💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 575
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Добър ден в неделя!
Кефета взимам двойна доза, сладкишите ви ги оставям Wink

Това, което готви Къванч ми прилича  на ябълков пай със стафиди. Обожавам! Едно от малкото сладки неща, които обичам. Като го гледам с каква увереност върти кората, явно готвенето не му е чуждо и му се получава добре.
Този човек имал и нещо, с което не може да се справи питам аз? Евала! Машалла и Браво!

Така обстойно тръгнах да пиша, защото първо-изгледах и изчетох всичко споделено, второ-изгледах 4 и 5ти епизод. Планът ми беше да излгедам остатъка от 4ти и да си оставя 5ти за следващ ден, но нямах шанс. Така пак да ме грабна емоцията. Все едно за сефте го гледах. Пък и вас чета, пък в реала ви отговярям, така диалог си водя. Никой не изненадвам, аз често си приказвам и за да не привличам излишно внимание винаги има слушалка в ухото, от къде да знаят хората, че е за да чувам вътрешния си глас? Joy

Много ме впечатли Къванч в мюзикъла, не за друго, а реално нешколуван глас звучи толкова добре, освен това и смелостта, която трябва за да го направиш. Също и коментара на режисьора на мюзикъла.
"-   Беше вълнуващо да работя с него, тъй като той е лишен от егоизъм и е природно талантлива звезда"
Но какво ли разбира той? Да пита нашия носител на Оскар за най-тъпо изказване на актьор за колега.
Този има късмет, че не съм знаела за тези му блестящи изяви, защото на живо щеше да се чуди, в коя дупка да се скрие.
Ръсел Кроу за Къванч също.

Пепе, кой е Джи Пи? Любимец го споменаваш?

Да си кажа, че на клипа от 2008 най-много ми харесва, със супер късата коса. Периодът му на дългокос и с опашчици изобщо и въобще. В КСШ също ми е много красив.

То банално, но пусто от вътре ми напира да ви благодаря за всичко споделено. Харесва ми, че за него има много информация, която е различна от тази за личният му живот.

За епизодите ще пиша малко по-късно. 4ти е последният "щастлив" и безгрижен епизод за АсДев, после всичко влезе в борба по всички фронтове и между всички. Много нови неща видях между другото, които изобщо не бях забелязала. Много ми бяха интересни, признавам си.

Фени, прегръщам те! Hug

Пожелавам ви лек ден Simple Smile

# 136
Честита да е Елчин 🥂❤️

И една снимка от днес

Като знам Серенай колко хейт е "изяла" заради подобни снимки, а те взеха, че станаха модерни.

Благи, трудно е да се избегне личната информация, колкото и да не искаш 😜
Всъщност може би е по-добре да не се знае за личния живот, а работата на твореца да говори за него, нещо, което самия Къванч изповядва. В същото време обаче за мен е важно и какъв човек е този, на който се възхищавам. Слава богу, броя на тези, които следя е сведен до едно 😂 така че спокойно мога да отделя време и страсти.😜

Другият ми любимец Джи Пи Ти..е chat gpt т.е изкуствен интелект. Помага ми вече за някои нещица, но тръгна ли на работа ще работи заедно с мен, сега само загряваме 😂😂😂

Ще чакам да пишеш за серията.

# 137
Благи, много сладък шемет си, отново ме разсмя Smiley Много ти благодаря!
По отношение на прическите на Къванч се разминаваме, харесвам си го всякак, но го обожавам с дълга коса, особено в Якамоз, никой друг мъж не ми е харесвал толкова много с дълга коса и особено с опашка, ама то с такава разкошна коса и с това лице как да не му отива Stuck Out Tongue Winking Eye

След дългата коса ми харесва най - много ей с такава дължина.

Но, всеки с вкуса си, затова сме различни.
И ние сме се питали какво не умее нашия ашкъм Thinking Само самолет не сме го виждали да управлява Stuck Out Tongue Closed Eyes
Като спомена смелостта на Киво за мюзикъла, наистина му е струвало много, имайки предвид колко е срамежлив всъщност, независимо, че на екран не му личи изобщо. Ето, какво сподели в едно интервю на времето за тази своя изява:
Цитат
Ролята, която ме затрудни най - много до сега е тази на Ангела в мюзикъла ”Grease". За мен беше много важен опит. Преди да изляза на сцената казах: Не, дайте си ми дрехите, няма да изляза на сцената, ще се прибера. В последната минута направо ме бутнаха на сцената.
Това много ми хареса, че си го усетила Hands Clap
Цитат
Харесва ми, че за него има много информация, която е различна от тази за личният му живот.
Така е, той е винаги много ангажиран с какви ли не социални проекти, а не се занимава да си качва селфита само,  с това също спечели нашето уважение и възхищение. Дори рекламите, в които участва винаги са свързани с опазването на околната среда. Знаеш ли, че той е най- младия посланик на добра воля за Уницеф ?
Скрит текст:
Къванч Татлъту стана посланик на добра воля за UNICEF

По време на церемонията на UNICEF в Турция, известният турски актьор Къванч Татлъту сподели, че се гордее изключително много от това да бъде посланик на добра воля на UNICEF за Турция.

Също така, той заяви, че ще подкрепя  и участва във всички инициативи на UNICEF, които подават ръка на всички нуждаещи се деца без да ги разграничават по раса, религия, език и др.

"В продължение на много време, аз следя всички действия и инициативи на UNICEF, които дават всичко от себе си за всички деца, за да могат да имат нормален и щастлив живот. Много съм щастлив от факта, че ми дадоха такава възможност, зa да стана посланик на добра воля. Безкрайно благодаря на всички онези, които ми предоставиха тази чест. Изключително съм горд, че заедно с други известни лица в Турция ще бъдем от голямото семейство на UNICEF”, сподели пред всички гости чаровният актьор.

"Отправяме сърдечните си благодарности на Къванч Татлъту, който обеща, че се грижи за благоденствието на децата в цял свят и ще помага в инициативите на детския фонд”, заяви председателят на националния комитет в Турция за UNICEF Талат Халман.
Цитат
20.11.2012
65 хиляди TL бяха събрани за децата на търга, проведен на традиционния бал на УНИЦЕФ!
На търга бяха продадени два часовника, специално изработени за Къванч Татлъту от TW Steel.
Домакини на бала бяха посланиците на добра воля Къванч Татлъту, Тайфун Талипоглу, Дефне Халман
и първият за Турция посланик Нилюфер, която изнесе концерт.
Къванч Татлъту, който беше обявен за посланик на добра воля на УНИЦЕФ предишната година,
каза по време на бала, че
"Задължение на всеки е да направи нещо за образованието на децата"
и наблегна на факта, че "всички, особено хората в изкуствата,
имат големи социални отговорности, които трябва да изпълняваме, за да се постигне тази цел."
Благодаря ти за споделеното за Айле. Аз все още не го гледам, ще си го припомня директно преди 2 сезон. Но, ми е интересно какво ново си забелязала, сподели, моля те!
Пепи, споделям, и за мен е много важно Kiss
Цитат
В същото време обаче за мен е важно и какъв човек е този, на който се възхищавам. Слава богу, броя на тези, които следя е сведен до едно 😂 така че спокойно мога да отделя време и страсти.😜
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Иска да се логнеш обаче този сайт Thinking
От Нетфликс Турция Smile

Един готин колаж на края

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 17:10 от queen_fenka

# 138
Еха, Ана какво видео е направила.

"Горещи и уязвими"

Много талант събран на едно място.

# 139
Благи, Къванч завърши професионален кулинарен курс.
тук беше споделелил, как прави сладкиша
https://www.instagram.com/p/CZliysMFqlJ/
Обожавам го с дълга вързана коса, както и да пиша за личния му живот Stuck Out Tongue Winking Eye
охх още не си забравила Аръков Laughing
а, че е бил много смел Киво с мюзикъла--така е!
Фенче Kissing Heart
оффф , жалко Worried
Цитат
Иска да се логнеш обаче този сайт Thinking
трябва да търся други варианти, ако държите да ги има сериите-качени.
Скрит текст:
а тук успяваш ли да влезеш и да гледаш
https://mega.nz/folder/IV02kQDQ#yvg3k2t9CmlxMsBZqCEpeQ

о Анна има нов клип!!
с Aslan & Devin

И Пепи го е постнала.....

и  от Къванч, в ИГ му!

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 20:55 от Airra

# 140
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Макар и банално, благодаря за споделеното и реакциите!!!

Благодаря, че сте си сложили слушалките,
за да чуете вътрешния си глас и да го споделите тук!!!

Къванч непрекъснато споделя вътрешния си глас,
независимо дали е в роля или не, и с удоволствие го слушам.
Слушам в захлас, защото той е истински, а не изкуствен.
Истински е навсякъде и в роля и извън роля.
С къса или дълга коса, сините му очи са честни и истински.
Виждам как му доставя удоволствие да е все по-истински.
Да запише готварски курсове, да брои звездите, да пуска хвърчило,
да плува и управлява морски съдове, да пробва екстремни спортове,
да свири, да пее, да плаче, да се радва, да се бие и да страда, ... ,  
Гласът му да е и твърд и силен, и тих и приглушен, разтапящ и стряскащ.
Къванч е Къванч. Не виждам друг в момента по-добър от него.

И сега да споделя още от това, което казва вътрешния ми глас.
Едно е да гледаш Семейство наведнъж и друго серия по серия отново.
Има такова нещо, че не можеш да се спреш, да не пуснеш следващ епизод,
защото в повечето случаи финалната сцена продължава в новия епизод.
Пресен пример - историята с брачния договор  3-ти / 4-ти еп.
Не разбрах само това.      
"Може би си права и твоите разсъждения са напълно логични."
"Напълно логични" за мен изключва "може би си права".
Нека не се приема лично, но някак си изкуствено ми се струва.
Естествено, ще чакам да пишете за следващите серии всичко,
каквото ви казва вътрешния ви глас.
Но гледайки, отново Семейство виждам, че Аслан,
не е положителен или отрицателен герой.
Всичките герои, в който се превъплъщава  Къванч са истински!!!

Извинете, ако нещо съм излязла от петолинието и съм настъпила някой!!!
Не е нарочно!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 141
Дива, да го кажа така - твоите разсъждения звучат напълно логично и може би си права. Но последното, което прочете Девин, че никой не трябва да знае за това споразумение в противен случай брака ще бъде прекратен,  ме кара да имам едно на ум.

Айре, е разбира се , че по добре да бъдат качени сериалите и филмите. Аз гледам Семейството на един сайт. Ще ти пратя линк.

Тази новина, която днес циркулира, какво мислите за нея?

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Страхотна снимка 🌃

# 142
Здравейте

Уменията на Kıvanç Tatlıtuğ за джетсърфинг
Kıvanç Tatlıtuğ, който беше на почивка в Бодрум, показа уменията си по джетсърфинг в Яликавак. Приятните моменти на известния актьор на морето бяха отразени в обективите

Според новините на Ерен Гюрел от Habertürk; Kıvanç Tatlıtuğ, който е щастливо женен за Başak Dizer и има син на име Kurt Efe, е на почивка в Бодрум.

Известният актьор беше отразен в обективите в Яликавак. Tatlıtuğ, който влезе в морето, показа уменията си на джетсърф.

Kıvanç Tatlıtuğ имаше приятни моменти на дъската за сърф.

https://www.haberturk.com/kivanc-tatlitug-un-jetsurf-huneri-maga … i-3614007-magazin

# 143
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, еха, какви снимки само, благодаря 😍

Ще повторя и аз 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 144
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Еха, Терзи, супер снимки! От кога не го бяхме виждали на джет, супер! Аз ще потретя Stuck Out Tongue Winking Eye

Айре Heart Eyes на втория сайт става! Hands Plus1
А снимката на Къванч е невероятна! Клипа на Анна също Hands Clap
Пепи, каква новина ? Thinking Нещо съм пропуснала ... Горкия ти ИИ, ще му вземеш здравето Stuck Out Tongue Closed Eyes
Диве, това много ми хареса, споделям напълно! Hands Plus1
Цитат
Къванч непрекъснато споделя вътрешния си глас,
независимо дали е в роля или не, и с удоволствие го слушам.
Слушам в захлас, защото той е истински, а не изкуствен.
Истински е навсякъде и в роля и извън роля.
С къса или дълга коса, сините му очи са честни и истински.
Виждам как му доставя удоволствие да е все по-истински.
Да запише готварски курсове, да брои звездите, да пуска хвърчило,
да плува и управлява морски съдове, да пробва екстремни спортове,
да свири, да пее, да плаче, да се радва, да се бие и да страда, ... ,  
Гласът му да е и твърд и силен, и тих и приглушен, разтапящ и стряскащ.
Къванч е Къванч. Не виждам друг в момента по-добър от него.
Не в момента, за мен Къванч винаги е най- добрия, във всяко отношение. Не е случайно, че ми е единствения любимец, друг такъв не видях за толкова години Smile
Охх, пак с този превод ... ама вече ти свикнах, споко  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте хубав следобед, дружки! Hug

# 145
Привет и от мен!! Hug

Терзи Hands Plus1
готина изненада имаме, добре, че са папараците Wink
отдавна не сме виждали Къванч и този вид спорт....
от испанката Маука

обожавам летните им снимки, макар, че са част от личния им живот!

Фенче Kissing Heart
имаше вчера новина, че ще снимат филм за някакъв Azer Bülbül
https://www.diziler.com/haber/azer-bulbulun-hayati-film-oluyor-k … 252#ixzz8AL1aG4Wc
Цитат
Животът на Азер Бюлбюл се превръща във филм! Оферта получи Къванч Татлъту и Джихангир Джейхан!
Твърди се, че докато подготовката за живота на артиста на турската фолклорна музика/арабеск/ Азер Бюлбюл започва да се превръща във филм се прави предложение на две известни имена. Кога ще бъде заснет филмът Azer Bülbül? Каква е темата на филма Azer Bülbül?  Кой е Азер Бюлбюл?

Пепи, ако е за това...не съм впечатлена.
Ще актуализирам сериите с превод на Семейство- на 1 стр Hands Plus1

Диве...много ми хареса и на мен лирическото описание на нашия любимец, и аз така го чувствам Heart Exl

..................
КСШ има доста добър рейтинг в Италия!! Hands Plus1

от българката Клио в ТТ

здрава и позитивна седмица Hug
Скрит текст:
според моите астро новини, ще е доста напрегната......

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 21:55 от Airra

# 146
Айре, да, за тази новина става въпрос.
Прочетох за този певец, явно много харесван в Турция. Но отново много драматична история. Някак си не ми се ще Къванч да участва. Въобще не ми харесва по принцип да се снимат филми за хора, които сравнително скоро са си отишли, в случая 2012 г. и всички го помнят.
Ама то вкусове всякакви. Аз миналата седмица нали ходих да гледам двата светови хита в момента, Барби и Опенхаймер и въобще не съм толкова впечатлена. Особено Опенхаймер, ако не знаех поне малко от историята трудно щях да разбера и издържа три часа и десет минути.
Бирсен обаче нищо не споменава по въпроса, така че ще видим.
Тя обаче пишейки за нов сериал на Шоу тв е написала, че Семейството се връща през септември.

Айре, за сега астро прогноза се сбъдва, дано се ограничи за днешния ден 🤔

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 17:16 от pe04

# 147
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за новостите, споделените мисли и реакциите!!!
Харесвам снимките на Къванч в морето.
Май има тату и на десния крак.

И последно! за брачния договор.
Не става дума за превода!!!
Благодаря още веднъж на екипа!!!
Става дума, че Девин чете  брачния договор от Аслан >>>
"Ако тя каже на някого за това споразумение,
или ако те разберат за това споразумение,
тогава този брак ще бъде прекратен от Аслан Сойкан."

Така и така брачен договор няма, та няма значение и какво е писано.
Има само споразумение, Девин да си остане с фамилия Акън,
макар това да е предмет на юридическа процедура.
Дали ще се разведат юридически или не,
зависи само от общото семейно право.
За качването на сериите прочетох, че са вдигнали мерника
и на сайта Internet Archive / archive.org, от където ги свалих.
За нов проект на Къванч не бързам.
Имам си Семейство и чакам Последното ...

Приятни занимания, дружки!!!

# 148
Татуто на десния крак е много обсъждано, но като че ли никой не го е разгадал още.

И понеже астро прогноза продължава да действа 🤯 , защото след като прекарах няколко часа на тавана водата спря и съм се паркирала в очакване да дойде ви качвам нещо за разведряване 😜😂

https://www.facebook.com/groups/652449058159837/permalink/981654 … 68417151/?app=fbl

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 149
Ауу Пепи, съжалявам, дано днес ти е първи и последен ден с неприятности!

малко трудно ще я разгадаят на крака, освен ако не позира Wink

лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт