💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 577
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря, тази новина ми е убягнала ... Това ще да е поредната партенка, каквито имахме доста през годините. Изобщо не вярвам, още повече, когато видях снимката на певеца, заради тази роля ли Киво тренира така усилено ? Smile За друго се готви той още от сега, ама да видим какво Thinking

Айре Heart Eyes супер е този колаж! Много ми липсваха именно такива летни снимки, браво на ашкъма.

Пепи, и споделения от теб е готин, тези двамата сякаш не стареят, изглеждат все по-добре с всяка изминала година.

Ама пак ли имате проблеми с водата ? Съжалявам, супер гадно е ...
Скоро писах, че прочетох за връщането на Семейство през септември, ето, че и Бирсен го е потвърдила, супер! Много ми липсват тези двамата

Аз пък си харесах този готин колаж!

Диве, не съм те разбрала правилно, сорри! Hands Pray Благодаря за гифчетата, страхотни! Hands Clap
Малко хубави спомени ... да продължа с обучението Smile
Скрит текст:

Лека и синеока, дружки! Hug

# 151
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник!

Пожелавам на вас и вашите близки здраве и любов ❤️

Фени, продължавай с уроците, защото ме изненадваш непрекъснато.😍 На първото видео Сюзан Сарандън ли е ? Обожавам я. Къванч, като че ли се притесни. Знаеш ли по какъв повод е тази награда и от къде ? Затрупахте те с въпроси 😜

Второто видео съм го гледала с превод , не помня на български или руски 🤔

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 152
Добро утро! Hug

Честит празник! Здраве и благоденствие! Flowers Bouquet
Пепи, да, Сюзън Сарандън е, и аз много я харесвам. Те със Сонгюл обикаляха и ги канеха къде ли не, а тази награда е за ролите им в Перла, която покори всички арабски страни. А Киво си е срамежлив човек, колкото и да ви се вижда невероятно. Сам го е казвал много пъти и го вярвам, защото му личи, когато трябва да говори пред много хора. Чак се чудя как е станал актьор, но явно само пред камерата забравя всичко. Толкова много си приличат в това отношение с другата ми слабост ... Ама видя ли изражението му , когато нещо гръмна отзад - неповторимо Stuck Out Tongue Closed Eyes И пак успя да се пошегува, де, бързо излезе от положение Stuck Out Tongue Closed Eyes Ето и превода:
Цитат
"Добър вечер на всички.Много съм горд да съм тук и съм много развълнуван.За първи път съм на Мускат.
Аз ....( и гръм )..Сега трябва да кажа нещо....хмм...ааа ..Как сте? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много балагодаря за наградата, ще я поставя на специално място в дома си.Благодаря ви много ,от цялото си сърце.Обичам ви Мускат"
Какво друго да споделя, което да не си гледала ? Виждала ли си Киво с майка му ?
Скрит текст:

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 153
Честит празник, момичета!

Името Мария идва от древноеврейското “любима“.

# 154
Здравейте, момичета!

Честит празник!

С пожелание за много здраве, щастие, благоденствие и разбирателство във всеки дом!

# 155
Вторник е , да кача фрагментите от 5 епизод , че днес пак съм на обучение Stuck Out Tongue Winking Eye

Как му се бях ядосала на Аслан тук .

Фрагмент 2

Фени, това съм го гледала . Може би ми се губят от времето на Перла някои видеа.

Хубав ден, момичета HugHugHug

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 14:33 от pe04

# 156
Здравейте Честит празник на именниците

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3169868949822550262/?hl=en

От Башак

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1691410715179950080

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 14:48 от dterziiska

# 157
    Привет Hug
    Честит празник на всички!!
    Здраве и благоденствие!! Flowers Four Leaf Clover
    еха, това за което мрънках, Башак го постна на празника Blush
    Heart 🧿

Благодаря ви за пожеланията- специално, че сте наминали- Джаки  Heart Exl, Еми Heart Exl
    Фенче Kissing Heart, много се смях снощи на това клипче, което го знам разбира се.
    като гръмна нещо в залата Laughing

Къванч- Може ли да кажа нещо?...Как сте?
    бил е по-срамежлив преди, сега вече не толкова.
    Пепи,
    аз сега видях в нета, че Мускат е столица на Оман.
    да, на сцената е Сюзан Сърандън и се вижда, че по едно време той си говори  малко с нея, сигурно на турски Stuck Out Tongue Winking Eye

Терзи Hands Plus1

Курт Ефе си е играл и на плажа....

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 15:44 от Airra

# 158

Леле какъв е сладур малкия. Е, и таткото не му отстъпва ❤️

Надписът на снимката:"и спорта свърши"😜

# 159
    Честит и благословен празник!

Много сладко мъничко човече Heart

Понеже си направих мини маратон 4ти и 5ти епизод, да си задам въпросите, които ме мъчат, а някой може да ми отговри и да ми помогне да сваля още някой камък от гърба си Simple Smile Аз все нещо недоразбрала. Има един хубав руски виц за жирафа, който след 3 дни се засмял на шегата, та и аз така.

Първо да кажа, че 4ти епизод ми е един от най-любимите. В този епизод Лейла беше диамантът, който блесна в моите очи. Много ми харесва и тази актриса, колко добре играе. Разговорът на масата, в който ги подреди и ги постави на местата. На второто гледане чак ми направи впечатление, как реагира и й каза като не й харесва да си тръгва, никой не я държи насила в къщата. Такъв задвратник ми идваше да му отвъртя. До този момент единствено, когато подмина Девин в болницата е действието, с което ме подразни и не бях съгласна. Обяснението му после, че го било срам.... айде, бе! А мама прегръщаш и успокояваш?

? Два пъти гледах сцената между Хюлия и бабата и пак не разбрах, какъв е бил проблемът в първата брачна нощ и защо е изяла шамар?

Много ми хареса сцената и диалогът межд АсДев, когато Аслан изпразни заведението. След разговорът на детската маса, този ми е също в топ 3 Grinning
    Д: Искаш да се караме ли?
    А: Не!
    Д: Добре, да се караме! Joy Joy

Не мога да разбера и Джихан с Айсел. Видимо няма никакво привличане между тях, даже тя го дразни само с присъствието си. Защо? Какво прави с нея? Така и не разбрах. Обаче ми направи впечатление този път, че в къщата му има надпис HOLD. Не го бях забелязала.
    Сватбата е ясна.
    Много ми хареса паралела в диалозите между Аслан и Лейла и Джихан и Айсел.
    Сцената, в която Девин беше в стаята, просто разкошна, като статуетка. Като махнем ужасията на главата й, самата рокля беше според мен супер класна.
    И негово величество-писотлета. Появи се на сцената, а както е казал Чехов: Ако в 4ти епизод има пистолет, то той задължително ще гръмне в 13ти.
    Аслан: Девин! Кога си виждала оръжие в ръцете ми? Аз нямам нищо общо с това.
    Мхм. Точно след час гърмеше във въздуха. Та голям залък лапни, голяма дума не казвай Аслан бей.
    Девин за сефте не даде оценка от 1 до 10. Как е настроението? Нормално.
    Много ми хареса сцената с бабата и пръстена. Хареса ми и как накара Хю да я държи и да я заведе до Девин, а после демонстративно си отиде сама до масата.
    Джихан в този епизод имаше един от много малкото моменти, в които за кратко ми стана симпатичен, когато каза на майка си, че не осъзнава, че освен Девин има и Аслан, който ще е супер нещастен, когато разбере истината за сеансите.  
    Хубаво стана боя, не разбрах обаче в този калабалък, как разбираха, кой, кого да бие? Кои са нашите, кои са вашите, от де толкова побойници Joy  И мини симпатията ми към Джихан се изпари като ланшния сняг. Обещах ти, но няма да си удържа обещанието" Пфу!
    За мен този епизод беше 10 от 10 като адреналин, особено финала.
    В пети имаше твърде много време Ямур и Еко, които са ми в групата на неприятните. Аслан ме издразни с поведението си към Девин, приятелите на Девин супер ме издразниха също, баща й! Абе не съм си пила лекарствата, когато съм гледала, то е ясно Joy
    Във филмът Кръсникът винаги, когато са се появявали портокали е имало убийства, драматични развръзки, изобщо видиш ли портокали, затягай колана, защото престои шок. И като видях и в този епозод цяла чанта....
    И турските дизита ми е направило впечатление връзката пороткал-зор за ГГ Grinning
    Хареса ми, как й се извини. Много силна сцена, една от любимите ми. Хареса ми и сцената с табелката. Ах, Девин, смяташ, че си много хитра и силна, но не знаеш, кой стои срещу теб.
    Днес почивка, та може да успея и 6ти епизод да гледам. Но обещавам, че няма да съм толкова подробна. То да ме пита човек, що ги пиша тези неща, а вие, ако сте ги прочели да ви питам, що си го причинихте Joy Ама пусто отвътре като ми напира.
    В реала нямам жив познат, с когото мога да сменя 2 думи на тема турски сериал, та виртуланите ми другарки ще го отнесете. Извинете, за което Heart

"

# 160
    Олеее, невероятни са баща и син! Heart

И мама Башак е страхотна Heart

Джаки, Еми, Терзи, Айре, Пепи, благодаря ви за пожеланията на този светъл празник! Kiss Живи и здрави да сме всички! Flowers Four Leaf Clover
    Айре Heart Eyes благодаря за гифчето! Kiss И аз винаги се смея - неповторима физиономия направи Киво Stuck Out Tongue Closed Eyes Да, сигурна съм, че точно на турски са си говорили със Сюзън Сарандън Stuck Out Tongue Winking Eye
    Да, свикна със светлините на прожекторите след толкова години Къванч, много по-освободен е вече, и все пак винаги усещам в държанието му, особено когато го хвалят за нещо тази негова срамежливост, тя не изчезва с годините, просто не я показва толкова явно. Нали си имам едно такова вкъщи, малкия ми син е същия, като по-малък беше тежък случай, беше го срам дори да поздравява съседите, а аз все му повтарях, че ще го сметнат за невъзпитан, не за срамлив Stuck Out Tongue Closed Eyes Сега вече не е чак толкова, но все още го усещам, когато се притеснява от някого.
    А бе златно ни е сапфирчето, обичащо и природата и хората и животните Heart

Пепи, добре, вече зная какво да ти търся Kiss
    Благи, благодаря за споделеното! Kiss
    Цитат
    Два пъти гледах сцената между Хюлия и бабата и пак не разбрах, какъв е бил проблемът в първата брачна нощ и защо е изяла шамар?
    То май никоя от нас не разбра отговора Thinking
    Цитат
    Аслан: Девин! Кога си виждала оръжие в ръцете ми? Аз нямам нищо общо с това.
    Мхм. Точно след час гърмеше във въздуха. Та голям залък лапни, голяма дума не казвай Аслан бей.
    Аслан взе пистолета от един от охраната, за да спре боя, и по принцип не се разхождаше с пистолет, докато не се появи опасност за Девин, поне така си спомням, но възможно е и да бъркам.
    Много ми е приятно, че споделяш, нали затова сме се събрали тук, да споделяш със сродни души е истинско удоволствие. Преди да открия този форум и аз нямаше с кого да си споделям това, което ме вълнуваше.
    Лека вечер! Hug

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 18:26 от queen_fenka

# 161
    • AMS

Ой, Ой, Ой, този сладур  е проходил.

Привет, мили дружки!!!
    Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
    Гледам че и преговора по биографията на Къванч върви.
    Та така като се връщам назад се сещам, че освен със Сюзън Сарандън,
    Къванч се е срещал и с Ръсел Кроу , Джеймс Камерън и други дето не знам.
    Всъщност в началото на  дизитата се излъчваха и по някои арабски канали.
    Шейховете не пестяха пари и бяха добри спонсори за дизи индустрията.
    От там и много реклами и награди за турските артисти.
    Имаше и много телевизионни гръцки канали, които също излъчваха новите дизита,
    В Азербайджан също, в Грузия, ... но първо се появяваха преводите на арабски.
    Да, Къванч беше един от най-известните по време на Перла в арабския свят.
    По-късно обаче арабите се отдръпнаха, та се стигна даже дизитата да бъдат забранени там.
    В същото време се намериха нови пазари, изложения в Кан, статии в западни издания,
    в Гардиан, статии за водещите актьори, чиито имена са гарант за продажбата на сериалите.
    Дизи индустрията играе значителна роля в приходите на държавата.
    Филмовите фестивали в Сеул, в другите арабски държави винаги включват дизита.
    Дизи завоюва  и награда на IEMMI в NY .  
    Поколението на Къванч и неговите колеги заслужено получиха специална Златна пеперуда
    за цялостно творчество за Чудото което сътвориха.

За преговора за Семейство и резюметата, другия път.

Приятни занимания, дружки!!!

# 162
    Благодаря за всичко споделено, момичета 🤗🤗🤗

Не можем да се оплачем тези дни.

Благи, аз не съм гледала още 5 серия, тази вечер мисля да свърша тази работа и утре обещавам да пиша.

Сега няколко момента

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 163
    Привет, момичета! Честит празник, милички Heart

Аз изчезнах за доста време, но се опитвам да ви чета. Благодаря ви, че цяло лято поддържате огъня в групата Heart Eyes

# 164
    Привет, дружки! Hug

Ооо, кой се е появил ? Ани Heart Eyes радвам се! Heart
    Пепи, Диве, благодаря ви! Kiss
    Курт Ефе сигурно още се клати като пате, но със сигурност ходи, на годинка и 4 месеца е все пак Heart
    Скрит текст:
    как съм се смяла с една п...а ВК, дето писала, че на Киво краката в ЗП били криви Stuck Out Tongue Closed Eyes Явно преди и след него магически са се изправили Stuck Out Tongue Closed Eyes
    Ох, не е трудно да си тъп, трудно е за другите Stuck Out Tongue Winking Eye

Още летни спомени, много се радвам, че Къванч отново ни зарадва и това лято.

Да си припомним и тези снимки, както писах наскоро, ашкъма само самолет не е управлявал Smile

Иска ми се да го видя в някаква такава роля ... пилот, някакъв състезател ...
    Пепи, една снимка за теб от времето на Перла

Попадна ми и една снимка с малката тогава Ясемин - от 2018 г.

Хайде, лек и спокоен ден! Hug

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 12:08 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт