💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 580
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Привеет!! Hug

Ани Kissing Heart, и  аз много ти се зарадвах снощи!
Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!!
Скрит текст:
много си чувствителна, като обиждат краката на Киво Laughing
остави ги да си драскат каквото си искат...толкоз им е акъла.
и едно клипче за разнообразие, цък

аз съм си на лятна вълна, дано продължават да излизат още готини неща от почивката на КБТ Heart
..........................
харесах си тоя клип в ТТ- как се влиза в роля!! Hands Clap
цък

https://youtube.com/shorts/gry4akkm8Mk

Благодаря за споделеното!!
Диве Hands Plus1  
сега арабите пак са на първа писта за турските дизита.
все пак това е бизнес и като има интерес има и финанси.
Благи, продължавай да пишеш за следващите серии, чета те с интерес, а като пуснеш и някой лаф Wink
за Джихан и Айсел,...видяхме в какво психическо състояние беше Дж. в началото, той се гласеше да умре.
Айсел като бивша на Аслан му правеше компания в самотата, не че тя го обичаше.
Но като забременя, нещата за Джиан се промениха коренно, сякаш намери смисъл в живота си./за малко/

Пепи,
Цитат
Надписът на снимката:"и спорта свърши"😜
Laughing
ами ще се редуват, Башак като тренира, Киво го гледа и така.

Навсякъде пишат, че  ЗП е най-гледан сериал в АБ групата.
https://twitter.com/arab2turk/status/1691533174575108097
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1691349497299763200
https://twitter.com/dizisahneleri18/status/1691711067259289743
https://twitter.com/muratogucoglu19/status/1691708339145560457

# 166
# 167
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Терзи, благодаря 🤗😍

Докато карам следобеден сън Къванч какви ги върши 😜. Качвам видеото от страницата на хотела.

https://www.instagram.com/reel/CwAKolONZXl/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

Ма те нали имат къща в Бодрум, странно ми е че стоят в хотел. Но дето се казва могат, угаждат си.

Фени, нищо чудно и самолет да е карал, но ние все още да не знаем. Много ни е екстрен Къванч. Но аз нали си имам такова в къщи и знам как след като се опита едно дава зор за друго,  та почти няма нещо, което да не е опитвало малкото слънце.

Серенай от сета.

Така излиза, че един работи, а друг се забавлява 😊 но пък Къванч не се спря последните две години, така че нека.
Фени, съгласна съм с теб, че се готви за нещо той, ама да видим.
Като гледам снимките и това видео ми се иска нещо морско да избере, на яхта, на кораб, в подводница вече го видяхме.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Тая жега ми стопи мозъчните клетки.😜

Сетих се, че може да се направят гифчетата 😍

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 18:28 от pe04

# 168
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Ехааа, много е добър ашкъма, морето е неговата стихия! Hands Clap
Пепи, все си мисля, че нямаше как да не сме разбрали, следят го като ястреби Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
нищо чудно и самолет да е карал, но ние все още да не знаем. Много ни е екстрен Къванч.
Може пък семейството му да е в къщата им, възможно е и заради КК и Седеф да са в хотел, за да са заедно. Важното е, че си ги видяхме това лято, доволна съм. Ще видим с какво ще ни изненада този път нашето момче, все ще се чуе до края на годината. Нее, във вода вече го видяхме, искам нещо друго екстрено Smile А представяш ли си, ако се готви за продължение на Якамоз ? Thinking Все още тая надежди за продължението аз Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много сладка снимка на Серка!
Айре Heart Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Просто ми стана много смешно, че само в ЗЛ му били криви краката на Киво, затова и го споделих с вас, да се посмеете и вие. На напъни от фенки на мишока да пишат дивотии за Къванч отдавна вече свикнах, не от вчера им боде очите Stuck Out Tongue Closed Eyes
Малко спомени
Скрит текст:
Все още не може да излезе от образа на Кузей, почесва се където не го сърби Smile

Хубава вечер! Hug

# 169
Терзи, мерси за днешната изненада!
Страхотен е Киво!
Сбъдват ми се желанията Wink
Фенче Kissing Heart
според мен КБТ ползват екстрите на хотела.
https://www.editionhotels.com/bodrum/
не знаем къде спят Thinking
Цитат
Може пък семейството му да е в къщата им, възможно е и заради КК и Седеф да са в хотел, за да са заедно.
семейството му/баща, майка/ нали си имат друга вила, а със Седеф и КК в момента не са заедно.
Тия спортове Киво си ги практикува за кеф, хоби са му...а дали се готви за нещо, ще видим.
И още не е ходил да лови риба с неговите приятели Wink
Пепи,

Цитат
Но аз нали си имам такова в къщи и знам как след като се опита едно дава зор за друго,  та почти няма нещо, което да не е опитвало малкото слънце.
стана ли любопитно Wink
ееее, едни работят едно, други съвсееем друго.
И Серенай обича кучета!! Blush

ама нищо не казахте за клипчето с Аслан, аз много му се изкефих..... показва колко е различен/не че казвам нещо ново/  Пък едни други звезди, като ги гледам си играят по един и същи начин.....

Nature Stars

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 23:04 от Airra

# 170
Айре Heart Eyes не зная със сигурност дали и майка му и баща му имат къща или ползват неговата, ама може и да им е купил и на тях. Забравих да спомена за клипа с лъва, невероятен е ! Hands Clap
Не, нямах предвид този спорт, с който се занимава Киво от край време, а че се е заел сериозно да прави плочки, това го прави единствено при подготовка за образ, и ти знаеш, че не си пада фитнес маниак Smile А за да се справяш с този спорт си трябват доста сила, издръжливост и добра координация, и също допринасят за добрата му форма, той винаги си ги е имал, помните как с изпънати крака и само с ръце се държеше за яхтата, как яхваше конете в ДиК без да използва стреме, за това си трябват доста здрави коремни мускули. Та, заради това си мисля, че се готви за нещо, но пък е възможно и да греша, може само да прави компания на Башак, за да влезе във форма след раждането, защо не, и това го допускам. Ще се разбере. Колкото до риболова,  аз поне не чакам да го видим скоро с приятелите, с които ходеше за риба, има си други по - важни приоритети сега, едно малко златокосо съкровище, на което явно отделя доста от свободното си време Heart
Лека и татлъ сънища! Hug

# 171
  • AMS

Благодаря ви, мили дружки, за споделеното и новостите!!!
Това наистина е страхотна гледка с Къванч,
затова и не мога да пропусна удоволствието да отразя.
Сайтовете нещо ми правят номера, но луд умора няма.
А колкото до другите звезди , те ако играеха по един и същи начин,
пак е добре, но някои вече са много зле.
От клипа на Ана успях да извадя нещо, което търсех.
Много въздействаща целувка >>>

Лека да ви е нощта, дружки!!!

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 00:15 от * Diva *

# 172
Вече сигурно всички спите, но ще ви събудя с хубавата новина.

https://www.instagram.com/p/CwBcCVkIP2B/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ще има реклама на Къванч и Серенай за Мави.

Много се радвам и ще очаквам с голямо нетърпение .

Лека 🤗🤗🤗

# 173
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, страхотна новина си ни донесла, благодаря! Kiss Най - после! Hands Clap

Благодаря ти за хубавите гифчета!
Диве, благодаря за споделеното! Kiss  Аслан е много нежен ухажор Heart  

Имайте страхотен ден! Hug За добро настроение!

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 10:23 от queen_fenka

# 174
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, наистина много се зарадвах на новината. Сигурна съм, че ще бъде страхотно.

Ето малко информация и за сърфирането, което Къванч практикува в момента.

https://www.premium.bg/highlights/efoil-da-poletish-nad-valnite.html

Какви неща научавам само покрай него 😜

Айре, моята дъщеря е по екстремните спортове. Всичко, което се сетиш летене, скачане/самолет, въртолет, мостове, пещери/, водни спортове, гмуркане вече е опитала.😊

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 10:38 от pe04

# 175
Привеет!! Hug

Пепи, мерси за готината новина Hands Plus1
дано направят хубава реклама!! Абе Мави са си сериозна фирма, добре ще се възползват от момента!
ясно кой е екстремния член в твоето семейство Blush
а линка който си сложила за сърфа, под сърфа на Киво няма такава черно
Скрит текст:
неговото е джет-сърф Thinking, пак се движи с електричество.

Фенче Kissing Heart, г-жо по Кивология Wink
много ме изненада с това....
Цитат
не зная със сигурност дали и майка му и баща му имат къща или ползват неговата, ама може и да им е купил и на тях.
Скрит текст:
отдавна в темата съм чела, че Къванч преди години/сигурно като е почнал да печели от сериалите/ е купил на майка си и баща си вила в Бодрум
снощи си отворих архива, помня ги тия снимки от 2019
май беше отишъл да ги види там

и тоя клип си спомням, тук е с Азра, пак в тяхна вила, снимат ги папараци

родителите му да ползват неговата?  хич не ги виждам Нуртен и Башак в една къща Laughing Stuck Out Tongue Winking Eye
не е толкова важно....затова го сложих в спойлер
Иначе разбрах какво имаш впредвид, като чакаш нещо ново от Къванч.
И аз мисля, че ще пропусне рибите!

Диве, мерси за гифчетата!! и за едно изречение, ще се сетиш кое е! Hands Plus1 Wink

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 15:45 от Airra

# 176
Здравейте, момичета!

От мен нещо разхлаждащо, с благодарност за всичко споделено. Вие сте писали за новата реклама на Киво и Серенай, но да пусна и аз една статия, на която попаднах днес:

Serenay Sarıkaya и Kıvanç Tatlıtuğ отново са в същия проект

MAGAZİN
Дата на издаване: 17-08-2023 12:26
Серенай Саръкая и Къванч Татлъту, които изиграха двойката Девин и Аслан Сойкан в сериала "Семейство", ще се съберат за нова реклама.

Serenay Sarıkaya и Kıvanç Tatlıtuğ впечатлиха публиката с прекрасната си хармония на екрана в предишния сезон на сериала „Семейство“. Беше обявено, че дуото ще заснеме рекламен клип за известната марка дрехи, на която са посланици от години, преди да заснеме втория сезон на сериала през септември.
Sarıkaya и Tatlıtuğ ще бъдат пред камерата за заснемането на рекламния филм в Beykoz и Volkswagen Arena. Впечатляващите и романтични сцени в сериала "Семейство" направиха тези двама най-красиви и талантливи турски актьори обект на любопитство в рекламата.

# 177
Емии Hug, благодаря за публикацията и превода!! Flowers Cherry Blossom
значи предстои първо да се снима реклама, после отиват на сета на Айле.
В СМ е пълно с клипчета със Серка и Киво, ако ви е интересно, ще поствам.
примерно като това...
https://www.instagram.com/p/CwC3wPXMUlP/

Приятна вечер!!

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 20:37 от Airra

# 178
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Леле, тази снимка, която е сложила Еми ми е толкова любима 😍 Двама, извън роля, много, много ми харесва.

Ето и нещо, което видях и похвалите са за Башак.

Айре, качвай, разбира се 😊

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 21:24 от pe04

# 179
Пепи, мерси!

Хакан Бономо е постнал сценария на 1 епизод

останалите сценаристи
Ali Kobanbay
Bengi Özsöğüt
Adilcan Güreşçi

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 22:37 от Airra

Общи условия