Бременни и майки от проблемното 2007

• 42 024
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Хм,по-скоро ще е августовска дева  Grinning.Уж чакаме момченце,но знам че понякога има изненади на финала.притеснявам за отпуските,защото отивам във Варна при конкретен лекар,който ми е препоръчан от лекарката която ме следи тук и от няколко момичета.

# 511
Джи-джо, при кой лекар планираш да раждаш във Варна?

На мен много ми хвалят Александров въпреки че е чешит ако не го познаваш. Момичета чак от София ходят при него...

# 512
  • Варна
Джи-джо, при кой лекар планираш да раждаш във Варна?

На мен много ми хвалят Александров въпреки че е чешит ако не го познаваш. Момичета чак от София ходят при него...
При д-р Яков, днес е на преглед  Praynig.

# 513
  • BABYLAND
Дзак и от мен.  Mr. Green
   Отчета ми е кратък - корема ми расте, бебо също. Галя го, говоря му - обяснявам му какво ядем, как баща му ще го пердаша, защото пуши, къде пътуваме...нещо не съм в ред. Държа го в течение на ежедневието ни, дет' се вика.  Blush
    Живот и здраве чакам Декември  с огромно нетърпение. Живея от преглед на преглед. Тледам му снимките и като си представя какво фърфалаче беше-със скромните размери от няколко сантиметра и сега какъв юнак е станал 340 гр. и близо 24 см. смях ме напушва.
   Прегръдки на всички ви!  Hug

# 514
Светли, Лекси, големи са ви сладури рожбите! Още веднъж да са ви живи и здрави!

# 515
  • Варна
Браво, Розичке, да растете все така  Hug А ти му говори, хич не се замисляй, чува те  Peace

Благодарности на всички за комплиментите за моя хубостник   bouquet

# 516
  • София
браво Розич,колко бирзо лети времето(ма май само като гледаш от страни).
 Момичета ,аз повече чета,отколкото да пиша тук,но реших и аз да се включа в тема.Още доста ме е шубе ,но имам 2 чертички и плодно сакче.За сърчице е още рано,но дали моето ще издържи до тогава Grinning Crazy.Имам два аборта преди това и сега паниката е голяма.

# 517
  • Варна
Момичета ,аз повече чета,отколкото да пиша тук,но реших и аз да се включа в тема.Още доста ме е шубе ,но имам 2 чертички и плодно сакче.За сърчице е още рано,но дали моето ще издържи до тогава Grinning Crazy.Имам два аборта преди това и сега паниката е голяма.

Браво!  smile3501 Карай по-спокойно, а ние стискаме палци!  newsm17

# 518
GOLDEN ROSE
Галя го, говоря му - обяснявам му какво ядем, как баща му ще го пердаша, защото пуши, къде пътуваме...нещо не съм в ред. Държа го в течение на ежедневието ни, дет' се вика.  Blush

Само така дръж го в течение малкото грахче Grinning

# 519
Майче, юнака на Голдънова хич не е грахче вече Wink Mr. Green
24 сантиметра са си направо една краставичка Wink
Розичке, а кат му говориш на тоз юнак, разказваш ли му за нас /за леля му Цветунка например Embarassed/?

# 520
Здравейте мами,   

нови бремелинки приемате ли? Отдавна ви чета...ама тайничко..до сега не смеех да се покажа...

Та така, след 3.5 г. чакане и търчане по лекари ето ни вече в 17 г.с. Моля се всичко да е наред с бебчо и през Декември/Януари да гушкам едно прекрасно здраво бебче!

Пожелавам на всички тук да са много здрави и позитивни и всеки когато му е термина да гушне прекрасните си малки дечица.

Благодаря ви че ви има!  Толкова много съм научила и продължавам да научавам от вас!

Също така се моля за прекрасните момичета от другата тема скоро да се прехвърлят при нас!
[/color]

# 521
Еххееей, колко бъдещи мами още има - много се радвам White, angels_zg и nivear  Hug.

Голдънче, ми ти си преполовила дет` се вика   bouquet. Гали и говори, а почвай и музика да пускаш, че вече чува  Wink.

Ето малко по-нови снимки на младежите  bowuu. Има още доста, ама не остава време да ги кача  Blush.

Кариту, много та нацелувам, да знаеш  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 522
  • Варна
Nivear, поздравления и от мен   bouquet

Aya, много сладки бебоците, пу-пу, да растат все така хубави  Hug

# 523
  • В центъра на моретата
Здравейте,

нека да се включа и аз към списъка с бременните мами от проблемното. След около 2,5 годишни ходения по мъките, накрая  решихме да направим  инвитро, което приключи с успех през февруари тази година. От страх да не се развали магията,  не смеех да споделя, а само четях.
И ето ме сега  бременна в 24 г.с. Пожелавам успех на всички момичета от проблемното, да осъществят мечтата си, пожелавам на всички бъдещи мами, леко и безпроблемно раждане и  едни прекрасни слънчица да стоплят душите им.

# 524
  • Пловдив
Честито,миличка!Дано повлечеш крак!

Общи условия

Активация на акаунт