ми бебоците - милички и добрички и ужасно лъчезарни  Heart Eyes.

На Голдънчето и Джи-Джо специални прегръдки - дръжте се, не остана.
  bouquet
Моля се много скоро още нови мами да има тук  Praynig

# 502
  • София
Aya, още ли сте около Южния да си спретнем една среща след 10-тина дни? 

# 503
Отдавна не сме, но ако се разберем ще дойда с колата  Peace. Сега заминаваме почивка и след това ще е тъкмо за срещи  Flutter

# 504
Много се радвам да видя тук нашите майки  Hug

Светли,имам записан час за 31.07. при д-р Максим Яков,но не съобразих да питам дали през август,особено в края ще е на работа и сега се притеснявам дали няма да се окаже че е в отпуска и съм била напразно път до Варна.Говорих и с Александров по тел.,но останах с впечатлението че не иска да се ангажира.После каза да си избера една дата след 20.08. и да отида,щял да ми направи секциото,но ми прозвуча някак несериозно и реших повече да не го търся,дори и Яков да почива.Получих много хубави отзиви за д-р Скочев от окръжна и мисля да издиря координати и да се свържа с него като втори вариант.Ако трябва да раждам в Бургас ще съм много притеснена.

# 505
Я,темичката отишла на 4 стр.

Голдънче,как сте с вашето мъниче?

Уайт,а вие как сте?

А как са нашите момиченца и момченца?

Взе да ме тресе предстартовата треска.Във вторник ще ходим във Варна да се уговорим с някой лекар за раждането и вероятно ще се върнем с назначена дата.Много ме е страх и от пътуването,и от това че август е месеца на отпуските и лекарите може да не са на работа когато му дойде времето.

Липсвате ми и се надявам да драснете по някой ред.

# 506
Оооо, много се радвам да видя мама Ая с малките сладурковци. От много време не се е обаждала, но явно не й остава такова. Нищо, простено й е.
Лекси, Светли - поздравления за дечицата. Страхотни са!
 Е, то се знаеше де, като са форумски бебета... Hug

Джи-джо, още малко остана....да станеш горда мама! Дръж се в тия летни жеги.

# 507

Благодаря, добре. Растем усилено, но още не се обаждаме на мама. Grinning
Минаха 3 дни от прегледа и пак ме хваща параноята. Embarassed

# 508
Уайт,мен ме хващаше параноята още на следващия ден след прегледа  Grinning.В 11 г.с. е рано да ти се обажда мъничето,въпреки че то си подскача вътре,но когато започнеш да го усещаш ще те подгони друга параноя:Днес Бебко шава по-малко от вчера,дали всичко с него е наред.С други думи нормално е да се страхуваш.Важното е да няма проблеми и всичко с малкото да е наред.Вярвам,че е наред и че ще бъде така до края  Hug

# 509
Ауу, тука какви сладки снимки на форумски бебоци има, пък чак сега ги виждам  ooooh! Лекси, Светли, да са ви живи и здрави слънчицата!   bouquet Ама аз съм го казала отдавна: наше лошо няма! От тоя форум са се родили само хубави дечица, че и умни Embarassed

Джи-джо, августовско лъвче ли се очертава? Спокойно, не се шашкай с тия отпуски - ние, летните бебета как мислиш сме раждани  Laughing Не разбрах, може и по моя вина да е - полът известен ли ви е вече?

Ая, специални поздрави за теб  Hug Чакаме двойни снимки когато можеш.

Общи условия

Активация на акаунт