Кефета взимам двойна доза, сладкишите ви ги оставям

Това, което готви Къванч ми прилича на ябълков пай със стафиди. Обожавам! Едно от малкото сладки неща, които обичам. Като го гледам с каква увереност върти кората, явно готвенето не му е чуждо и му се получава добре.
Този човек имал и нещо, с което не може да се справи питам аз? Евала! Машалла и Браво!
Така обстойно тръгнах да пиша, защото първо-изгледах и изчетох всичко споделено, второ-изгледах 4 и 5ти епизод. Планът ми беше да излгедам остатъка от 4ти и да си оставя 5ти за следващ ден, но нямах шанс. Така пак да ме грабна емоцията. Все едно за сефте го гледах. Пък и вас чета, пък в реала ви отговярям, така диалог си водя. Никой не изненадвам, аз често си приказвам и за да не привличам излишно внимание винаги има слушалка в ухото, от къде да знаят хората, че е за да чувам вътрешния си глас?

Много ме впечатли Къванч в мюзикъла, не за друго, а реално нешколуван глас звучи толкова добре, освен това и смелостта, която трябва за да го направиш. Също и коментара на режисьора на мюзикъла.
"- Беше вълнуващо да работя с него, тъй като той е лишен от егоизъм и е природно талантлива звезда"
Но какво ли разбира той? Да пита нашия носител на Оскар за най-тъпо изказване на актьор за колега.
Този има късмет, че не съм знаела за тези му блестящи изяви, защото на живо щеше да се чуди, в коя дупка да се скрие.
Ръсел Кроу за Къванч също.
Пепе, кой е Джи Пи? Любимец го споменаваш?
Да си кажа, че на клипа от 2008 най-много ми харесва, със супер късата коса. Периодът му на дългокос и с опашчици изобщо и въобще. В КСШ също ми е много красив.
То банално, но пусто от вътре ми напира да ви благодаря за всичко споделено. Харесва ми, че за него има много информация, която е различна от тази за личният му живот.
За епизодите ще пиша малко по-късно. 4ти е последният "щастлив" и безгрижен епизод за АсДев, после всичко влезе в борба по всички фронтове и между всички. Много нови неща видях между другото, които изобщо не бях забелязала. Много ми бяха интересни, признавам си.
Фени, прегръщам те!

Пожелавам ви лек ден