Бременни и майки от проблемното 2007

• 42 019
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Честито, Заек.
Леки и безоблачни дни до финала.

# 526
Честито на zaek, nivear, angels_zg   bouquet Леки оставащи месеци Hug
Ая, момчетата са страхотни Laughing. Сладурковци големи, фен съм им голям да знаеш Laughing Hug

# 527
Бебетата на Ая са невероятни! Аз направо се влюбих! Ая, миличка да са ти живи и здрави ! Страхотни са  Hug

# 528
Здравейте,момичета!Много се радвам,че ще си имаме още малки момиченца и момченца,които вече правят щастливи своите майки и дават кураж на прекрасните момичета от този форум.Добре дошли на zaek, nivear, angels_zg и white!  bouquet Желая ви лека и безпроблемна бременност!

Ние вчера се запознахме с д-р Максим Яков.На мен този човек определено ми вдъхна доверие и изпитах спокойствие,защото създаде у нас усещането че е наясно с проблемите на АФС.А за мен това беше важно,защото тук в Б-с за лекарите това е все още неясна зона и нямаше кой да отговаря на въпросите ми.След две седмици иска да отидем пак.Секциото ще е последните дни на август.

# 529
  • София, "Младост 3"
Здравейте,момичета!Много се радвам,че ще си имаме още малки момиченца и момченца,които вече правят щастливи своите майки и дават кураж на прекрасните момичета от този форум.Добре дошли на zaek, nivear, angels_zg и white!  bouquet Желая ви лека и безпроблемна бременност!

Ние вчера се запознахме с д-р Максим Яков.На мен този човек определено ми вдъхна доверие и изпитах спокойствие,защото създаде у нас усещането че е наясно с проблемите на АФС.А за мен това беше важно,защото тук в Б-с за лекарите това е все още неясна зона и нямаше кой да отговаря на въпросите ми.След две седмици иска да отидем пак.Секциото ще е последните дни на август.
мила, нали знаеш че чакам новини!
хайде пиши - предполагам че са добриу, но др е да чуя от теб!

# 530
Катнадин,радвам се да те "видя"  Hug.Ами доктора каза,че малкото е добре,но главичката била много ниско долу.Не каза нищо повече за това,но доколкото знам,това положение може да означава че човечето се кани да си сменя къщата.Вчера трябваше да спра магнерота,но Яков каза да го пия 3Х1 почти до последно,даже и за аспирина каза да го спра по-късно,но по този въпрос мисля,че трябва да се доверя на Конова.Гледа на доплер кръвотоците и каза,че всичко изглежда наред и на този етап не би трябвало да възникнат проблеми с тромбозите.В момента на прегледа започнаха силни болки ниско долу,но той каза че матката била спокойна и нямало контракции.Днес също имам такива болки,когато съм права,а като лежа се успокояват и не знам трябва ли да се притеснявам или е нормално.Каза другата седмица да отида тук в Б-с на преглед,а около 16 пак при него.Държал да се видим тогава.Може би иска да се убеди,че малкото ще си седи вътре до 28-и.Иначе забрави да извади снимката от апарата и така и не разбрахме колко голямо е станало бебето и колко тежи,но д-ра каза,че от това което е видял на монитора смята че размерите му са нормални.Обясни какво усложнение евентуално би могло да е следствие от приема на аспирин,но ни увери,че риска да се прояви е почти равен на нула.От опит знам,че дори и вероятността да се случи нещо е нищожно малка то все пак се случва на някой и малката вероятност в проценти не е никакво успокоение за потърпевшия.Само че искренно се надявам този път да пропусна да се разпиша в изключенията и бебето да се роди съвсем здраво.Друго май няма.Сега вече върви обратното броене на дните и само се надявам да няма изненади.

# 531
Ая, бебоците са страхотни  Grinning Да са ти живи и здрави   bouquet

P.S. Или сме били по едно и също време на Боровец, или този боксер не става от стола  Mr. Green

# 532

zaek,  nivear, angels_zg         Честито! 
Пожелавам ви много радост и лека бременност!

Целувки за всички сладки бебоци тук! 

# 533
  • София/Варна
Здравейте, мамета!
Аз се позагубих малко, но тук във Варна рядко се докопвам до Интернет.

Добре добре дошли на новите попълнения - тъкмо се притесних, че няма нови бременлийки. Розичке, толкова ти се радвам - все по-трудно си спомням времената, когато и аз изпитвах тези трепети. Пак ми се иска да съм бременна, но ще почакам разреза да позаздравее и пак започвам с изследванията и хапчепиенето.

Ая, малките човечета все повече добиват индивидуалност, много са порастнали.

Светли, Лекси, много са ви сладки мъниците  Hug

Наш Огнян вече е на 1/2 година, расте и хубавее (на мама си прилича Wink), задява момите из Морската градина Wink.
Ето и снимков мат'риал от нас:
снимка 1
снимка 2

# 534
  • Варна
Dji-Djo, радвам се за добрите новини от прегледа. Не мисли за нищожните шансове нещо да се обърка, всичко ще е наред!!! Стискам ти палци ако трябва и цял месец  Hug

Kayrenn, голям Убостник, пу-пу   bouquet

# 535
P.S. Или сме били по едно и също време на Боровец, или този боксер не става от стола  Mr. Green
  Joy Бях началото на юни, но подозирам, че това му е едно любимо място  Crazy

КайРен, страхотен е разбойника. Много целувки ви пращам до морето и се завръщайте вече, че парка пита за вас  Hug

Джиджо, fingerscrossed

# 536
Ая, момчетата ти са страхотни! И колко големи изглеждате вече! Много целувки!  Grinning

# 537
  • София/Варна
КайРен, страхотен е разбойника. Много целувки ви пращам до морето и се завръщайте вече, че парка пита за вас  Hug

Ами и на нас ни е мъчно за парка, че тук няма много моми за задяване и Оги трябва да се състезава с 3-4ма юнака за 2 девойки Wink. Мъжо обеща, че до края на август ще имаме подови настилки и ще можем да се приберем Simple Smile.
Ще трябва да си спретнем срещичка в парка с Лекси Simple Smile.

# 538
  Joy Бях началото на юни, но подозирам, че това му е едно любимо място  Crazy

Мда, не става от стола  Laughing

Кайрен, страхотен е младежа  Grinning

# 539
Радвам се да видя навалица в таз тема.  Mr. Green
Честито на всички нови бремелинки, и да се увеличавате всеки ден.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт