💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 573
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Да изпием едно кафенце с Къванч ☕

Фени, благодаря за всичко, което споделяш. Оказва се, че има неща, които и аз виждам за пръв път.
То преди година и Терзи ме изненада с нейния архив 😍 и снимките, които беше събрала.

Еми, нали, много хубаво пее Къванч.
На мен пък ми напълни душата, когато празнуваха 10 години сътрудничество с Мави. Ако имате тези видеа ще помоля да ги качите 🙏

Диве, благодаря за резюметата и особено за твоите записки. И на мен ми направиха впечатление някои подробности, но днес по-късно ще пиша.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 121
Хубав петък!! Yellow Heart Flowers Sunflower

това е част от живота на Къванч-този празник за него/купон/ послучай 10 години работа с Мави,
който Обожавам.
Беще поканен големия им певец и приятел на Киво/игра в Хайде бе сине/- Феридун Дюзагач.

оригинала на песента
https://www.youtube.com/watch?v=SOkDG2hiuq4

аз също събирам много снимки, голяма част са тук
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063673173008&sk=photos_albums

Фенче Kissing Heart
Цитат
Пишат, че това била изненада от Киво за Башак , бил и предложил отново брак Thinking
според мен са измишльотини. не съм видяла някой сериозен източник да го напише.

..................
играчки на Курт Ефе

🧿

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 14:03 от Airra

# 122
Привет, отново 🤗🤗🤗

Айре, много, много благодаря 😍 и аз много ги обичам тези моменти заснети тогава.

За четвърта серия да си напиша, че довечера ще ходя да гледам Опенхаймер.
Дива, напълно съм съгласна, че темпото е много бързо и се случиха много неща в тази серия.
Направи ми впечатление обаче нещо, което Девин каза на Аслан, когато му занесе сутринта своя вариант на брачен договор, на което не бях обърнала внимание.
Нейните думи бяха " След като не можем да сме доволни и двамата и двамата ще сме недоволни".

Т.е сега осъзнавам, че тя е подписала и предложенията на Аслан. Отново изгледах последните минути на трета серия и единственото, което ми направи по-голямо впечатление при точките от договора беше, че детето и Девин ще бъдат под защитата на семейство Сойкан и другото, за което Девин каза, че и е любимо, ако някой разбере за това споразумение брака ще бъде прекратен.
Нямам си на идея дали това ще има връзка с бъдещите събития, но ми направи впечатление сега.

Също и думите на Хюлия към Аслан, когато разбра, че Девин няма да носи тяхната фамилия. " Ще се появи жена пред Аслан Сойкан, ще установява правила, ще поставя условия. И ти ще склониш глава пред това, така ли ? "  Направо този момент ме препрати към първия епизод, когато подобни думи каза Девин на Аслан.

И много любим момент.

"Аслан, как ще бъде, според теб?

Ще бъде изпълнено с борба "

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 17:37 от pe04

# 123
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3167182128214760307/

# 124
Heartpulse

Пепи Hug
Терзи Hug

лека вечер!

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 21:58 от Airra

# 125
Да започне новия ден с нова снимка

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 00:19 от pe04

# 126
# 127
Добро утро, мили моички! Hug

Благодаря ви за всичко споделено и през вчерашния ден! Kiss
Скрит текст:
Аз нямах никакво настроение за нищо, 11. 08 беше РД на мама, втория без нея Cry И все още нямам ...
Много хубави нови снимки! И Киво и Башак изглеждат супер! Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 128

Хубава събота с това цветно кафенце!! Purple Heart
Пепи, Терзи Hug
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
прегръщам те....Heart

не можем да се оплачем тая седмица..........
затова обичам лятото и летните снимки с любимото ми семейство Revolving Hearts

много е заякнал Heart Eyes

Къванч и Башак са били на събитие на художника Devrim Erbil, чиито картини имат в дома си.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 14:17 от Airra

# 129
  • AMS
Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, споделеното и реакциите!!!
За гифчетата - който ги вземе - негови са. Не ги подписвам.
Няма да оспорвам авторски права.
За мен важното е да се виждат.

За всички, които ги няма, ми се звъртва лентата,
но се утешавам с това, че са на по-добро място.
За да не чета и гледам тъпи и неграмотни, стигнали дъното ,
и продължавайки към ядрото на земята, се заравям в сериалите.
Та сега пак за Семейството и брачния договор между Девин и Аслан.
Действието се развива в края на 3-ти и в 4-ти епизод.

С брачния договор Аслан наистина искаше да предпази Девин,
за да не се окаже както Хюлия и децата ѝ, замесени в нечистия бизнес на Сойканови,
да не тегне това проклятие и след смъртта на Аслан на Девин и децата им.
Да не се налага Девин да лъже, да се занимава с полиция, ... Девин не го разбра.
Разбра, най-общо казано, желанието на Аслан да не заприлича на майка му.  
Както предполагаше Хюлия, Девин е горда и няма да се съгласи. Затова се и радваше,
но Аслан я сряза, като ѝ каза, че е лудо влюбен в Девин.  
А на Девин  после ѝ се наложи и да лъже, и да се среща с полиция,
и да се среща с убийци и мафиози, та накрая и стреля, ...
Така, че Девин не  е подписала брачен договор предложен от Аслан.
Нейното предложение за брачен договор, което тя скъса, а Аслан смачка, също не е подписано.
Като не може да са удовлетворени и двете страни, нека да са неудовлетворени и двете страни.
Остана  само условието Девин да носи фамилия Акън.
Аслан разбра, че не може да я защити от проклятието над Сойкан.
Девин беше проучила процедурата как да остане Акън и Аслан каза - Съгласен.

Та, това е от мен  за брачните договори.
Надявам се, да не съм отнела на някого желанието
да се изяви по-подробно в преговора. Шегувам се!!!
Хубави са летните снимки, които Башак пуска!!!
Приятни занимания, дружки!!!

# 130
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, голяма прегръдка от мен 🤗😍

Къванч изглежда много подмладен на тези снимки. С какъв ли тен ще започне сезона 😜
Художникът, с който са се снимали е бил февруари месец и в България. Има интересен стил на рисуване и сигурно не е случайно, че Къванч и Башак са негови почитатели.

Диве, благодаря за разясненията 👍. Може би си права и твоите разсъждения са напълно логични.

Серенай днес е била много активна в ИГ.

Чудя се кога ли ще свършат нейните снимки и ще започнат нашите?

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 131
Добро утро Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3168010548620521098/

# 132
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Едно кафенце от мен

...и закуска от шеф Къванч 😍

Терзи, благодаря за снимката 😍

Както е отбелязала една почитателка, Къванч сякаш се рее над Земята.
Много красива фотография 👏

Рускините обаче смятат, че е направена в нощта, защото тази нощ е имало метеоритен дъжд.

Скрит текст:
Киванч и Башак под лятното, нощно небе тази вечер от яхтата
Гледахме метеоритния дъжд... 💫😍✨✨
Чудя се с какво желание Киванч и Башак търсят падащи звезди? )! 🤔
Братко, братко... 😍 Няма да казвам предположенията и предположенията си на глас)! 🙏💫 🎻🎻 и дано са хванали красива звезда в дланите си)! 👏😉💞
И в очите им ще видим още повече блясъка на любовта!
💫✨
Снощи, на 13 август, многобройни падащи звезди от цял свят се носеха в небето... Надявам се и вие да сте успели да си пожелаете нещо? ... 😘 може би ще се сбъдне)!... 💫
Главното съзвездие на Персеиди може да бъде видяно през нощта от 11 до 12 август. Пропусналите основното космическо събитие на август наваксаха изгубеното време на деня от 12-13 август. През 2023г условията за наблюдение на този красив феномен са идеални, луната току-що започна да изгрява и светлината от нея не ни попречи да се насладим на звездите.
Това е ежегодно повтарящ се метеорен дъжд през август от съзвездието Персей. Тя се формира, когато планетата минава през частици прах, освободени от кометата на Суифт Тътъл. Прах гори в земната атмосфера, а ние мислим, че е паднала звезда. Всичко това защото скоростта на такива метеорити е 150 000 до 210 000 км в час. Наблюдателите могат да видят не само падащи звезди (прекъсващи или твърди линии), но дори огнени кълба в небето. Затова не се страхувайте - това не е НЛО. 😉
Експертите казват, че август 2023 е голям късметлия да наблюдава този космически феномен. Всичко благодарение на все още слабо светещата луна. Пикът дойде за периода от 02:00 до 04:00 сутринта. На 13 август късметлиите имаха възможност да броят до 100 на час. 😍
Същевременно експертите уверяват, че метеоритите ще бъдат активни не само две нощувки (11-12 и 12-13 август), но и седмица след тези дати.
По-добре погледнете звездното небе тези дни)! 😇✨ 🎻 а не в чужд живот с критика и неудовлетвореност! 😄
Казват, че метеорният дъжд на Персеид е най-красивият, но никой не може да ни спре да се възхищаваме на други космически явления!
👇
17 август – метеорният дъжд Kappa Cygnida. В лошо осветено небе обитателите на северното полукълбо ще могат да виждат до 3 метеорита на час;
1 септември - метеоритният дъжд Ауриджида. Тук вече има 6 метеорита на час, но заради много ярката и голяма Луна шансовете да ги видим не са толкова големи;
17 септември - септември Епсилон-Персеиди. Това също не е много интензивен и малко изучен метеоритен поток.

Хубав ден , момичета !

# 133
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви много, дружки за всичко споделено! Kiss
Пепи, Айре Heart Eyes обичам ви, милички!
Пепи, тъкмо се чудех каква е снимката, която Терзи ни сподели, значи това са наблюдавали.
Страхотен ни е шеф готвача Heart Ето и обяд ни е спретнал Smile

Днес РД има нашата Елчинка! Жива и здрава да е, много успехи и щастие да има! Heart

Много хубави снимки и на Серка за МАВИ видях

Един готин Арман си открих Heart

Имайте хубав ден, милички! Hug Дано скоро има някакви новини! Прочетох, че Айлето ще започне в края на септемви, ама да видим Thinking

# 134
Привет в неделя Hug
Ох, след кафенца, закуска и обяд, да сложа и десерт Yum

Терзи, Пепи, Фенче Kissing Heart
мярнах снимката на Башак, още снощи, въобще не отразих, че на нея е и Киво  Grinning
много е интересна, както и астро събитието
Тази уикенд: Грандиозен спектакъл на Персеидите >>>>https://nauka.offnews.bg/kosmos/tazi-uikend-grandiozen-spektakal … video-199433.html

Диве, благодаря за споделеното!!

ЧРД на Елчинка- Здраве и успехи!! Flowers Four Leaf Clover

Бях ви споменала, че имам нещо впредвид за качване на сериалите.
Пробвах тук>>
Якамоз
https://mega.nz/fm/I54h1TRa
Празникът на влюбените
https://mega.nz/fm/Ft5URQiQ

.................
Вчера от Шоу тв
https://twitter.com/ShowTV/status/1690392701982945280/photo/1
Как чакаш новия сезон на #семейство?😬🫣🤩

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 13:47 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт