💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 567
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Терзи, благодаря 😍

Джаки, Джаки, а ти пък как хубаво ги изписваш твоите чувства към Къванч ❤️

Дори не мога да си представя каква сладост е със сина си и как се занимава с него.
Обича си той по диви места.
Нека събира сили, че не знаем какво ни е подготвил Хакан Бономо.

Бирсен беше написала вчера, че тази седмица ще съобщи за проекти на хора, които са марка в индустрията. Вчера си пожелах я снимка, я реклама. Получих и двете 😜 Е, сега си пожелавам някакви новини около Къванч.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 107

сладури! Wink

лека Nature Stars

# 108
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Мен ме събудиха рано рано, за съжаление не беше Къванч 😜

На тази снимка е излязъл като хлапак.
Сега загледах, до Къванч има детско столче.

Имайте хубав ден 🤗🤗🤗

# 109
Добро утро, момичета!

Даже и изкуствения интелект не може да не му признае красотата на Киво!
(надолу не съм съгласна с повечето имена, ама на кой му пука, важно е първото място....само то се помни)

Според изкуствения интелект; “8-те най-красиви актьори в Турция”
1) KıvançTatlıtuğ 
2) ÇağatayUlusoy 
3) EnginAkyürek
4) BurakÖzçivit
5) MehmetGünsür
6) BarışArduç
7) TolgaSarıtaş
Sunglasses BuğraGülsoy

Лек ден от мен!

# 110
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Много ми хареса мини рекламата,толкова е искрена и мила! Heart

Терзи, Айре Heart Eyes благодаря за прекрасните снимки, големи сладури са двамата Къванчовци! Hands Plus1

Пепи, а дано ти се изпълни и това желание! Благодаря ти за прекрасните гифчета! Kiss
Скрит текст:
А бе ти само се научи как се слагат субки, пък ще го мислим.
Джаки, благодаря ти за всичко споделено и вчера и тази сутрин! Kiss Ами истината дори и изкуствения интелект я знае Smile За останалите ... ще си замълча Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви разсмея малко с тази стара реклама на Киво, партньора му е уникален образ Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте хубав ден! Hug

# 111
Привет и от мен Hug
Пепи, Джаки, Фенче Kissing Heart
Благодаря за споделеното, изкуствения интелект е наш човек Grinning
Пепи,
Цитат
На тази снимка е излязъл като хлапак.
ооо много ми е готин, светят му очите, може малко и от това, което държи в ръката си Laughing

И Башак се забавлява....

.......................................
Умут Арал е споделил тая публикация в ИГ си, на испански.

Турския сериал, който откриваме
в каталога на Netflix, от 7 епизода ще ви хване
напълно.
Тази пост-апокалиптична история ще ви даде
нова визия за това как би могъл да бъде
Краят на света.
Този постапокалиптичен турски сериал на Netflix ще
ще ви отнесе главата.
През последните години със сериали и сапунени опери
Турците са оставили незаличима следа в
Мексиканската публика, превръщайки се в a
изключително успешен телевизионен феномен.
Произхождащи от
Türkiye, тези завладяващи продукции
успяха да спечелят сърцата на милиони
зрители в Мексико, надминавайки
очакванията на телевизионните мрежи и
трансформиране на развлекателния пейзаж
в държавата.

Серенай от Мави

може за новия сезон да ни изненадат Stuck Out Tongue Winking Eye

и тук има малко от Киво Wink

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 20:44 от Airra

# 112
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ей, голяма суша без сериал ...
Да споделя няколко клипа за Джаки и Благи / Еми може и да ги е виждала / от архива, надявам се да им е интересно да научат още неща за ашкъма ни Heart На времето образовах теб по Кивология, помниш ли ? Smile
Скрит текст:

Цитат
Един от най-успешните Бродуейски мюзикъли - "Grease", беше представен от 25 май до 2 юни 2010г. на сцената на търговския център "Аrena Kurucesme", Истанбул. В него участва като гост-звезда и Къванч Татлъту, който за първи път ще пее в мюзикъл. На пресконференцията, свикана от екипа на проекта, главните изпълнители на мюзикъла "Grease" - Derek Keeling и Brandi Burkhardt, които са двойка и в живота, споделиха, че са останали възхитени от Истанбул, където хората са много гостоприемни. Те признаха, че са чували за Къванч, че е много красив, но след като се запознали разбрали, че е и много усърден и талантлив млад човек.
Къванч се представи на 27 май, в ролята на "Teen Angel". Костюмът му е изработен от дизайнера Хакан Akkaya .
Американският екип е одобрил Къванч за ролята, като са чули гласът му, предварително на запис и въпреки, че не е професионален певец, той е впечатлил продуценти и екип с харизмата си, с актьорското си присъствие и не на последно място - с голямата си популярност.
Билетите са продадени толкова бързо, че се предвижда още едно участие на Къванч на 6 юни.
В мюзикъла, Къванч изпълнява на английски песента " Beauty School Dropout "
За ролята си, той взема уроци по пеене и вокална техника при Cihan Okan два пъти седмично. Хореограф на мюзикъла е известният Mark Minnick.

Интервю с хореографа Mark Minnick

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/maga ... 795620.asp

С какво се съобразявахте при подбора на състава?
-   „Брилянтин“ е мащабна продукция, ето защо трябваше да изберем най-добрите от най-добрите. Всички актьори в състава са хора, които са най-добри в работата си, особено тези, които изпълняват Дерек и Бренди... В Турция много имена ни бяха препоръчани, но ние избрахме Къванч Татлъту.

Защо избрахте него?

-   Знаехме, че Къванч е много известен и популярен. Търсехме красив актьор с добри гласови данни, но в същото време трябваше да е някой, който и жени, и мъже биха гледали със завист. Когато Къванч за първи път дойде на репецития аз видях този поглед във всички очи. Той притежава естествена привлекателност и е изключително спонтанен. Беше напълно подходящ за ролята на Teen Angel (заиграване с думата teenager). А има и хубав глас.

Доволен ли сте от изпълнението му?

-   Беше вълнуващо да работя с него, тъй като той е лишен от егоизъм и е природно талантлива звезда. От момента, в който дойде, слушаше какво казвам. Станахме един отбор още на втория ден от репетициите. Мюзикълите са много различни от сериалите. Но той прие ролята си много сериозно. Всъщност можете да видите, че поемаме голям риск сега. Но той е винаги готов и не се страхува да поема рискове. И това е още едно нещо, за което съм му благодарен. Поемането на риск е единствения път към успех в живота.

Щом се върнете на Бродуей бихте ли го препоръчали на тамошните продуценти?

-   Разбира се! Мисля, че индивидуалността и способностите са много важни качества за един актьор. Ако трябва някого да препоръчам на Бродуей, това без съмнение ще бъде Къванч.

Знаете сериала „Забранения плод“. Някога мислили ли сте да го гледате с екипа си?

-   Сигурен съм, че всички искат да го гледат. Аз не съм го гледал целия, само някои части в интернет. Но бих искал да го видя целия.

По време на репетициите всичките ви танцьори трудно откъсват очи от Къванч Татлъту, което разсейва екипа, така ли е?
-   (смее се)... Когато работим със знаменитост естествено е всички да му обръщат внимание. Няма проблем, когато започнем да работим оставяме всичко настрани. Къванч тук е като всеки друг актьор.

Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes

За сега толкова, утре пак Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека и татлъ сънища! Hug

# 113
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, благодаря 😍 всички клипчета, които си качила съм гледала, но се оказа, че части от тях. Ако обучаваш по кивология обясни ми какво е това първото в Америка.

Една моя любима снимка на най- красивия според другия ми любимец Джи Пи 😜. /Само ако знае какво съм му подготвила 😂/

И малко гифчетата от 4 епизод, който не успях днес да изгледам.

Да не забравяме и партньорката

Всъщност сега ми се струва много по логично преди началото на сезона да има обща реклама.
Но като знам Къванч колко е по рекламата.... нямам много надежди, но продуцентите и Мави може друго да измислят.

Лека 🤗🤗🤗

# 114
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kiss Значи и твоя Джи Пи е с вкус Smile Какво ли си му намислила Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нямам идея защо не дадоха пролетната колекция с Киво и Серка МАВИ, а минаха само със снимки, но се надявам поне в есенната да ги видим, и то заедно Thinking
Колкото до първото клипче в Америка, спомням си, че беше някакъв проект на име "Зелена карта " ама май не беше продължен , не съм сигурна. Обаче Киво ми е много сладък Heart
Продължавам със спомените, като няма друго.
Скрит текст:

На края един клип  от гъркините, обхващащ 10 години непрестанна работа на ашкъма. Едва след КСШ си даде дълга почивка.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 115
Здравейте, момичета!

Късно кафе от мен, с благодарност за всичко споделено.

Един от най-успешните Бродуейски мюзикъли - "Grease", беше представен от 25 май до 2 юни 2010г. на сцената на търговския център "Аrena Kurucesme", Истанбул. В него участва като гост-звезда и Къванч Татлъту, който за първи път ще пее в мюзикъл. На пресконференцията, свикана от екипа на проекта, главните изпълнители на мюзикъла "Grease" - Derek Keeling и Brandi Burkhardt, които са двойка и в живота, споделиха, че са останали възхитени от Истанбул, където хората са много гостоприемни. Те признаха, че са чували за Къванч, че е много красив, но след като се запознали разбрали, че е и много усърден и талантлив млад човек.

Интервю с хореографа Mark Minnick

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/maga ... 795620.asp

С какво се съобразявахте при подбора на състава?
-   „Брилянтин“ е мащабна продукция, ето защо трябваше да изберем най-добрите от най-добрите. Всички актьори в състава са хора, които са най-добри в работата си, особено тези, които изпълняват Дерек и Бренди... В Турция много имена ни бяха препоръчани, но ние избрахме Къванч Татлъту.

Защо избрахте него?

-   Знаехме, че Къванч е много известен и популярен. Търсехме красив актьор с добри гласови данни, но в същото време трябваше да е някой, който и жени, и мъже биха гледали със завист. Когато Къванч за първи път дойде на репецития аз видях този поглед във всички очи. Той притежава естествена привлекателност и е изключително спонтанен. Беше напълно подходящ за ролята на Teen Angel (заиграване с думата teenager). А има и хубав глас.

Доволен ли сте от изпълнението му?

-   Беше вълнуващо да работя с него, тъй като той е лишен от егоизъм и е природно талантлива звезда. От момента, в който дойде, слушаше какво казвам. Станахме един отбор още на втория ден от репетициите. Мюзикълите са много различни от сериалите. Но той прие ролята си много сериозно. Всъщност можете да видите, че поемаме голям риск сега. Но той е винаги готов и не се страхува да поема рискове. И това е още едно нещо, за което съм му благодарен. Поемането на риск е единствения път към успех в живота.

Щом се върнете на Бродуей бихте ли го препоръчали на тамошните продуценти?

-   Разбира се! Мисля, че индивидуалността и способностите са много важни качества за един актьор. Ако трябва някого да препоръчам на Бродуей, това без съмнение ще бъде Къванч.

Фени, гледала съм само две от клипчетата. Не знаех, че Киво е участвал в мюзикъл. Винаги съм си мислела, че пее само за удоволствие, а се оказа, че е професионален певец.
     Има чувствен глас, гали ухото, а с външността си приковава и погледа. Изобщо насладата е пълна при него. И както казва хореографът Mark Minnick  „и жени, и мъже биха гледали със завист”. Та как няма да го гледат със завист – красавец е Къванч, привлекателен, магнетичен  и безкрайно талантлив, ерудиран и трудолюбив.
     Харесва ми неговата естественост и непринуденост. Целеустремен и напорист, няма високомерие и звездеене.
     На екран е недостижим. Всеки един от героите му се помни и оставя трайни следи в съзнанието на зрителите.
     С удоволствие чета всичко, което публикувате и нямам нищо против да продължите да ни обучавате по кивология.

Усмихнат и плодотворен ден!

# 116
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, споделеното и реакциите!!!
Мини рекламата и гласът на Къванч са прекрасни.
Сетих се, че с този глас попита и Девин  - Ти бременна ли си ми ...
Днес трябва да е минало повторението на еп.4 на Семейство.

Резюме еп. 4 >>>

Аслан и Девин се оказват на ръба на раздялата, след като връзката им е в задънена улица. Когато най-накрая се изправят пред чувствата, на които не могат да устоят, е неизбежно да сключат мир. Двойката прави първите стъпки към брака. Девин обаче има и условие срещу подготвяния брачен договор. Изправена пред най-големия си страх, Хюлия използва най-силния си коз, за да предотврати тази сватба, а това е Джихан, който отива при Девин на терапия, докато тя и Аслан са разделени. Няма съмнение, че Джихан ще бъде един от най-важните гости на тази единствена сватба. Докато Девин и Аслан обединяват живота си, неочаквано събитие на сватбата вкарва Девин в мрака на семейство Сойкан, от което тя вече е част.

Сега като се връщам назад се сещам, че именно при този епизод ,
си дадох сметка, че темпото е доста високо и трябва да си водя записки.
Започнах да губя представа кога какво се е случило.
Фрагманите подвеждат и ме объркват,
та ето един по-разширен вариант за еп. 4  >>>

Девин си тръгва .... Звучи "Малка съм аз" ... На Аслан кетчупът свърши, ... Ибо и Атилла  стигат до договорката , че филм за Сойкан ще има  ... Закуската в чифлика и недоволството на Джейлян, че заради това всяка сутрин стават рано като войници, ... Хюлия, прострелва Кемал, от охраната на Ибо ... Признанията на Джихан пред Девин - безродникът, мечтаеш за майчина прегръдка, ... Срещата на Ати с Аслан във Волта и казаното от Аслан после се случва - лъвът, клетката, ... Къщата, където живее Неше, ще се продава от д-р Акън. На Ямур и Девин само това липсва. Аслан се ядосва на постъпката на Хюлия, че е простреляла охраната на Ибо, но нещата пак стигат до Девин и думите на Аслан - Аз съм лудо влюбен в Девин ... Девин се утешава в бара с алкохол и Андъч ... Вечерята в чифлика , бунта на Лейля, ... Аслан отива да прибере Девин ... Сдобряването - Биз - Ние... Нашата песен ... На сутринта, съгласието на Аслан с условието на Девин  и хайде да се оженим ... Аслан обявява, че сватбата ще е след седмица в чифлика ... Хюлия вече крои нови планове ... Неше изпада в паника какво ще облече за сватбата и поставя условие Ергюн Акън да не бъде канен ...  Джихан се чувства добре, сеансите продължават и тогава разказва за най-уязвимия  момент - Хюлия го нарича - безродник /грубиян/ безскрупулен/ и го прегръща, защото мисли, че е умрял ...  Джихан е заснет на излизане от клиниката и снимките са вече в телефона на Хюлия ... Подготовката за сватбата е в пълен ход ... Аслан трябва да покани и Джихан, за да може Хюлия да осъществи плана си ... Сехер гледа на кибритени клечки. Влиза Хюлия и си спомня за нейната сватба, шамара от Юсуф дошъл всъщност от Сехер. Сехер казва -  Страхливеца Ибо. Та си мисля, че тази карасевда, за която Ибо говори по-нататък е била именно Хюлия. Затова е знаела Сехер и на сватбата го е казала на Юсуф и от там шамара. Хюлия се гласи да постъпи по същия начин по отношение на Дерин. Козът, със сенасите на Джихан, Хюлия  цака не на сватбата, а на финала на сезона. За Джихан - безродник е най-голямата обида.
Идва денят на сватбата - Взимането на булката ... посрещането на булката, ... , Девин съобщава, че ще остане с фамилия Акън ... Обърква се сценария на Хюлия ... Подаръкът на Ибо за Аслан, който ще гръмне в последната сцена на сезона ... Сехер подарява, пръстен, който не е подарила на времето на Хюлия, ... Танци, песента на Ямур ...  Хюлия, притиска Джихан, че ще каже за ходенето му при Девин, но не ѝ стига времето ... Джихан я парира, че сам ще каже на Аслан, но ... Ибо опитва почвата пред Хюлия, имала много поздрави от простреляния Кемал и Аслан сега нямало да пази семейството ...  Джихан обърква работите, защото някой му казва грубиян , настава бой на сватбата, Аслан стреля,  получава съобщение от Ати , ... , навън моторист стреля по Еко . Булчинската рокля е в кръв ...  

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 17:53 от * Diva *

# 117
Дива, резюметата, които споделяш, онагледени с оригиналните гифки ме потапят в атмосферата на всеки епизод и ме подсещат за случващото се. Това е чудесен преговор на сериала за тези като мен, които нямат време в момента да гледат излъчените вече епизоди.
      Благодаря ти!  И да знаеш, че непрекъснато си крада твои гифки, защото много ги харесвам, но задължително изписвам името ти. Извини ме, че го правя без твое разрешение.

Резюме еп. 4 >>>

Аслан и Девин се оказват на ръба на раздялата, след като връзката им е в задънена улица. Когато най-накрая се изправят пред чувствата, на които не могат да устоят, е неизбежно да сключат мир. Двойката прави първите стъпки към брака. Девин обаче има и условие срещу подготвяния брачен договор. Изправена пред най-големия си страх, Хюлия използва най-силния си коз, за да предотврати тази сватба, а това е Джихан, който отива при Девин на терапия, докато тя и Аслан са разделени. Няма съмнение, че Джихан ще бъде един от най-важните гости на тази единствена сватба. Докато Девин и Аслан обединяват живота си, неочаквано събитие на сватбата вкарва Девин в мрака на семейство Сойкан, от което тя вече е част.

Сега като се връщам назад се сещам, че именно при този епизод ,
си дадох сметка, че темпото е доста високо и трябва да си водя записки.
Започнах да губя представа кога какво се е случило.
Фрагманите подвеждат и ме объркват,
та ето един по-разширен вариант за еп. 4  >>>

Девин си тръгва .... Звучи "Малка съм аз" ... На Аслан кетчупът свърши, ... Ибо и Атилла  стигат до договорката , че филм за Сойкан ще има  ... Закуската в чифлика и недоволството на Джейлян, че заради това всяка сутрин стават рано като войници, ... Хюлия, прострелва Кемал, от охраната на Ибо ... Признанията на Джихан пред Девин - безродникът, мечтаеш за майчина прегръдка, ... Срещата на Ати с Аслан във Волта и казаното от Аслан после се случва - лъвът, клетката, ... Къщата, където живее Неше, ще се продава от д-р Акън. На Ямур и Девин само това липсва. Аслан се ядосва на постъпката на Хюлия, че е простреляла охраната на Ибо, но нещата пак стигат до Девин и думите на Аслан - Аз съм лудо влюбен в Девин ... Девин се утешава в бара с алкохол и Андъч ... Вечерята в чифлика , бунта на Лейля, ... Аслан отива да прибере Девин ... Сдобряването - Биз - Ние... Нашата песен ... На сутринта, съгласието на Аслан с условието на Девин  и хайде да се оженим ... Аслан обявява, че сватбата ще е след седмица в чифлика ... Хюлия вече крои нови планове ... Неше изпада в паника какво ще облече за сватбата и поставя условие Ергюн Акън да не бъде канен ...  Джихан се чувства добре, сеансите продължават и тогава разказва за най-уязвимия  момент - Хюлия го нарича - безродник /грубиян/ безскрупулен/ и го прегръща, защото мисли, че е умрял ...  Джихан е заснет на излизане от клиниката и снимките са вече в телефона на Хюлия ... Подготовката за сватбата е в пълен ход ... Аслан трябва да покани и Джихан, за да може Хюлия да осъществи плана си ... Сехер гледа на кибритени клечки. Влиза Хюлия и си спомня за нейната сватба, шамара от Юсуф дошъл всъщност от Сехер. Сехер казва -  Страхливеца Ибо. Та си мисля, че тази карасевда, за която Ибо говори по-нататък е била именно Хюлия. Затова е знаела Сехер и на сватбата го е казала на Юсуф и от там шамара. Хюлия се гласи да постъпи по същия начин по отношение на Дерин. Козът, със сенасите на Джихан, Хюлия  цака не на сватбата, а на финала на сезона. За Джихан - безродник е най-голямата обида.
Идва денят на сватбата - Взимането на булката ... посрещането на булката, ... , Девин съобщава, че ще остане с фамилия Акън ... Обърква се сценария на Хюлия ... Подаръкът на Ибо за Аслан, който ще гръмне в последната сцена на сезона ... Сехер подарява, пръстен, който не е подарила на времето на Хюлия, ... Танци, песента на Ямур ...  Хюлия, притиска Джихан, че ще каже за ходенето му при Девин, но не ѝ стига времето ... Джихан я парира, че сам ще каже на Аслан, но ... Ибо опитва почвата пред Хюлия, имала много поздрави от простреляния Кемал и Аслан сега нямало да пази семейството ...  Джихан обърква работите, защото някой му казва грубиян , настава бой на сватбата, Аслан стреля,  получава съобщение от Ати , ... , навън моторист стреля по Еко . Булчинската рокля е в кръв ...  

# 118
Привет по вечерно време!! Hug

Нововсподелена от Şinasi Serçe

................
Еми, бях сигурна, че ще се впечатлите от мюзикъла с Къванч!!
Цитат
Винаги съм си мислела, че пее само за удоволствие, а се оказа, че е професионален певец.
не е баш професионален певец, просто е експериментирал с тоя проект, а и има хубав глас.
Той обича да се предизвиква!
Много хубави думи за Киво си написала!! Heart
за Кивологията, на 1 стр. има доста материал.....ще подбираме нещо по-интересно.

Диве, супер, благодаря за труда ти по 4 еп!  компенсираш моето неучастие в преговора.

Фенче Kissing Heart....помня Blush
Цитат
Нямам идея защо не дадоха пролетната колекция с Киво и Серка МАВИ, а минаха само със снимки
е тя колекцията се показва чрез снимки, спестиха си рекламата, да видим дали ше снимат нещо за есенния сезон, би трябвало, все пак държат на професионалното си позициониране на пазара.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 22:01 от Airra

# 119
Еми, радвам се, че има с какво да изненадам и теб Kiss Благодаря за хубавите думи за Къванч, такъв е, заради това му се възхищавам и аз. Щом ти е приятно, ще продължа да ви  "обучавам " по Кивология Smile
Скрит текст:
Не мила, Киво не е професионален певец, просто обича да пее от време на време. Гласът му в този мюзикъл личи, че не е обработен, трепери и изневерява на моменти от притеснение, но действително е много приятен и гали ухото, хората му се радваха. А и той обича предизвикателствата, затова е приел. Помня, че на времето бяха пуснали негов запис на песента на Ахмет Кая, / вече ви я пусках /, на един техен известен певец, не му помня името, който се беше изненадал много, когато е разбрал, че този глас е на Къванч, много го беше харесал. Дори го питаха дали би направил дует с него, а той каза, че стига Къванч да пожелае, с удоволствие. За съжаление не се осъществи. В едно интервю питаха Къванч дали и той като някои свои колеги няма да запише албум, но нашето момче отвърна, че няма добър глас, но пее, когато му се налага за работата, та да не чакат да запише албум. Много ми харесва в него това, че е скромен и знае добре какво може и какво не толкова добре. Мен ме грабна с тази своя скромност още когато разбрах колко се е опъвал да играе Мехмет в Гюмюш, искал е да пробва първо с второстепенната роля на Берк, защото никога не е играл и го е било страх да не спрат сериала заради него, ако се окаже бездарен Smile Имаше интервю с господин Ирфан / ще се опитам да го намеря /, който го е уговарял дълго докато не е приел .Той също беше много изненадан, каза, че ако бил друг на негово място, веднага е щял да се възползва от този шанс. И добре, че успя да убеди Къванч, че ще се справи,  защото не само, че не свалиха сериала, но и го купиха всички страни от  Близкия Изток и Балканите и се превърна в хит. Благодарение на Киво и Сонгюл арабите налазиха Турция, та доста допринесоха за развитието на туризма им Smile
Диве, благодаря! Kiss С удоволствие те прочетох! Въпреки, че в момента не гледам Семейство, винаги ми е приятно да гледам всичко, свързано с него. Страхотно резюме.
Аз продължавам с обучението Smile

Скрит текст:

Цитат
В Близкият изток - Къванч, на Балканите - Кенан!

При посещението си в Дубай, президентът Абдулах Гюл, бе придружен от известни бизнесмени, между които и един от директорите на Calinos Холдинг- Firat Gülgen.
/кинокомпанията Gülgen е създадена през 70-те години, а през 2009г. влеза в състава на Calinos Холдинг - pkaneva/
Пътуването на Gülgen е свързано с продажбата на нови сериали в арабския свят. Чуждестранният пазар за турските сериали се е увеличил значително, а на Gülgen се пада значителен дял от този пазар - от 2001 г. те са продали 80 различни сериала в повече от 40 страни.
Къванч Татлъту / в Близкия изток/ и Кенан Имирзаолу / на Балканите/ са актьорите, спечелили най-многобройни фенове, а огромното им влияние е въвело нови понятия като " сериален туризъм" и " сериална /филмова/ дипломация"

В интервюто Firat Gülgen споделя:
въпрос: Как се стигна до такава популярност и до такива продажби на турските сериали?
С продажбата на “Deliyürek” през 2001г. в Казахстан и 30 долара на епизод /смее се/.... Сега продаваме продукция за 60 млн. долара и инвестираме с чуждестранни партньори в кооппродукции.
Нашите сериали са подобни на Латиноамериканските - историята продължава и се развива във всеки следващ епизод. Има любовни отношения, богати-бедни, силни-слаби...Тогава сапунените опери вървяха по 30-40 долара на епизод...И ние тръгнахме с тези цени..... А как станаха популярни? .... В този регион на света хората разказват едни и същи приказки и истории. Близкият Изток, Тюркските републики, Македония, Албания, България, Гърция, Румъния...ние си приличаме в културно отношение. В тези страни показват и “Lost” и “CSI Miami” /От местопрестъплението/, но кажете ми, къде е история в тях, тази която е като живота на зрителя? А в “Yaprak Dökümü”, например, всеки може да разпознае и своя баща, и нещо от своя живот... Образите, хората, случките, те толкова си приличат и напомнят собствения живот на зрителя, че той може спокойно да каже "Това е моята история" .... И аз харесвам персонажите на нашите сериали, а актьори като Къванч и Кенан правят нещата така, че няма начин да не искаш да ги гледаш....
въпрос: Кои актьори са най популярни в чужбина?
Къванч Татлъту и Кенан Имирзаолу... Сложете образа на Къванч някъде и продажбите ще хвръкнат нагоре.../смее се/... Също така и Tuba Büyüküstün, Songül Öden, Murat Yıldırım, Beren Saat, Hazal Kaya...
въпрос: А най-печелившия жанр, тематика?
Любовта, интригата, семейните драми...това се гледа най-много. В последно време се опитва да пробие и ситкома по телевизиите, но нещата не се получават твърде успешно. Понякога, водени от мнението ,че публиката по-лесно ще ги разбере, се създават доста елементарни неща.
Цитат
Мускат: Двама турски актьори, и двамата любимци на арабските кинолюбитеби, ще бъдат най-голямата атракция на Седмия международен филмов фестивал в Мускат (MIFF).
Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден – най-популярни с екранните си имена Моханнад и Нур – ще украсят червения килим на 31 март и ще бъдат почетени на MIFF същия ден.
Красивата двойка очарова арабските телевизии с техните сапунени сериали и плени сърцата, умовете и въображението на зрителите, включително и тези от Оман. Съобщава се, че последният епизод на най-известния сериал, излъчен от телевизия MBC, наречен „Перла“ (на арабски „Нур“), успя да събере повече от 80 милиона зритеби от Мароко до Палестина, от Саудитска Арабия до Оман и отвъд.  
Популярната сапунка с Моханнад и Нур е гледана не сам от жени, ноот целите семейства, което помага на Турция да изгради ниша в арабското кино и телевизия. Моханнад и Нур станаха любимци на масата арабски зрители.
Истинско удоволствие
„Моханнад и Нур завладяха сърцата и умовете на много жени и мъже в Оман и да бъдат тук на филмовия фестивал е истинско удоволствие“, каза поласкан Д-р Халид Ал Задиали, председател на MIFF и OFS (Филмово общество в Оман). „Благодаря на турското посолство и специално на турския посланик, Хайри Ерол, за подкрепата, която той ни оказа като ни помогна да поканим двете звезди да участват във филмовия фестивал.“
Междувременно турският посланик, Ерол, каза: "Турските филми набират огромна популярност в арабския свят, особено Оман. Аз съм изключително доволен, че тези две известни звезди идват да присъстват MIFF. С популярността на тези звезди и техните сериали, се набира популярност дори отвъд пределите на арабския свят, тяхното присъствие ще служи като едно чудесно начало за по-нататъшно сближаване на Турция и Оман на културния фронт. Благодаря на Министерството на наследството и културата и на OFS за награждаването на Моханнад и Нур. "
Моханнад е наречен "Брад Пит на Близкия изток", благодарение на популярността му в арабския свят. Много от сериите, в които той е участвал, са излъчени в арабския свят след първоначалното излъчване в Турция. Той също беше избран за "Най-секси турски жив мъж" в анкета, проведена от турския ежедневник Хюриет, през юли 2009 г..
Нур също има свои собствени фенове в арабския свят и дори зрителите от страни като България, където сериалът „Перла“- в който тя играе с Къванч - я обожават. Миналата година, поради популярността на Gumus, тя бе поканена да бъде домакин на финала на Kënga Magjike 2011 в Албания заедно с Ардит Gjebrea (албански певец, продуцент и водещ).
Цитат
http://www.ucankus.com/detay/83363/flas ... kivanc-tat
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/do ... diyor_.htm
И двете статии отразяват кампанията "Не на насилието над жени"
Най- младия посланик на добра воля на Уницеф, Къванч Татлъту, стана лице и на кампанията срещу насилието над жени.
С натискане на символичен бутон, на 8 март - международния ден на жената, Къванч и доброволци, откриха кампанията с думите "Да кажем "НЕ" на насилието над жените"
В речта си известният актьор подчертава, че насилието над жените е въпрос и на човешките права. За да се предотврати това, трябва всички да си подадат ръка. Да посегнеш над жена, всъщност е израз на слабост, но за жалост свидетели на насилието стават и децата.
"За съжаление не всякога в Турция, посегателството над жените се третира като углавно престъпление - споделя Къванч. Сред хората, с които общувам, сред близките ми няма насилие, но ако дори един път се случи, щях да покажа отношението си, защото да премълчиш, да си равнодушен е също толкова голяма вина, колкото голяма е вината на насилника".
Заедно със старта на кампанията, Къванч презентира и нейния уеб-сайт.
Stuck Out Tongue Closed Eyes не е лъжа
Цитат
http://www.magazinkulubu.com/haber/7148 ... -oldu.html

Списание Esquire е публикувало резултатите от свое проучване за избиране "Мъж на годината" в различни категории - "Най-харизматичен", "Най-стилен", "На когото най-са завиждали", "Най-отблъскващ", "Най-обещаващ" и др.
Къванч е на първо място в категорията "На когото най са завиждали" с 43%
Айре Heart Eyes така де, рекламата ни спестиха, нямам идея защо, за пръв път се случва Thinking Та дано не го направят и с есенната, че ще си е жива излагация това тяхното ...
Пишат, че това била изненада от Киво за Башак , бил и предложил отново брак Thinking

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 22:19 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт